Rekrutteringsfirma

INGENIØRER OG PROJEKTLEDERE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

INGENIØRER OG PROJEKTLEDERE


At passe på vores miljø er både en fælles opgave og et fælles ansvar. Arwos tilstræber at give naturens ressourcer uspolerede videre til de generationer, der kommer efter os. Det er dét, de er sat i verden for. Derfor hedder Aabenraa Kommunes forsyningsselskab Arwos, navnet betyder “Vores arv”.

Arven bærer de med respekt for forbrugernes forventninger, og de løfter ansvaret med blik for de kommunale krav og nationale regler. Derfor ønsker de i stigende grad at have greb om udviklingen og forme fremtidens forsyning.

I Arwos Vand og Spildevand viser de nyeste analyser, at der fremover skal investeres mere end tidligere, så værdien af deres anlæg kan opretholdes. Derfor har Arwos netop fået gennemført en ekstraordinær takststigning på spildevandsområdet. For at kunne gennemføre flere investeringer i deres anlæg og samtidig effektivisere deres drift, har de derfor brug for nye kollegaer.

Her skal du være en aktiv medspiller, så de kommer på forkant med investeringsbehovet. Løsningerne skal være smartere, så de i løbet af en årrække får lavet de rigtige investeringer i deres anlæg, og effektiviseret deres drift, og dermed opnår bedre spildevandshåndtering og drikkevandsforsyning.

Derfor er der brug for:

  1. Spildevandsingeniører, der med sikker hånd kan styre projekter fra start til slut.
  2. En projektleder i driften, der sammen med ledningsteamet sikrer, at der taget hånd om de opgaver, der løbende bliver fundet.
  3. En ingeniør med indgående kendskab til og interesse for drikkevand – både planlægning af projekter og driften af ledningsnet mm.

1. Spildevandsingeniør

Som projektleder i Projektteamet har du ansvaret for gennemførelse af projekter. Du skal styre projekterne fra idé, planlægning, projektering til gennemførelse. Du har ansvaret for kontraktforhold og aftaler med eksterne parter som f.eks. rådgivere, entreprenører og bygherrer.

Du har ansvaret for at finde de rigtige løsninger og få dem omsat til virkelighed, indenfor de godkendte projektøkonomier. Der vil også være mulighed for at gennemføre egen projektering af mindre anlæg, lige som du skal deltage i byggeledelse og tilsyn under udførelsen og aflevering.

Myndighedsbehandling vil ske i tæt samarbejde med deres planlægningsmedarbejder i Udviklingsafdelingen.

De gode løsninger findes i tæt samarbejde med deres driftsteam, som i mange projekter er de egentlige kunder for projektteamet. Derfor skal deres idéer og ønsker indarbejdes i løsningerne. Der vil være projekter både på ledningsanlæg, pumpestationer og renseanlæg.

2. Drikkevandsingeniør

Projektteamet har også brug for en drikkevandsingeniør. Udover projektlederrollen skal du arbejde tæt sammen med driftsteamet for at gennemføre projekter inden for fornyelse af drikkevandsledninger og vedligehold af vandværker og trykforøgere, samt etablering af nye anlæg. Dette arbejde skal ske i tæt samarbejde med spildevandsfolkene, så der sikres en koordinering af ledningsprojekter, hvor dette er muligt.

Som drikkevandsingeniør har du ligeledes ansvaret for gennemførelse af de lovpligtige og selskabets egne analysearbejder, hvor de primært benytter eksterne analyselaboratorier. Ligesom arbejdet med deres regulativ for drikkevand og betalingsvedtægt for spildevand i Arwos naturligt ligger i denne rolle.

Du skal være indstillet på i muligt omfang også at arbejde med spildevandsprojekter.

3. Projektleder til håndtering af driftsopgaver

Som projektleder i ledningsteamet i Arwos vil du sammen med dine to kollegaer have ansvaret for at få gennemført vedligeholdelses- og reparationsarbejder i deres ledningsanlæg. Herunder har du ansvaret for at udarbejde udbudsmateriale for og gennemføre udbud ved rammeaftaler, f.eks. for reparationsarbejder ved ledningsanlæg, grønt vedligehold, og/eller vedligehold af vores pumpestationer. Arwos har egen TV-vogn.

En vigtig del at denne rolle er at følge op på de eksterne parters planlægning, udførelse og aflevering af deres opgaver.

Derudover har vi brug for:

En mindre del af projekterne udbydes i EU-udbud. Derfor er der behov for at kunne styre udbudsforløb i forhold til denne lovgivning. Derfor ledes der også efter en kollega, som har interesse for, eller de nødvendige erfaringer, vedrørende håndtering af EU-udbud.

Forventninger til dig:

Du har nogle af kvalifikationerne, men ikke nødvendigvis alle. Du har relevant faglig baggrund og uddannelse, men du er ikke nødvendigvis den klassiske spildevands-/drikkevandsingeniør.

Du er ambitiøs og pligtopfyldende. Du er selvkørende, men det falder dig naturligt at samarbejde med kollegaerne rundt i huset - både på tværs af teams, men også med kundeservice og kommunikation.

Du er indstillet på at yde den bedst mulige service til kunderne – og har fokus på et tæt positivt samarbejde med myndigheder og andre eksterne interessenter.

Ansøgerfeltet bliver vurderet i sammenhæng. For os er det afgørende at få sat fremtidens hold, som både fagligt og personligt er det rette match. Her er plads til både erfarne og nyuddannede.

Fakta om Arwos

Arwos A/S’ seks selskaber og ca. 100 ansatte varetager alle opgaver inden for vand, spildevand, affald og genbrug i Aabenraa kommune.

Arwos Vand og Spildevand er organiseret med et projektteam, en udviklingsafdeling samt en driftsafdeling. Driften består af et ledningsteam, renseteam og et drikkevandsteam.

Alle stillinger er fuldtid 37 timer om ugen. Der er arbejdsplads i Arwos Landsbyen på Forsyningsvejen 2, 6200 Aabenraa. Arwos er underlagt overenskomst med KL.

I spildevand arbejder vi med RehabIT, APX10, DanDas, MicroStation og EnviAktiv.

I drikkevand arbejder vi med RehabIT, EnviAktiv og skal finde et nyt ledningsdatabase program.

Arwos er kvalitetscertificeret og arbejder efter ISO 9.001.

Projektteamet arbejder efter en projekthåndbog, hvor der kan findes inspiration og vejledning til alle faser i et projekt. Ligesom der er udarbejdet et standardudbudsmateriale, som skal følges.

SÅDAN SØGER DU STILLINGEN

Rekrutteringsprocessen køres af Otto Consult ApS.

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt Otto Consult - Michaela Otto - +45 29 44 24 28.

Send din ansøgning snarest muligt da vi løbende indkalder kandidater til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aabenraa

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1