Projektleder til produktimplementering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ølgod

Brænder du for at drive projekter inden for supply chain fra forundersøgelse til færdigt og lanceret produkt/løsning, med fokus på implementeringsprocessen?

Nobia Danmark søger en Projektleder til produktimplementering til vores produktion af køkken og badunivers med fabrikker i Bjerringbro (Implast), Farsø (Unoform) samt i Ølgod (Nobia). Som en del af produktionsenhederne bliver man en vigtig brik i målet om at opfylde vores vision "Designing Kitchens for Life", og muligheden for at tage del i en unik forandringsrejse. Man bliver en del af en virksomhed, der investerer i fremtiden med uddannelse og investeringer ud over det sædvanlige. Nobia bygger i øjeblikket en af Europas mest moderne fabrikker til fremstilling af køkkener i Jönköping. Med en høj grad af automatisering og en stor investering i bæredygtighed bliver det en spændende og udviklende arbejdsplads.

Drive projekter med formål at udvikle, vedligeholde og implementerer produkter

Rollen er en del af PI Danmark, som er en del af det centraliserede PI North og Supply Chain North, Nobia. I samarbejde med fabrikkerne vil man være en vigtig del af teamet omkring produktion af produktion af køkken og badunivers. Herudover bliver man en del af PI-Teamet i Ølgod med nordiske kollegaer i PI-North, og samarbejde omkring superfabrikken i Jönköbing.

Du får ansvaret for at drive projekter med det formål at udvikle, vedligeholde og implementerer produkter inden for Nobias samlede produktsortiment. Dine overordnede mål er at drive projekter indenfor Supply Chain North fra forundersøgelse til færdigt og lanceret produkt/løsning, med fokus på implementeringsprocessen på fabrikken i Ølgod og med assistance i f.eks. Bjerringbro.

En af de mest centrale opgaver er at lede projektet og skabe betingelser, så alle projektmedlemmer kan arbejde, samarbejde og kommunikere i øjenhøjde for effektivt, at kunne produktteste og implementere produktet i produktion. En anden central del af rollen omhandler at kunne anvende standard tegninger, definere og analysere problemstillinger på værdikæde og fabriksniveau for at muliggøre en effektiv produktionsproces. Herudover vil dine arbejdsopgaver være:

  • produktionsudvikle produkter mod implementeringen
  • ansvarlig for at nå projektets mål inden for budget
  • fastlægge i samarbejde med projekts interessenter projektets mål, omfang og grænser
  • koordinerer arbejdsindsatsen og holder tempoet oppe gennem aktiv daglig ledelse og effektiv mødestruktur
  • tæt samarbejde med produktion og Research and Development
  • undersøge tekniske data og udfører test samt risikoanalyser i forhold til både nye projekter og optimering af eksisterende produkter og processer
  • dataanalyse, opstilling af optioner og økonomiske fordele og ulemper
  • assistere ved udvikling af tegningsdatabaser
  • udarbejdelse af data, der understøtter implementeringen

Analytisk projektleder med erfaring indenfor implementering
Vi leder efter dig der har en baggrund fra en teknisk profession inden for proces & produktion. Gerne med fokus på projektledelse, produktionsteknologi, kvalitetsteknik, produktionsledelse eller lignende.

Du kan lide at styre projekter og du er god til at arbejde med deadlines og derved sikrer at alt bliver udført til tiden og kommunikeret ud rettidigt. Derfor er du god til at bevare det store overblik og følger helt naturligt op på dine arbejdsopgaver. Du er af natur grundig og forstår vigtigheden i at levere kvalitet i dine projekter.

Yderligere ser vi gerne:

  • at du har erfaring som projektleder – gerne inden for optimering, implementering og kvalitetssikring
  • at du har tegnings- & produktionsforståelse
  • du er superbruger i Access - er en fordel
  • at du har gode samarbejdsevner og trives med en stor kontaktflade internt i organisationen
  • at du er udviklingsorienteret og initiativrig
  • at du formår at arbejde selvstændigt og prioritere dine opgaverne
  • det er en fordel, hvis man har brancheerfaring fra byggeri- eller møbelindustrien

Herudover er det vigtigt for at, at du som person bidrager til den gode stemning, som vi har på vores arbejdsplads.

Hvad kan vi tilbyde dig
Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling med fantastiske kollegaer i gode fysiske rammer. Din base bliver i Ølgod/Bjerringbro, hvor der er gode kantineforhold. Hos Nobia går vi op i vores medarbejdere, og derfor er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da vi ser vores medarbejdere, som en vigtig ressource. Herudover har vi en uformel og hjertelig omgangstone med et stærkt sammenhold. Foruden dette kan du forvente:

  • god løn som matcher dine kvalifikationer
  • et godt arbejdsklima i en virksomhed med gode kollegaer, hvor der er god mulighed for fleksibilitet, så hverdagen hænger sammen
  • gode kantineforhold
  • sundhedsforsikring
  • pensionsordning
  • gode karrieremuligheder

Hvem er Nobia
Nobia Danmark er en del af den svenske børsnoterede koncern Nobia AB. Nobia AB er Nordeuropas største og førende køkkenproducent med 14 fabrikker og over 6000 medarbejdere. Nobia Danmark består af HTH, Uno form og Invita.

Hos Nobia designer vi køkkener for livet. For os betyder det, at udvikle veldesignede og smukke køkkener, der taler til vores kunders hjerter og sind. Køkkener, der muliggør en bæredygtig livsstil og reduceret klimabelastning. Med aktiviteter, der inkorporerer hele værdikæden fra design til installation, er vi drevet af en fælles ambition om at gå forrest inden for design og bæredygtighed i vores branche.

Hos Nobia har vi en virksomhedskultur, hvor vi støtter, stoler på og respekterer hinanden, og hvor vi gør det muligt for folk at nå deres fulde potentiale og opnå personlig og professionel vækst.

Lyder dette som noget for dig?
Har ovenstående vakt din interesse, så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillings er du velkommen til at kontakte Jannie L. Christensen på mail [email protected]

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Projektleder

Statistik over udbudte jobs som projektledere

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
27. juli 2024 542
26. juli 2024 542
25. juli 2024 543
24. juli 2024 548
23. juli 2024 543
22. juli 2024 550
21. juli 2024 549
20. juli 2024 553
19. juli 2024 547
18. juli 2024 550
17. juli 2024 552
16. juli 2024 544
15. juli 2024 540
14. juli 2024 530
13. juli 2024 524
12. juli 2024 528
11. juli 2024 532
10. juli 2024 530
9. juli 2024 523
8. juli 2024 511
7. juli 2024 489
6. juli 2024 493
5. juli 2024 494
4. juli 2024 486
3. juli 2024 481
2. juli 2024 465
1. juli 2024 456
30. juni 2024 465
29. juni 2024 473
28. juni 2024 467
27. juni 2024 464