Rekrutteringsfirma

Senior Project Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Arden

Körber Supply Chain DK har fokus på at skabe værdi igennem øget produktivitet og effektive automationsløsninger hos kunderne. Virksomheden har en særdeles stærk markedsposition på baggrund af stærke produkter og en velfungerende organisation, som også indbefatter professionel projektledelse. Vi søger nu en Senior Project Manager, som med reference til virksomhedens Head of Project Management, vil indgå i et stærkt team af projektledere.

Nøglerolle med ansvar for virksomhedens største kundeprojekter
Som Senior Project Manager får du en absolut central rolle i virksomheden, hvor du får ansvar for at lede virksomhedens største kundeprojekter og dermed rig mulighed for at påvirke morgendagens automationsløsninger. I en hverdag med afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver får du en stor kontaktflade på tværs af hele virksomheden, ligesom du får tæt dialog og forventningsafstemning med kunderne.

Dine primære opgaver er:

  • Ledelse af 2-3 sideløbende projekter i forskellige faser med ansvar for både tekniske og kommercielle aspekter
  • Sikre at projekterne følger Körbers Project Excellence model, herunder ansvar for udarbejdelse af projektplaner, budgetter, risikoanalyser, dokumentation m.v. samt for at sikre, at virksomhedens interne kvalitetsstyringssystem følges
  • Kommunikation, synlighed og interessenthåndtering på tværs af interne funktioner
  • Etablere og pleje stærke kunderelationer, herunder også forventningsafstemning af både proces og leverancer. Som del af dette får du ansvar for kommercielle og kontraktuelle afstemninger og forhandlinger inkl. mersalg
  • Månedlig afrapportering i tæt samspil med virksomhedens Project Controller
  • Desuden kommer du til at supportere salgsfunktionen i sales reviews samt deltage i udvalgte kundemøder

Stærk faglig baggrund og kommunikative kompetencer på højt niveau
Vi forventer, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester, ingeniør eller tilsvarende. Det er desuden en fordel, hvis du har kombineret det med en faglig baggrund, der har givet dig en stærk teknisk forståelse som supplement til din solide teoretiske værktøjskasse. Har du yderligere en projektlederuddannelse med i bagagen, er det kun et ekstra plus.

Det er afgørende, at du har veldokumenteret erfaring med at lede internationale turn key projekter i en sammenlignelig virksomhed og kender vigtigheden af stringent projektledelse – og ikke mindst, at du har stærke kommunikative kompetencer på både dansk og engelsk.

Som person er du kendt for dine analytiske kompetencer, dit store engagement i at bidrage til et højt fagligt niveau og fælles succes i teamet og ikke mindst en særdeles velfunderet forretningsforståelse.

Internationale udviklingsmuligheder
Du har chancen for at blive en del af en succesfuld virksomhed med gode udviklingsmuligheder – også internationalt som en del af Körber koncernen.

Som Senior Project Manager får du en central rolle i en afdeling med et højt fagligt niveau, hvor hverdagen er præget af ansvar, fleksibilitet samt afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver. Du får en stor kontaktflade på tværs af hele virksomheden og bliver del af et team præget af højt humør og en uformel omgangstone, ligesom der i hele virksomheden er stort fokus på at sikre trivsel og stolthed.

Arbejdssted: Arden


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Arden.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Arden

Lignende jobs

  • Projektleder til automations projekter.

    PanPac Engineering a/s er i rivende vækst, og vi søger derfor endnu en Projektleder til automationsprojekter World Wide. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du får ansvaret for dine egn..
    • Projektleder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Vil du have faglig udvikling i en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien? Vil du være projektleder i en virksomhed med sund økonomi, hvor der er fokus på optime..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder til Frederikshavn Forsyning

    Er du en erfaren teknisk profil med et skarpt øje for drift og projektering på el-området? Frederikshavn Forsyning søger en projektleder, der brænder for at gøre en forskel i forsyningssektore..
    • Projektleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Projektleder i Hurup Thy

    [xxxxx] søger engageret og kvalitetsbevidst projektleder til vores tekniske afdeling.Har du erfaring med at planlægge og gennemføre tekniske projektor fra idé til implementering? Så har du nu .
    • Projektleder
    • Hurup Thy
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Arden

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Arden over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Arden over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0