Udlændinge- og Integrationsministeriet søger presserådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at arbejde som presserådgiver på et af de mest omtalte og udfordrende politiske områder? Og har du samtidig erfaring med presserådgivning, politisk journalistik eller taleskrivning. Så søg denne stilling.

Lidt om alt det vi tilbyder
Som presserådgiver i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement bliver du en del af ministeriets presseenhed, der er placeret i Ministersekretariatet. Vi er en travl enhed, som håndterer mange typer af henvendelser og løser vores opgaver i tæt dialog med både styrelser, fagkontorer og ministeren.

Fremover skal vi også bidrage til at skrive taler for ministeren og søger blandt andet derfor en ekstra presserådgiver. Du kommer til at arbejde både med presserådgivning og taleskrivning med hovedvægt på førstnævnte.

Dit daglige arbejde vil foregå i tæt samarbejde med de øvrige presse- og kommunikationsmedarbejdere, pressechefen og ministerens særlige rådgiver.

Stillingen omfatter bl.a. presserådgivning, håndtering af pressehenvendelser, udarbejdelse af pressemateriale, udkast til talepapirer og en stribe andre kommunikationsopgaver.

Du får i Ministersekretariatet 16 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. I presseenheden bliver vi fire, når du er startet. Vi lægger stor vægt på sparring om de enkelte opgaver og udfordrer gerne hinandens idéer for at kvalificere vores eget beslutningsgrundlag. Vi har en uformel omgangstone og vægter et godt kollegialt sammenhold.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. journalist, cand.comm. eller lignende. Vi ser gerne, at du har erfaring med enten presserådgivning eller politisk journalistisk og eventuelt også taleskrivning, men det er bestemt ikke et krav, at du har arbejdet med alle tre ting.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • har forståelse for, hvad det vil sige at arbejde i en politisk ledet organisation, hvor stærke samarbejdsevner og en forståelse for dine kollegaers stærke faglighed og husets sagsgange er helt afgørende for at lykkes
  • skriver hurtigt og godt og har en stærk sans for at finde ind til historiens kerne – men også en evne til at arbejde med dit sprog for at finde det helt rigtige billede eller den mest præcise sammenligning
  • har ro og overblik nok til at kunne have gang i flere forskellige sager og projekter på én gang
  • både kan være hurtig på aftrækkeren, men også tænke mere langsigtet og kommunikationsstrategisk - du vil hyppigt opleve at skulle arbejde med korte deadlines, men vil også altid sidde med opgaver med et lidt længere tidsperspektiv

Yderligere information
Du kommer til at bidrage til vores to grundlæggende politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge integreres og tager del i samfundet? Vi er i dag 1.400 medarbejdere i Udlændinge- og Integrationsministeriet, der dagligt arbejder med de spørgsmål.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Tiltrædelse vil som udgangspunkt ske pr. den 1. januar 2021.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte pressechef Pelle Dam på telefonnummer 61 98 32 80 eller e-mail [email protected].

Søg stillingen

Vi forventer at holde samtaler i uge 49.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "PR-konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • PR-konsulent
  • København K

Lignende jobs

  • Praktikant til PR-bureau

    Promote it søger praktikant til efterårssemestret 2024Brænder du for at arbejde med PR, storytelling, sociale medier og kommunikation? Hos PR- og kommunikationsbureauet Promote it har du muligh..
    • PR-konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Pressechef til [xxxxx]

    Vil du stå i spidsen for, at politiske dagsordener omsættes til nyheder og sikre, at det sker på et fagligt velfunderet grundlag? Kan du håndtere tal, analyser og komplekse processer? Kan du skabe .
    • PR-konsulent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pr-konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte pr-konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pr-konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pr-konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som pr-konsulenter
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0