Process Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Process Engineer


– til procesoptimering og problemløsning på avancerede industrielle anlæg.


Har du interesse for og teoretisk viden om procesanlæg – og lyst til at deltage som specialist i den praktiske løsning af opgaverne? Motiveres du af at have stor indflydelse og tilhørende stort ansvar? Og en dagligdag der er uforudsigelig og består både af langsigtede projekter og opgaver, der skal løses her og nu?


Hvis ja, er det måske dig, vi søger til den nyoprettede stilling som Process Engineer på vores fabrik i Aalborg. Her producerer vi råvarer i verdensklasse til produktion af babybleer og andre engangsprodukter inden for hygiejneindustrien.


Med direkte reference til vores Operations Director, bliver du en del af en erfaren driftsorganisation og arbejder sammen med kolleger fra produktion, kvalitet og teknik. Sammen er jeres opgave at servicere og kontinuerligt optimere vores komplekse produktionsanlæg og dermed støtte operatørerne i deres daglige arbejde. Vores 3 produktionslinjer består hver af en produktionsdel og en forædlings-/indpakningsdel, hvor du vil arbejde med sidstnævnte.

Projekter og daglig opfølgning


Din dag starter med, at du snakker med operatører og andre relevante kolleger for at få indblik i aktuelle udfordringer. På baggrund heraf, laver I sammen en plan for løsning af opgaverne.

Vi er ordreproducerende og har stor fokus på vore kunder, så der vil ofte være udfordringer, der skal løses her og nu. Høje kvalitetskrav, stadig mere avancerede produkter og det faktum, at vores maskiner kører 24/7/365, nødvendiggør, at du også proaktivt opstarter projektforkøb – især relatereret til produktivitet og kvalitet. En del af din tid vil også gå med skriftlig dokumentation og procesbeskrivelser.

Når der er behov for tilpasninger på vores anlæg udvikler du i tæt samarbejde med det interne tekniske team eller direkte med maskinleverandørerne maskindesigns og nye funktioner. Du vil derfor også få eksterne kontakter.

Du vil opleve stor frihed under ansvar – vi er fleksible og forventer det samme af dig. Da vores produktion altid kører, må du være indstillet på, at din arbejdstid nogle gange ligger på forskellige tidspunkter.

Ansvarlighed, tillid og sammenhold


Hvis du er vores nye kollega, har du ligesom os værdier som ansvarsfølelse, troværdighed og kvalitet. Vi udnytter hinandens forskellige kompetencer og hjælper hinanden. Alle gør en forskel, og tillid og initiativ præger vores kultur.

Hos os får du faglige udfordringer og et godt socialt miljø. Vores personaleforening laver jævnligt aktiviteter, hvor vi hygger os og har det sjovt sammen. Det betyder meget for os, at vore medarbejdere har det godt – og derfor har alle medarbejdere sundhedsforsikring, pensionsordning, mulighed for at træne i vores motionsrum og tilbud om sundhedsbehandlinger på fabrikken. Og så har vi en fantastisk kantine, hvor det dygtige personale laver sund og lækker mad til os hver dag.

Selvstændig og faglig dygtig


Du skal kunne arbejde selvstændigt og turde tage beslutninger. Vi lover dig grundig oplæring og tid til at opbygge de nødvendig kompetencer, inden du får selvstændigt ansvar for:

Problemløsning relateret til produkter og processer
Produkt- og maskinoptimering
Udvikling og vedligeholdelse af maskinrecepter
Indkøring af produkter efter tekniske opgraderinger
Skriftlig dokumentation og procesbeskrivelser

Din uddannelse er ikke afgørende – det er dine kompetencer og tilgang til opgaverne. Du har kendskab til komplekse procesanlæg og er teoretisk velfunderet – måske uddannet maskin- eller produktionsingeniør. Samtidig er du praktisk orienteret, og kan lide at være til stede når opgaver løses.
Du skal begå dig sikkert på dansk og engelsk i både skrift og tale – og har du analytiske evner, vil det være en fordel.

Som person er du positiv og hjælpsom, og du kan tale med alle – uanset fagligt niveau. Disse egenskaber er vigtige, da dine kolleger skal have lyst til at gå til dig, når de har brug for hjælp og sparring. Du skal også selv være opsøgende og sørge for vidensdeling bredt i organisationen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aalborg Øst
  • Mandag den 22. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1