Projektchef - Renovering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V


Større bygningsrenoveringer
NCC – Building Vest

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. Vi arbejder på nogle af branchens mest interessante og komplekse projekter. Vi er passionerede om at styre alle aspekter af bygge- og anlægsprocessen i tæt samarbejde med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er et stort puslespil med mange brikker, der jævnligt ændrer form i realtid. Det indebærer store budgetter, stort ansvar og spændende udfordringer sammen med de bedste folk i branchen. Udstyret med viden som vores vigtigste værktøj får vi tingene til at ske - hver eneste dag.

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen.

Du kommer til at stå i spidsen for store, komplekse renoveringsprojekter med et engageret og fagligt kompetent hold i ryggen? Og får du et kick af at være med til at skræddersy gode tilbud, der kombinerer visioner, økonomi og innovation? Så bliv projektchef i Renovering Vest. Her bliver du involveret tidligt i processen, hvor du er med til at forme projekterne allerede i tilbudsfasen.

Bliv en del af Renovering Vest

I vores lyse hovedkontor på Sommervej i Aarhus bliver du en del af et hold bestående af 10 dygtige og engagerede kolleger. Med hovedvægt på renovering og ombygning af boliger, plejecentre, institutioner, kontordomiciler samt transformationsopgaver beskæftiger vi os med alle former for bygningsrenovering i hoved- og totalentreprise i Midt- og Sydjylland samt på Fyn.

Fra tilbud til produktion

Med direkte reference til områdedirektør Peter Rantil Smith, bliver din kerneopgave at være bindeled imellem tilbud og produktion – og derfor får du også stor indflydelse på udformningen af de projekter, du er ansvarlig for.
Det betyder også, at du i tæt samarbejde med afdelingens tilbudsteam og forretningsområdets dygtige supportfunktioner er med til at skabe det bedste tilbud til vores kunder og sikre en god overgang fra tilbud til produktion.

Du får et spændende og bredt arbejdsfelt, hvor du:

  • leder komplekse projekter i samarbejde med projektteamet
  • deltager aktivt i projektudformningen og tilbudsgivning
  • er hovedkontakt for bygherrer, rådgivere og myndigheder
  • udfører omfattende projektstyring og har ansvaret for produktion, indkøb, tidsplanlægning, kvalitet og økonomi
  • er forbillede for et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Erfaren projektchef inden for byggebranchen

Med din naturlige autoritet, tillidsvækkende personlighed, faglige kompetence og gode samarbejdsevner formår du at kommunikere og formidle på tværs af faglige grupper. Samtidig har du evnen til både at have det forkromede overblik og dykke ned i detaljerne ude i marken, når det er nødvendigt. Derudover er du den helt rette til jobbet, hvis du:

  • har fået en masse erfaring fra en lignende stilling
  • har en relevant uddannelse som fx bygningsingeniør eller konstruktør
  • er handlekraftig og har mod og evne til at forebygge, håndtere og løse konflikter.

Ansøgning
UnikRecruitment bistår NCC Renovering Vest ved denne rekrutteringsopgave. NCC vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Århus V
  • Torsdag den 16. november 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Are you ambitious and passionate about project management, customer projects and customer satisfaction? If so, then we might have the job for you!    [xxxxx] Retail & Wholesale, where we deliver .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info
  • Erfaren Projektleder/Projektchef til vand- og klim...

    <p><em>Aarhus, Danmark</em></p><p>Søg stillingen som projektleder/projektchef indenfor klimatilpasning og vandprojekter og bliv en nøglespiller i arbejdet med at forme..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Århus V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0