TeleCare Nord søger konsulent med projektleder kompetencer i tidsbegrænset ansættelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Har du lyst til at arbejde med telemedicin og være med til at sikre at borgerne altid er i fokus, når nye samarbejder, tilbud og projekter skal udvikles og implementeres?

Vi søger en dygtig og alsidig kollega med projektleder kompetencer til Den fælles telemedicinske servicefunktion, TeleCare Nord, som kan indgå i et agilt, tværfagligt og udviklende miljø, hvor opgaverne ofte fletter sig ind i hinanden og hvor samarbejdet på tværs i kontoret og med vores samarbejdspartnere er helt afgørende for, at vi kan levere telemedicin til borgerne i Nordjylland.

TeleCare Nord driver et tværsektorielt telemedicinsk tilbud til borgere med KOL, og vi har et telemedicinsk projekt til borgere med hjertesvigt. Derudover er vi programansvarlige for de nordjyske aktiviteter i forbindelse med den nationale implementering af telemedicin til borgere med KOL i hele landet. Regionen er indkøbsansvarlig myndighed for landsdelene Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark i forbindelse med et fælles indkøb af en ny telemedicinsk softwareløsning. Derudover har vi et tæt samarbejde med forskningsmiljøerne.

Opgaverne i servicefunktionen løses med afsæt i de nordjyske sundhedsaftaler, et tværsektorielt samarbejde mellem Region Nordjylland og de nordjyske hospitaler, alle de nordjyske kommuner og almen praktiserende læger i Nordjylland.

Du kan læse mere om TeleCare Nord her:

Den nationale implementering af telemedicin til borgere med KOL betyder, at der fra foråret 2020 skal implementeres telemedicin til borgere med KOL i hele landet. TeleCare Nord har sammen med landsdelene Midtjylland og Syddanmark indkøbt en ny fælles telemedicinsk løsning, som nu er under udvikling og forventes klar til pilotdrift foråret 2020. I den forbindelse varetager TeleCare Nord opgaverne som bestiller og kontraktholder på vegne af fællesskabet.

Opgaverne
Du kommer til at varetage forskelligartede opgaver, og du skal kunne skifte mellem strategi og planlægning til håndtering af dag til dag opgaver.

Dit hovedansvarsområde bliver som ansvarlig for opgaverne, vi som indkøbsansvarlig myndighed varetager for nye telemedicinske løsninger indkøbt i fællesskab mellem landsdelene i Nordjylland, Midtjylland og Syddanmark. Herunder at sikre etablering af governance og snitflader i samarbejdet. Du vil få ansvar for og betjeningen af en styregruppe for det fælles indkøb mellem de tre landsdele, med opgaver, som omfatter udfærdigelse af dagsordner og beslutningsoplæg samt løbende understøttelse af kontraktstyring og leverandørsamarbejde.

Dertil kommer koordinationsopgaver mellem de tre landsdele i løsningsprojektets udviklingsfase og den efterfølgende driftsfase med proceshåndtering af udvikling- og ændringer i det fælles nye system. Du vil ligeledes være ansvarlig for etablering og betjening af en fælles sundhedsfaglig brugergruppe.

Der vil være løbende ad hoc opgaver og projektledelsesopgaver på de øvrige områder i servicefunktionen, hvor du bl.a. skal indgå i samarbejde med andre faggrupper. Du bliver også involveret i opgaver i tilknytning til øvrig administration og rapportering, så du skal kunne holde mange bolde i luften, navigere og koordinere i det tværsektorielle felt og indgå i en opgave, der har masser af politisk bevågenhed.

Det endelige opgave ansvar aftales, når den rigtige kandidat er fundet, så vi sikrer bedste match mellem kompetencer og opgaver i kontoret.

Vi lægger vægt på, at du:
  • Har erfaring med projektledelse
  • Indsigt i og erfaring fra sundhedsområdet og gerne for IT eller telesundhed
  • Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med telemedicin, og eventuelt har erfaring med forvaltning
  • Kan arbejde systematisk og vedholdende med mange samtidige og med garanti komplekse opgaver, og du skal være parat til at kaste dig ud i nye områder, hvor terrænet ikke altid er kendt på forhånd.
  • Har gode evner til at kommunikere komplekse emneområder i både skrift og tale
  • Kan arbejde opsøgende og danne netværk på tværs af kontorer, sektorer, og landsdele

Din baggrund kan være akademisk, men erfaring og opbyggede kompetencer indenfor området vægtes højt.

Vi forventer, at du arbejder selvstændigt, proaktivt og innovativt, og at du har flair for at håndtere den uformelle og den formelle relation på alle niveauer og kan begå dig godt med mange kontaktflader til eksterne samarbejdspartnere, hvor du skal være opsøgende, deltagende og sætte din viden i spil.

Vi tilbyder:
En mulighed for at du kan sætte dine kompetencer i spil i en ramme, som byder på masser af unikke udfordringer. En uformel omgangstone med plads til sparring med kolleger, der støtter nye ideer og visioner.

Du bliver ansat i den fælles nordjyske telemedicinske servicefunktion, TeleCare Nord. Vi er fysisk placeret i Regionshuset i Aalborg.

Ansættelse snarest muligt.
Stillingen er tidsbegrænset med udløb 31.05 2021.

Ansøgningsfrist er den: 11.02.2020.

Samtaler forventes afholdt den: 14.02.2020.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger
Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen at kontakte Vicekontorchef Helen Houmøller Rasmussen på mail eller 41 18 15 29.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aalborg Øst
  • Tirsdag den 11. februar 2020

Lignende jobs

  • Seniorprojektleder til Vand- og afløbsområdet hos ...

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Er du vores nye ERP-projektleder?

    Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring og søger efter en virksomhed, der er økonomisk robust, med en vækst på 100 % over de sidste 3 år og i dag omsætter for +700 mio..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Vil du have faglig udvikling i en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien? Vil du være projektleder i en virksomhed med sund økonomi, hvor der er fokus på optime..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Fagkoordinator i Kundeadministration hos Nordværk

    Er du klar til at blive en del af holdet hos Kundeadministrationen i Nordjyllands største affaldsselskab? Kan du gå forrest som rollemodel og kulturbære ved at dyrke en fælles "vi kultur" og den vi..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1