Stærk profil til Bæredygtigt Byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Området for bæredygtigt byggeri er i hastig vækst og derfor søger vi nu endnu flere projektledere indenfor bæredygtigt byggeri til vores landsdækkende afdeling for bæredygtigt byggeri i såvel Aarhus som København. Her er en enestående mulighed for at blive en del af en dynamisk gruppe af rådgivere i en global virksomhed med højt fagligt niveau og med fokus på viden og udvikling inden for ingeniør- design- og rådgivningsbranchen.

Afdelingen for bæredygtigt byggeri er vokset stødt de sidste år og består af ingeniører, arkitekter og konstruktører, der beskæftiger sig med mange typer af opgaver, store som små. Vi trækker på alle Rambølls specialister, fra ingeniører og økonomer til arkitekter og antropologer. Vi udvikler vores projekter, så de giver mest mulig mening for både samfundet, totaløkonomien, miljøet og for mennesker i det byggede miljø. Derudover er design et vigtigt fokusområde i byggeri, da der er stor efterspørgsel efter bæredygtige designløsninger.

Rambøll er markedsførende på området for bæredygtigt bygningsdesign og har mange spændende opgaver inden for byggeri og anlæg, blandt andet DGNB, LEED og BREEAM certificeringer. Du bliver en del af det team, der arbejder med bæredygtighed i et livscyklusperspektiv, hvor viden om materialer, sundhed og den cirkulære agenda er i højsæde. Vi arbejder på tværs af fagområder, geografier og afdelinger og samarbejder med hele Rambøll om at udvikle nye serviceområder indenfor social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed fra materialer til byudvikling.

Dine ansvarsområder som Projektleder i Bæredygtigt Byggeri

Som Projektleder inden for bæredygtighedsledelse, DGNB-certificering og bæredygtigt byggeri, vil hovedvægten i jobbet være bæredygtighedscertificeringer, bæredygtighedsrådgivning i alle byggeriets faser samt at bidrage til rådgivning om bæredygtighed for private og offentlige organisationer.

De daglige opgaver er en kombination af opgaver indenfor:

  • Auditering og projektledelse for DGNB-certificeringsprojekter
  • Rådgivning om bæredygtighed i kontekst til det enkelte byggeri eller for bygningsejere
  • Arbejde med andre certificeringer af bæredygtigt byggeri (herunder LEED, BREEAM, WELL mv.)
  • Udarbejdelse og implementering af skræddersyede bæredygtighedsstrategier
  • Materialevurderinger af byggeriets og materialers miljøbelastninger og toksicitet
  • Analyse af byggeprodukter og dokumentationspakker for byggevareproducenter
  • Rådgivning om bæredygtighed i byggeriet gennem bygherrerådgivning

Dit fokus vil være bæredygtighedsledelse af projekter gennem design, udvikling, projektering, udførelse og aflevering- og du vil indgå som en del af bæredygtighedsprojektlederteamet.

En projektleder indenfor bæredygtigt byggeri har en byggefaglig baggrund, og er specialiseret i udvikling af helhedsorienterede strategier for bæredygtigt byggeri og som kan facilitere beslutningsprocesser og koordinere leverancer hos kunder og samarbejdspartnere.

Dig og dine kompetencer

Fagligt har du solid erfaring med følgende områder:

  • Projektledelse indenfor bæredygtigt byggeri
  • Certificeringssystemer for bæredygtigt byggeri (f.eks. DGNB, LEED og BREEAM)
  • Du er uddannet DGNB-auditor (eller som minimum DGNB-konsulent) med stor erfaring med DGNB-projekter
  • Indgå i projektsamarbejder med en række af forskellige discipliner

Du har en stærk faglig interesse og fundament indenfor bæredygtighed udover din uddannelse som ingeniør, arkitekt eller konstruktør. Du ønsker at arbejde målrettet og dedikeret som DGNB-Auditor samt som bæredygtighedsleder og med skræddersyede strategier for bæredygtigt byggeri. Du er en teamplayer, der arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver. Du har erfaring med de indledende faser af byggeprojekter og konkurrencer, en god procesforståelse, interesse i integrerede design processer og ønsker at arbejde med fagområder med relation til bæredygtigt byggeri.

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en af Nordeuropas stærkeste videns virksomheder, hvor arbejdsmiljøet er uhøjtideligt og kendetegnet af en holistisk menneskeopfattelse og ledelsesfilosofi. Vi har en flad ledelsesstruktur, hvor der ikke er langt til indflydelse. Vi arbejder i det daglige med et stærkt engagement og en udstrakt grad af frihed under ansvar.

Vores vision er, at vi skal være den uomtvisteligt førende rådgiver og have de bedste medarbejdere og ledere. Derfor har vi en kompetencestrategi og et karrierestisystem, der understøtter vores vision og et omfattende kursusprogram, der tilbyder både personlig og faglig udvikling.

Vi går ind for at arbejdet skal give værdi i dit liv, har blandt andet indført "fuld flex" og går gerne i dialog om dine personlige ønsker for dit arbejde.

Ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da Chefspecialist og Teamleder for Bæredygtigt Byggeri Gitte Gylling Hammershøj Olesen på ggho@ramboll eller tlf. 51612014.

Ønsker du at søge stillingen, så send snarest muligt din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply”.

Der er ikke ansøgningsfrist for denne stilling, men vi vil løbende kalde til samtale og processen afsluttes og annoncen gøres inaktiv, så snart den rette kandidat er på plads og tilbydes ansættelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Århus N

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Projektleder/Senior Ingeniør

    <p><strong>Projektleder/Senior Ingeniør</strong></p><p>København, Aarhus eller Esbjerg, Danmark</p><p>Brænder du for den bæredygtige omstilling af energise..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Erfaren projektleder til international teknisk sup...

    Er du interesseret i renovering og fornyelse af rørledninger af enhver størrelse – fra kolossale kloakledninger til de mindste stikledninger? Og nyder du samtidig mødet med forskellige kulturer og .
    • Projektleder
    • Hasselager
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Are you ambitious and passionate about project management, customer projects and customer satisfaction? If so, then we might have the job for you!    [xxxxx] Retail & Wholesale, where we deliver .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4