Projektleder med erfaring i udbud og it-systemer.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C



Projektleder med erfaring i udbud og it-systemer til Digital Kulturarv, Det Kgl. Bibliotek Er det dig, der styrer de komplicerede processer og sikrer, at opgaverne kommer godt i mål? Har du erfaring med udbud kombineret med en solid it-forståelse? Og kan du håndtere store og komplekse kravspecifikationer? Så læs videre her. Digital Kulturarv på Det Kgl. Bibliotek søger en projektleder med udbudserfaring til at organisere arbejdet med kravspecifikationer og udbud set fra forretningens side.

Afdelingen Digital Kulturarv på Det Kgl. Bibliotek søger en projektleder med udbudserfaring. Arbejdet består i, at organisere afdelingens arbejde med gennemførelsen af EU-udbud, herunder udarbejdelse af kravsspecifikationer og bilag med fagligt indhold, og i samarbejde med bibliotekets jurister at sørge for, at afdelingen kommer godt i mål med de enkelte udbudsprocesser.

I Digital Kulturarv arbejder vi med at indsamle, bevare og give adgang til den danske digitale kulturarv. Vi har brug for en engageret og dygtig medspiller, der kan hjælpe med at løfte denne store og udfordrende opgave hen over de kommende år.

Her får du mulighed for at bruge dit organisatoriske talent, din sans for det forretningskritiske og din viden om udbud og komplekse it-systemer. Du kommer til at stå i spidsen for udvikling af kravspecifikationer til udbud på systemer, der er grundstenen i indsamling og bevaring af den danske, digitale kulturarv. Du vil skulle samarbejde med både interne og eksterne interessenter, og det bliver dig, der med sikker hånd får alle aspekter tænkt ind og alle parters input taget med. Som projektleder vil du styre hele processen fra påbegyndelse af udbudsproces og udarbejdelse af kravspecifikation til implementering.

Arbejdsopgaver 

Dine opgaver vil have fokus på projektledelse og udarbejdelse af kravspecifikationer til de kommende års udbud på store og vigtige systemer inden for den digitale kulturarv.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i at:

  • planlægge, drive og organisere udbud på vegne af biblioteket.
  • udarbejde kravspecifikationer, også med en it-teknisk vinkel.
  • samarbejde med både fagspecialister, it-udviklere og jurister.
  • facilitere workshops, processer mv., så alle parters input kan medtænkes
  • sikre fornuftige reviewprocesser.
  • optimere og dokumentere processer, opgaver og arbejdsgange, så vi konstant bliver bedre.


Kvalifikationer

Du har en relevant akademisk uddannelse og erfaring med projektledelse. Du har også erfaring med udbudsudarbejdelse og udvikling af kravspecifikationer. Du er sandsynligvis ikke jurist (dem har vi nemlig i forvejen), men du forstår de mange skridt og detaljer i en udbudsforretning set fra udbyders side. Du har samtidig et solidt kendskab til it-systemer og en stor interesse for den danske kulturarv. Du er dygtig til engelsk, specielt på skrift.

Vi forestiller os, at du er en udadvendt person, der trives med et godt og åbent samarbejde. Du arbejder struktureret, analytisk og kvalitetsbevidst. Du er god til at organisere, facilitere og inddrage alle interessenter i en proces eller et projekt. Det er dig, der samler op undervejs og til sidst. Dokumentation, videndeling og optimering er en naturlig del af din måde at arbejde på. Du trives med hårde deadlines og præcise leverancer. Du kan hvile i komplekse opgaver med en lang tidshorisont, men er også indstillet på, at der engang imellem skal handles hurtigt for at få en opgave i mål.

Yderligere information     

Digital Kulturarv har en sektion i både København og Aarhus, og der er et tæt samarbejde med kollegerne på tværs af geografien. Din base bliver enten i København eller Aarhus afhængig af, hvad der passer dig.

Digital Kulturarv har ansvaret for at indsamle, bevare og give adgang til de digitale kulturarvssamlinger under Det Kgl. Bibliotek. Samlingerne vokser p.t. med 1,5 TB om dagen og omfatter mange forskellige digitale materialer fra computerspil til web, aviser, radio, tv, lyd, fotografier og meget mere.

Digital Kulturarv består af 24 medarbejdere. Vi lægger vægt på konstruktivt samarbejde, et højt fagligt niveau og løbende udvikling. Vores omgangstone er uhøjtidelig, og humor er vigtigt i arbejdet.

Afdelingen er organiseret i en matrixorganisering på tværs af geografi. Organiseringen har fokus på funktionsopbygning (indsamling, bevaring, adgang) og workflows (samlingers livscyklus) for at sikre sammenhængskraft og kvalitet. Vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger i tværgående digitale projekter og har desuden en række eksterne samarbejder og partnerskabsforpligtelser, både nationalt og internationalt.

Yderligere information om stillingen kan fås ved kontakt til

sektionsleder Christian Hennskov Rasmussen tlf. 4139 4555 eller

sektionsleder Gry Vindelev Elstrøm tlf. 5167 1296.

Løn og ansættelsesvilkår 
Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af et personligt tillæg afhængig af kvalifikationer og erfaring.

 Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. frokost.

Arbejdsstedet er enten Victor Albecks Vej i Aarhus eller Den Sorte Diamant i København. Rejser nationalt og internationalt vil forekomme. Der er mulighed for medlemskab af vores personaleforening og kunstforening, og adgang til kantine.

Der vil foud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansøgning

Ansøgning med CV samt dokumentation for uddannelse og andre relevante bilag skal være fremsendt senest den 13. oktober 2021 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler snarest derefter. Ansættelsen er pr. 1. december 2021 eller snarest herefter.

Stillingen kan kun søges elektronisk via linket ”søg stillingen”. Vedlæg dit CV og evt. anbefalinger.Ved eventuelle tekniske problemer, kontakt venligst HR Manager Talent Solutions Support på 7244 0644.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge..

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Århus C
  • Onsdag den 13. oktober 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Are you ambitious and passionate about project management, customer projects and customer satisfaction? If so, then we might have the job for you!    [xxxxx] Retail & Wholesale, where we deliver .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info
  • Erfaren Projektleder/Projektchef til vand- og klim...

    <p><em>Aarhus, Danmark</em></p><p>Søg stillingen som projektleder/projektchef indenfor klimatilpasning og vandprojekter og bliv en nøglespiller i arbejdet med at forme..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 6
1. oktober 2024 6
30. september 2024 6
29. september 2024 6
28. september 2024 6
27. september 2024 6
26. september 2024 6
25. september 2024 6
24. september 2024 6
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6