Presserådgiver der vil bekæmpe ulighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Vi tilbyder dig mulighed for at arbejde hos en international organisation, der kan give et markant globalt perspektiv til dit arbejdsliv. Og du kan endda være med til at gøre verden til et bedre sted.

Oxfam er en af verdens stærkeste udviklingsorganisationer indenfor bekæmpelse af ekstrem ulighed. Der er bare ikke nok, der kender os i Danmark – endnu. Det skal du være med til at ændre i en ny nøglefunktionen som presserådgiver, der koordinerer og udfører vores daglige nyhedsarbejde i tæt dagligt samarbejde med ledelsen.

Vi søger dig, som kan få Danmark til at tale endnu mere om løsningen på graverende økonomisk ulighed, der rammer kvinder hårdt. Om grådighed og skattely. Og om børn der ikke kommer i en god skole. Vi nøjes nemlig ikke med at give nødhjælp, vi ændrer de grundlæggende strukturer, som skaber uretfærdighed. Intet mindre. Og vi har modet til at kritisere magthavere på baggrund af viden. Det mod og den drivkraft skal du også have.

Vi har netop etableret en ny policy-afdeling, der skal gøre os endnu bedre i stand til at skabe forandring. Det er os som ved, hvad der skal til, når Apple ikke betaler skat, når tech-giganter svigter fællesskabet, når våbenproducenter tjener på at dræbe civile i Yemen, og regeringer i syd vælger profitskoler til de få i stedet for kvalitetsuddannelse til de mange. Vi gør det i fællesskab med andre Oxfam-afdelinger og partnere i det meste af verden. Og netop det internationale arbejde hos Oxfam byder på unikke læringer, netværk og kompetenceløft.

Om jobbet: Dagligt vurderer vi (og det får du en væsentlig rolle i) hvilke emner, der er aktuelle inden for vores felt. Og ser hvordan vi bedst kan byde ind til medierne med fakta og holdning. Vi vil være markant til stede i tidens medier både de hurtige og reflekterende.
Vi har brug for dig som daglig nyhedsvagt til at få vores arbejde højt på dagsordenen i aviser, radio, på tv og via sociale medier, især Twitter og Facebook. Og du kan dokumentere, at du rummer den drivkraft og de evner, det kræver.
  • Du har erfaring med pressearbejde. Har du også været nyhedsjournalist, er det et plus.
  • Du har et medienetværk og er en elegant og effektiv sælger af den gode vinkel.
  • Du forstår, behersker og lever med i samtalerne på sociale medier og kan derfor skære en nyhed, så den også brænder igennem der.
  • Du kan udmønte tanker fra fælles ideudvikling til et konkret produkt på kort tid gennem en gerne dristig pen. Du kan både skrive kort og hurtigt og længere og reflekterende.
  • Din næse for, hvad der rører sig, er uovertruffen. Det samme er din sans for, hvad der er strategisk klogt at kommunikere om.
  • Du forstår og holder af politik.
  • Du er klar, når det uventede sker og forstår, at dit vigtigste bidrag til Oxfam IBIS er at øge vores synlighed og fastholde vores troværdighed.

Vi vægter kommunikationsfaglighed over NGO-erfaring. Din titel vil være presserådgiver, men vi skal ud flere steder end gennem pressen, så dit ansvarsområde er nyheder på alle platforme.

Du vil arbejde tæt sammen med vores generalsekretær, vores politiske chef og engagementschefen, der er din leder. Du kommer til en kommunikationsafdeling, der både skaber engagement og forandringer. En afdeling med kolleger, der har en bred palet af kommunikative fagligheder, og som er dedikerede, vidende og sjove at lave verden om sammen med.

Spørgsmål om stillingen, der er på fuld tid, til engagementschef Per Bjerre på [email protected] eller tlf. 20 19 84 26.

Søg senest tirsdag den 18. august 2020. Samtaler 21. 24. og 25. august. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Oxfam IBIS er en bevægelse af mennesker, der ikke vil finde sig i fattigdom og ulighed. Vi er del af den globale konføderation Oxfam.

Oxfam IBIS betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset alder, køn, religion, seksualitet eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Oxfam is a global movement of people working together to end the injustice of poverty.

That means we tackle the inequality that keeps people poor. Together we save, protect and rebuild lives. When disaster strikes, we help people build better lives for themselves, and for others. We take on issues like land rights, climate change and discrimination against women. And we won’t stop until every person on the planet can enjoy life free from poverty.
We are an international confederation of 20 organisations (affiliates) working together with partners and local communities in the areas of humanitarian, development and
campaigning, in more than 90 countries.

All our work is led by three core values: Empowerment, Accountability, Inclusiveness.

Oxfam is committed to preventing any type of unwanted behaviour at work including sexual harassment, exploitation and abuse, lack of integrity and financial misconduct; and promoting the welfare of children, young people and adults. Oxfam expects all staff and volunteers to share this commitment through our code of conduct.
We place a high priority on ensuring that only those who share and demonstrate our values are recruited to work for us.

Note: All offers of employment will be subject to satisfactory references and may be subject to appropriate screening checks, which can include criminal records and terrorism finance checks.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "PR-konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 21.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • PR-konsulent
  • Tirsdag den 18. august 2020

Lignende jobs

  • Praktikant til PR-bureau

    Promote it søger praktikant til efterårssemestret 2024Brænder du for at arbejde med PR, storytelling, sociale medier og kommunikation? Hos PR- og kommunikationsbureauet Promote it har du muligh..
    • PR-konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Pressechef til [xxxxx]

    Vil du stå i spidsen for, at politiske dagsordener omsættes til nyheder og sikre, at det sker på et fagligt velfunderet grundlag? Kan du håndtere tal, analyser og komplekse processer? Kan du skabe .
    • PR-konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Pressechef til Uddannelses- og Forskningsministeri...

    Vil du stå i spidsen for, at politiske dagsordener omsættes til nyheder og sikre, at det sker på et fagligt velfunderet gru..
    • PR-konsulent
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pr-konsulenter i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte pr-konsulent i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pr-konsulenter i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pr-konsulenter i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som pr-konsulenter
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 9
8. september 2024 12
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 13
4. september 2024 11
3. september 2024 11
2. september 2024 11
1. september 2024 11
31. august 2024 11
30. august 2024 11
29. august 2024 11
28. august 2024 12
27. august 2024 12
26. august 2024 12
25. august 2024 14
24. august 2024 14
23. august 2024 15
22. august 2024 14
21. august 2024 14
20. august 2024 10