Ingeniør og projektleder med fokus på eksisterende bygværker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Brænder du for at passe på den danske infrastruktur, og har du fagligheden i orden, så er det måske dig vi søger til en travl og udfordrende hverdag som projektleder på eftersyns-, reparations- og forstærkningsprojekter.

Er du vores nye kollega? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds
Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af Rambølls jyske afdeling for broer og anlægskonstruktioner
Som vores nye ingeniør og projektleder bliver du både en del af et stærkt lokalt fagligt miljø og Rambølls globale bromiljø, begge med masser af forskellige spændende projektmuligheder. Lige nu arbejder vi bl.a. på en række eftersyn, undersøgelser og eftervisninger samt forstærknings- og omdannelsesprojekter på eksisterende bygværker og en masse andre spændende projekter. Afdelingen består af 13 stærke kolleger, der arbejder tæt sammen med resten af Rambølls broafdelinger om projekterne hvoraf der også er mange projektering af nye bygværker.

Kulturen i afdelingen er hyggelig og helt uformel, ledelsesfilosofien følger Rambølls værdisæt og kan bedst betegnes som ”frihed under ansvar”. Der er også muligheder for at blive en del af Rambølls internationale projekter både ved skrivebordet i Aarhus eller Aalborg, og hvis du har lyst til at rejse ud for at være helt tæt på projekterne.

Stillingen er tænkt som afdelingens naturlige omdrejningspunkt for faglighed og opgaver omkring eksisterende anlægskonstruktioner i det midtjyske. Din profil og erfaring afgør, om du træder ind i denne rolle fra første dag, eller om vi sammen lægger en udviklingsplan for dig med henblik på, at du løbende bevæger dig ind i rollen.

En del af stillingen bliver dialog med eksisterende og potentielle kunder om mulige opgaver. Du får selv ansvaret for, sammen med gode kolleger, at gennemføre projekterne. Din hverdag vil derfor være fyldt af både store og små projekter, som løses både internt og eksternt. Ud over egne projekter vil du indgå i projekter med kolleger, der ligesom dig har fokus på at levere gode projekter til vores kunder.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Dialog med eksisterende og potentielle kunder om fremtidige opgaver
  • Projektledelse
  • Opgaver omhandlende eftersyn, levetids- og tilstandsvurderinger samt investeringsplaner
  • Projektering af reparationsprojekter, udarbejdelse af udbudsmaterialer samt fagtilsyn og byggeledelsesopgaver


Du vil via dine interesser og evner selv kunne være med til at forme dine fremtidige arbejdsområder, da vores projekter er mange og meget forskellige.

Afhængigt af dine præferencer vil du have base på Rambølls kontor i enten Aarhus eller Aalborg.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling
Fra din første dag i Rambøll får du ansvar og vi støtter din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med du er en udadvendt, kompetent og fagligt stærk profil som derigennem bidrager til en behagelig og effektiv gennemførelse af projekterne. Du er selvstændig og god til at planlægge og samarbejde Du er professionel i din dialog med kolleger, kunder og interessenter.

Dine nøglekvalifikationer er:

  • Relevant ingeniøruddannelse og min. 3 års anciennitet fra en tilsvarende virksomhed
  • Høj faglighed og erfaring inden for eftersyn og tilstandsvurderinger af anlægskonstruktioner
  • Høj faglighed og erfaring med projektering, udbud og tilsyn af reparationsprojekter inden for drift og vedligehold af primært broer og tunneler
  • Skriver og taler dansk og engelsk på et professionelt niveau.
  • B-kørekort og en ren straffeattest er ligeledes en forudsætning.


Som person er du selvstændig, proaktiv, udadvendt og er i stand til at skabe gode samarbejdsrelationer med både kunder, leverandører, entreprenører og kolleger. Du finder det interessant at arbejde for og med mange typer kunder, f.eks. entreprenører, vejmyndigheder, offentlige bygherrer mv., hvor opgaverne er af forskellig karakter, og rådgivningen afhænger af situationen.

Velkommen til vores Transport-division
I Rambøll er vi 3.000 transport-eksperter, der arbejder sammen med myndigheder, private kunder og byer om at udvikle holistiske mobilitetsløsninger. Fra lufthavne over broer til tunneller og jernbaner arbejder vi for, at mennesker og varer kan komme frem på den mest effektive og bæredygtige måde. Vores fokus på ’Smart Mobility’ sikrer, at vi er med til at skabe urbane planløsninger, der integrerer alle former for transport og digitalisering.

Rambøll i Danmark
Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 12 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du
Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte.

Vi kalder løbende til samtale, så tøv endelig ikke med at sende os din ansøgning. Seneste frist for ansøgning er d. 31. oktober 2019.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Århus N

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Projektleder/Senior Ingeniør

    <p><strong>Projektleder/Senior Ingeniør</strong></p><p>København, Aarhus eller Esbjerg, Danmark</p><p>Brænder du for den bæredygtige omstilling af energise..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Erfaren projektleder til international teknisk sup...

    Er du interesseret i renovering og fornyelse af rørledninger af enhver størrelse – fra kolossale kloakledninger til de mindste stikledninger? Og nyder du samtidig mødet med forskellige kulturer og .
    • Projektleder
    • Hasselager
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Are you ambitious and passionate about project management, customer projects and customer satisfaction? If so, then we might have the job for you!    [xxxxx] Retail & Wholesale, where we deliver .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4