Digital og didaktisk stærk projektleder søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabenraa

Vi søger en projektleder til Digi Tech 2.0 samt skolens strategimål ’digitalisering og teknologi’

På SOSU Syd har vi en vision om at uddanne elitepraktikere – de bedste inden for deres felt – i et attraktivt og nytænkende læringsmiljø. Der efterspørges flere og flere digitale kompetencer hos vores elever, og derfor uddanner vi Digi Tech elever, social- og sundhedsassistentelever med en digital toning. Vi søger derfor en projektleder, der kan stå i spidsen for Digi Tech 2.0 og for skolens strategiske mål ’digitalisering og teknologi’.

Projektleder på SOSU Syd

Din rolle som projektleder bliver at udvikle Digi Tech 2.0 i samarbejde med undervisere på skolen, de fire sønderjyske kommuner samt andre SOSU-skoler i Danmark. Du kommer til at koordinere og løse projektopgaver, finde nye veje og løsninger på endnu ikke afprøvede samarbejdsmuligheder. Derudover kommer du til at varetage projektledelse på det strategiske mål ’digitalisering og teknolog’: Opgaverne spænder bredt og inkludere projektudvikling, fundraising, dataindsamling, projekt- og procesfacilitering, implementering og evaluering.

De første opgaver du som projektleder skal kaste dig over er: udvikling af Digi Tech, så vi stadig er førende; eksternt samarbejde med de fire kommuner og andre interessenter. Samarbejdet skal bl.a. sikre udvikling af jobmulighed for vores nyuddannede Digi Tech elever. Derudover udbredelse og intern implementering af skolens mange teknologier med det formål, at øge elever og ansattes digitale kompetencer, samt bidrage til at tænke teknologierne ind i et andet projekt minilæringslab.

Dig som projektleder

Som projektleder på SOSU Syd får du mulighed for at anvende dine personlige og faglige projektkompetencer og -værktøjer. Du vil blive en del af skolens udviklingsteam, hvor du skal arbejde tæt sammen med teamets øvrige projektledere; du får tillige et tæt samarbejde med skolens undervisere samt ledelsen. Derudover forventer vi, at du opsøger et tæt samarbejde med skolens samarbejdspartnere og etablere nye samarbejdsmuligheder.

Vi forventer at du:

  • Har stærke kompetencer i forhold til at implementere og skabe forandringer både internt i organisationen samt med eksterne interessenter og kommunerne
  • Har gode digitale kompetencer og interesse i at lære nye teknologier af kende
  • Gode samarbejdsevner og er opsøgende ift. nye samarbejdsmuligheder
  • Har dokumenteret erfaring med projekt-, strategi- og analysearbejde
  • Har kendskab til uddannelsesverdenen og har mod på at varetage undervisningsopgaver
  • Har kendskab til politisk styret organisationer og kan indgå i samarbejde med skolens samarbejdskommuner
  • Er en stærk formidler både mundtligt og skriftligt
  • Er målrettet, analytisk og kreativ i opgaveløsningen
  • Har uddannelse gerne på kandidatniveau

Det er vigtigt for os, at du har mod og lyst til at udfolde dine projektledererfaringer og drive projekter i et tværgående set-up. Til gengæld tilbyder vi gode udviklingsmuligheder.

Vi er en moderne skole fyldt med teknologi og udvikling
Social- og Sundhedsskolen Syd er en selvejende erhvervsuddannelsesinstitution under staten med 115 ansatte. Vi arbejder helt overordnet med fire strategiske mål, der kan mærkes i skolens hverdag: Læring og innovation, Digitalisering og teknologi, Sundhed og fællesskaber samt Bæredygtighed.

Hos os tilbyder vi grundforløb 1 og 2, uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter herunder Digi Tech, pædagogiske assistenter og udbyder linjen EUX Velfærd. Skolen er også et kursussted, hvor vi afholder længerevarende efteruddannelser, AMU-uddannelser, kortvarige kurser og temadage. Vores skole er åben for alle og vi har ofte arrangementer for eksterne og lokale gæster.

SOSU Syd er en dynamisk organisation, hvor ikke kun elever og kursister lærer, men hvor vi som skole også lærer og udvikler os gennem videndeling, åbenhed og ordentlighed. På SOSU Syd er der er en høj grad af fleksibilitet og medindflydelse i det daglige arbejde. Du bliver en del af et læringsmiljø, hvor vi udvikler, udveksler og afprøver nye ideer i forhold til opgaveløsningen, og hvor faglig sparring prioriteres højt.

Læs mere om skolen på www.sosu-syd.dk

Løn- og ansættelsesforhold
Det er tale om en fast stilling på 37 timer ugentligt. Vi håber, du kan starte hos os den 1. december 2021.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Vær opmærksom på vi indhenter referencer og børneattest ved ansættelse.

Ansættelsessamtaler forventer vi at holde den 27. oktober 2021.

Vil du gerne høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte: Vicedirektør Louise Gerber Pedersen på [email protected] eller telefon 40 48 22 79.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabenraa.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aabenraa

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aabenraa

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aabenraa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aabenraa over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. oktober 2024 3
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 3
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1