PostNord i Danmark søger ny pressechef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

PostNord i Danmark søger ny pressechef



PostNord i Danmark søger en pressechef, der kan være et solidt omdrejningspunkt for virksomhedens eksterne kommunikation. Du bliver ansvarlig for virksomhedens kontakt til medierne, bred interessevaretagelse politisk og hos interesseorganisationer, og for at rådgive organisationen i stort set alle typer af kommunikationsspørgsmål

Du bliver chef for en presseenhed, der er bygget til at kunne sætte dagsordenen i de danske medier, og som kan reagere lynhurtigt på henvendelser fra pressen 24 timer i døgnet, året rundt. Du sætter retningen for PostNords eksterne kommunikation i tråd med virksomhedens forretningsstrategi, og har samtidig hands‐on på alle typer af pressearbejde i form af bla. pitch til medier, pressemeddelelser, beredskaber, krisestyring, finansiel kommunikation, medietræning og opslag på sociale medier.

Posten har en historie på snart 400 år, hvor virksomheden har været en fremtrædende del af det danske samfund. I de seneste år har virksomheden gennemgået en stor transformation, vi er i dag Danmarks største pakkeoperatør og har netop præsenteret det bedste årsregnskab i mere end 10 år. Din opgave bliver at styrke PostNords image og sikre fortsat vækst i forretningen, ved at få de gode historier ud af leve. Du skal bl.a. arbejde med PostNords positionering på pakkemarkedet, synliggøre virksomhedens samfundsværdi ifm. politiske forhandlinger og udbrede kendskabet til vores høje ambitioner om at gå forrest i den grønne omstilling af vores samfund.

Du vil få et meget varieret job, hvor du én dag klæder vores CEO på, til at kunne fortælle om årets regnskab i TV2 News og den næste laver tekster til annoncer, kundebreve eller hjemmeside – eller sammen med dine kolleger i marketing udtænker koncepter og kampagner, som involverer og engagerer danskerne.

Du får reference til Vice President Stine Sander og indgår som del af chefgruppen i Parcel, Retail & Communication.

Dine øvrige opgaver og ansvarsområder


  • Sikre en professionel håndtering af alle indgående mediehenvendelser, og styrke PostNords image og forretning gennem proaktiv kommunikation, bla. via medieovervågning, dialog med journalister, koordinering med talspersoner, dialog med interne og eksterne interessenter om historier og udfærdigelse af tekster.
  • Arbejde med presse og kommunikation på strategisk, taktisk såvel som operationelt niveau
  • Personaleansvar for to selvkørende rådgivere på seniorniveau, hvor I sammen skaber et stærkt kommunikationsmiljø, som er det centrale omdrejningspunkt for virksomhedens eksterne kommunikation.
  • Vi får dagligt henvendelser fra alle typer af medier på vores pressetelefon, som du skal sikre altid er dækket.
  • Virksomheden er del af den nordiske koncern PostNord A/B, og du skal i dit arbejde understøtte koncernens indsatser og samarbejde med kommunikationsfolk i de øvrige nordiske lande.

Du ved, hvad der skal til


Du er en holdspiller, der kan lide at sparre og idéudvikle med dine medarbejdere og resten af organisationen, men du ved også, hvornår du skal træde i karakter og træffe beslutninger med afsæt i din kommunikationskompetencer og erfaringer.

Du er en stærk sparringspartner, der kan vejlede og rådgive på alle niveauer. Presse-enheden har ansvaret for virksomhedens interessevaretagelse og arbejde med Public Affairs, så du skal have erfaring på området og kunne lede indsatsen mod de ønskede mål.

De fleste danskere har en holdning til PostNord, og du skal være en rolig person, der kan bevare overblikket, og som kan stå i orkanens øje og håndtere kritiske pressesager eller lancere store nyheder med hele Danmark som publikum.

Du kender alt til mediernes arbejdsrytme og ved, hvordan en historie skal vinkles for at få størst muligt gennemslag. Du tænker naturligt på tværs af kanaler, og kan sammensætte kampagner, der sikrer, at budskaberne kommer klart igennem til målgruppen.

PostNord er ejet af den danske og svenske stat, og vi har stor bevågenhed fra politikere og interessenter. Derfor skal du have erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation, hvor du kan navigere sikkert i komplekse sammenhænge.

Vi forventer, at:

  • Du har mindst 5-7 års erfaring indenfor presseområdet fra virksomhed eller bureau
  • Du har en solid journalistisk værktøjskasse og forstår at bruge den
  • Du har stor erfaring med alle discipliner inden for kommunikation og er god til at se mulighederne i samspillet mellem dem, herunder presse, politisk interesse-varetagelse og sociale medier
  • Du er enten uddannet journalist eller har en relevant akademisk baggrund

Vi leverer


Du vil som udgangspunkt blive ansat efter AC Overenskomst mellem Post Danmark A/S og Akademiker organisationerne med løn efter kvalifikationer.

Arbejdsstedet er Hedegaardsvej 88, København S (lige ved Femøren metrostation).

Vi tilbyder en fleksibel hverdag med mulighed for både at arbejde på kontoret og hjemmefra.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Vice President Stine Sander Parcel, Retail & Communication på mobilnr. 30 80 86 82

Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har den rette kandidat, så søg gerne med det samme.

Vi ser frem til at høre fra dig.

ansøge


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "PR-konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • PR-konsulent
  • København S
  • Lørdag den 09. april 2022

Lignende jobs

  • Praktikant til PR-bureau

    Promote it søger praktikant til efterårssemestret 2024Brænder du for at arbejde med PR, storytelling, sociale medier og kommunikation? Hos PR- og kommunikationsbureauet Promote it har du muligh..
    • PR-konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Producer

    ProducerSamsøe Samsøe is looking for a Producer to join the Copenhagen office full-time. In this role, you will be responsible for coordinating all marketing imagery: seasonal campaigns, editor..
    • PR-konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pr-konsulenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte pr-konsulent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pr-konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pr-konsulenter i København S over tid

Dato Alle jobs som pr-konsulenter
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0