Projektleder - Entreprenør/Kloakering - 9600

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

Gunnar Nielsen A/S er en Entreprenør- og ingeniørvirksomhed som vokser meget og hurtigt, og har brug for dig, der har mod på og lyst til at være med på en krævende og spændende vækstrejse – hvor du tager medansvar for at deltage i den positive omgangsform, vi allerede har i virksomheden. Der vil være store muligheder for at skabe unikke løsninger og præge udviklingen i stillingen og sætte nye standarder i en spændende branche.

Som Projektleder tager du ansvar for planlægning af projekter, daglig ledelse af dine opgaver, ligesom du sikrer, at den tætte kontakt til dine bygherrer forløber gnidningsfrit. Du er forudseende, god til at planlægge og formår at holde struktur i dine mange opgaver - hver dag.

Som ansvarlig Projektleder bliver du en del af en professionel velrenommeret virksomhed, der er i kraftig vækst. Vi har en klar vinderstrategi for fremtiden, med fokus på vækst, udvikling og trivsel. Vi er ærlige og forventer at der i alle sammenhænge optrædes ordentligt med en god tone, både internt og eksternt.

Dine arbejdsopgaver er blandt:

  • Tæt styring og ledelse af primært kloakprojekter
  • Bygherre-kontakt
  • Administration
  • … du kender indholdet i rollen, for du har flere års erfaring med netop denne rolle

Vi forventer, at du har en solid ballast fra Projektledelse, herunder kloakprojekter og at du går forrest i opgaverne, der skal løses. Du er selvstændig og resultatorienteret – med en stærk evne til at håndtere udfordringer på en fantastisk måde. Din indstilling til dine omgivelser er åben og du kommunikerer fornuftigt på alle niveauer - med en positiv adfærd og udstråling. Du arbejder systematisk og proaktivt, med en særlig kompetence indenfor styring og planlægning. Som IT-bruger er du fortrolig med anvendelse af systemer og IT-løsninger. Dit daglige arbejdssted er Aars, men du får stor berøringsflade med byggepladser i de meste af Nord og Midtjylland.

Vi tilbyder

En spændende og krævende stilling i en ambitiøs virksomhed, hvor du får stor medindflydelse på din egen hverdag. Vi anerkender frihed under ansvar og har stor fokus på trivsel og ordnede personaleforhold. Du inviteres ind i et vækstorienteret arbejdsmiljø, hvor fleksibilitet og lysten til at gå ”de ekstra mil” for en god løsning forventes.

Vi tilbyder en attraktiv stilling på en velrenommeret arbejdsplads med ca. 200 dygtige kolleger.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt på et attraktivt niveau, hvortil der naturligvis er firmabil, bærbar og mobil.

Ansøgning

Vi ansætter hele mennesker og tror på den positive dialog. Derfor ringer du for at høre til stillingen, fordi den interesserer dig mere end blot et job. Matcher dine kvalifikationer det, vi søger, finder vi sammen et tidspunkt for en dialog om stillingen. Til denne stilling bedes du i løbet af ansættelsesprocessen udfylde analyser og tests.

Har du spørgsmål til stillingen bedes disse rettet til:

HR Forretningsudviklingschef Cristian Willum på: +45 4052-2731.

Om Gunnar Nielsen A/S

Gunnar Nielsen A/S er i dag en førende entreprenørvirksomhed med ca. 200 ansatte, egen vognmandsforretning, egen grusgrav og en stor park af entreprenørmaskiner. Vi udfører entreprenør arbejde i Nord-, Midt- og Østjylland og udvider hele tiden vores virksomhed gennem troværdigt og ærligt samarbejde med vores kunder.

Vi er en virksomhed med klare værdier, som udtrykker den måde vi omgås hinanden og i samarbejdet med kunden. Disse værdier udtrykker også den måde vi ansætter og udvikler vores medarbejdere på, så alle oplever Gunnar Nielsen A/S som en attraktiv arbejdsplads, hvor der er en ordentlig og respektfuld omgangstone.

Vores værdier

  • Kunden er en del af familien

  • Vi tager ansvar for at opgaven bliver løst

  • Vi planlægger og udfører opgaven med omtanke

  • Vi holder, hvad vi lover


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aars
  • Tirsdag den 30. juni 2020

Lignende jobs

  • Projektleder til automations projekter.

    PanPac Engineering a/s er i rivende vækst, og vi søger derfor endnu en Projektleder til automationsprojekter World Wide. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du får ansvaret for dine egn..
    • Projektleder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Vil du have faglig udvikling i en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien? Vil du være projektleder i en virksomhed med sund økonomi, hvor der er fokus på optime..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder til Frederikshavn Forsyning

    Er du en erfaren teknisk profil med et skarpt øje for drift og projektering på el-området? Frederikshavn Forsyning søger en projektleder, der brænder for at gøre en forskel i forsyningssektore..
    • Projektleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Projektleder i Hurup Thy

    [xxxxx] søger engageret og kvalitetsbevidst projektleder til vores tekniske afdeling.Har du erfaring med at planlægge og gennemføre tekniske projektor fra idé til implementering? Så har du nu .
    • Projektleder
    • Hurup Thy
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aars over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0