Engageret Senior Projektleder til Cirkulær omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Vil du være med til at skabe konkret cirkulær omstilling hos vores partnere i kommuner og regioner via innovations- og samarbejdsprojekter og offentligt-privat samarbejde? Den cirkulære omstilling har et kæmpe potentiale for at realisere en stor reel klimaeffekt, fordi grøn omstilling handler også om at designe et affaldsfrit samfund, hvor produkter og materialer bliver brugt så længe som muligt, genbrugt i videst muligt omfang og i sidste ende genanvendt. Vi arbejder med flere vigtige indsatser som plast og emballage, cirkulært byggeri og anlæg, cirkulære forretningsmodeller, cirkulære indkøb samt madspild og bioøkonomi. Vi har brug for dig, der har lyst og mod til at udvikle nye indsatser og sætte dagsordenen sammen med vores partnere. Du har mulighed for selv at sætte retning og indhold på jobbet.

Du er typen, der…
  • kan skabe følgeskab, ejerskab og begejstring hos vores partnere, når du driver og udvikler partnerskabsprojekter, der skaber resultater og konkret handling inden for cirkulær omstilling. Du arbejder løsningsorienteret, er god til at bevare overblikket i komplekse projekter og kan fundraise til nye indsatser indenfor cirkulær økonomi-området.
  • trives med at facilitere innovationsprocesser og skabe fremdrift på tværs af forskellige interessenter og partnere. Du har modet til at begive dig ud i opgaver, hvor svaret ikke på forhånd er givet – og du har et skarpt blik for at udnytte muligheder og synergier.
  • er en dygtig formidler, der er stærk i skriftlig og mundtlig kommunikation af projektresultater samt trives med at arrangere og facilitere møder og workshops. Du har stærke relationelle kompetencer, er åben, nærværende og vækker tillid.
  • har minimum 5 års relevant erhvervserfaring, en akademisk uddannelse og er flydende på dansk og engelsk.

Gate 21 tilbyder dig Du bliver en del af en velafprøvet innovations- og projektplatform til at udvikle, demonstrere og skalere grønne løsninger og skabe konkret handling og samarbejde på klimamålsætninger. Vi arbejder proaktivt og metodisk med OPI, living labs, triple helix, design sprint, innovation i indkøb m.m

Du vil komme på cirkulær økonomi-holdet – et engageret team med en markant og forskelligartet faglighed, som sammen skaber konkret handling og resultater indenfor den cirkulære omstilling. Vores arbejdsmiljø er præget af tæt samarbejde med vores partnere og en flad struktur, hvor du får vide rammer til at løfte ambitiøse indsatser og løsninger.

Du får en attraktiv samlet pakke med firmapension og gode muligheder for at balancere arbejds- og familieliv.

Yderligere information Ansøgningsfristen er 30. juni, men ansøg snarest muligt, da vi evaluerer ansøgningerne løbende. Tiltrædelse 1. september eller hurtigst muligt.

Løn forhandles med udgangspunkt i tilsvarende stillinger i den offentlige sektor.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte programleder Line Bech, [email protected], tlf. 53657003

Gate 21 har drevet flere end 100 grønne projekter til en værdi af mere end en milliard kroner. Med dem har vi vist skabt stærke resultater, og sådan er Gate 21 blevet det centrale partnerskab for handling, der sammen med kommuner, regioner, virksomheder og forskningen tester og udvikler konkrete løsninger til et bæredygtigt Danmark.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Albertslund
  • Torsdag den 30. juni 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    [xxxxx]KBH er på en spændende fremmarch hvor der er stor efterspørgsel i markedet, mens vores kompetencer bliver bredere og stærkere dag for dag. Vi kommer ud af et stærkt teknisk fundament, me..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    Are you passionate about driving growth and identifying new business opportunities? Do you have strong analytical skills, the ability to build strategic partnerships, and are you excited about digi..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you ready for an exhilarating career journey? We are looking for a Business Partner Lead to collaborate closely with one of our exceptional diabetes medical teams, as well as the Vice President..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you seeking a strategically important position to improve and drive processes within the protection of Novo Nordisk buildings? Do you have extensive experience as an Operations Project Manager .
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1