Projektleder – New Technology

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Projektleder – New Technology

Har du erfaring som projektleder indenfor digital innovation?

Vi søger en projektleder med ambitioner om at støtte vores arbejde med at udvikle og implementere innovative digitale løsninger og værdiskabende partnerskaber. Du skal have indsigt i både teknologi og forretning, og ønske at lede og styre komplekse projekter indenfor fx IoT. Hvis du samtidig har lyst til at udvikle dine ledelseskompetencer – og allerede har nogle års erfaring – så læs videre…

Kandidat med høje ambitioner

Du ansættes i Program Delivery & Execution Leaders, hvor din fortsatte udvikling og læring sker i samspil med engagerede kolleger. Her bliver du en del af et team på 18 kolleger, der leder de største udviklingsindsatser i organisationen.

Sammen med dig sætter vi stort fokus på dit individuelle forløb, så du kontinuerligt udvikler dig fagligt og personligt i din rolle som projektleder.

Pionerånd og lyst til digitale innovation

Din første projektlederopgave vil være i Topdanmarks nyeste leverancestrøm ”New Tech”, hvor vi anvender teknologi og digitale løsninger til at skabe spændende nye tilbud og services for kunderne.

Her vil du skulle arbejde med mange forskellige profiler på tværs af hele Topdanmark, men også med eksterne partnere, som vi afvikler diverse pilotprojekter i samarbejde med. Der er derfor brug for, at du taler flydende engelsk og har mod på samarbejde med udenlandske aktører fra mange forskellige lande og kulturer.

Typiske opgaver kunne være:

  • Opfølgning med eksterne partnere fra ind- og udland, med fokus på fremdrift
  • Samarbejde med interne aktører fra Jura, Marketing, IT, Kommunikation og forretningen i øvrigt
  • Udarbejdelse af business cases og beslutningsoplæg
  • Udarbejdelse af samarbejdsaftaler samt vilkår og rammer for partnerskaber
  • Deltagelse i og planlægning af styregruppemøder med Topdanmarks vigtigste interessenter samt udfærdigelse af materiale til sådanne møder, samt interessenthåndtering og kommunikation i øvrigt
  • Administrative opgaver som f.eks. dagsorden og referater, samt udfærdigelse af og opfølgning på planer og action-lister
  • Vores projekter indenfor New Tech har typisk 3-5 FTE tilknyttet i teams, hvorfor man typisk vil kunne køre flere af disse projekter på samme tid (2-3 ad gangen)

Vi bruger cutting edge-teknologier, og grundet projekternes pionerkvalitet nyder New Tech aktiviteterne stor opmærksomhed fra ledelsen.

Vores fokus er på at forebygge f.eks. vandskader, men også på at nedbringe forbrug af kritiske ressourcer som vand, strøm, osv. Samtidig arbejder vi i væsentlig grad på at skabe løsninger, som vores kunder oplever værdiskabende og bekvemme.

Arbejdet i New Tech er stærkt kundefokuseret, og vi anvender metoder og begreber som User Experience Design, agil udvikling, design sprints, prototyping, PoC og MVP.

Der lægges vægt på en struktureret tilgang til opgaveløsning, og vi søger en dynamisk profil, som ikke er bange for at lære en stor og spændende organisation at kende gennem samarbejde med både øverste ledelse, seniorspecialister og øvrige kolleger.

Vores forventninger til dig

Udover at du har skabt resultater som projektleder i nogle år, besidder du en relevant kandidatgrad og har en oprigtig interesse for teknologi og løsninger, hvor data anvendes til at skabe værdi for kunder og virksomhed. Der er en væsentlig grad af it-udvikling i alle vores projekter. Derfor er det en fordel, hvis du har en god forståelse for IT, og samspillet mellem IT og forretning, samt erfaring med at forstå og kommunikere komplekse tekniske og forretningsmæssige koncepter og løsninger.

Du må gerne have strategiforståelse og være nysgerrig, analytisk, struktureret, god til tal, samt mestre balancen mellem hastighed og kvalitet.

Desuden forventer vi, at du er ambitiøs og har gå-på mod, og har lyst til at sætte dig ind i forretningens arbejde og kundernes behov. Ligesom du frem for alt er resultatorienteret.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at ringe til Product Manager - New Tech Delivery Stream Kjetil Kraemer 60 58 44 58 eller Head of Project Center Birgitte Arnberg 22 22 86 58.

Er du interesseret, så send din ansøgning og CV ved at benytte nedenstående link.

Ansøgningsfrist er den 5. januar 2020, men skynd dig gerne, da vi ansætter, når vi møder den rette kandidat.

Topdanmark Forsikring • Borupvang 4 • 2750 Ballerup • Cvr-nr: 78416114 • Tlf: 44 68 33 11


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ballerup
  • Søndag den 05. januar 2020

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • cLEAN Partner

    Are you driven by the thrill of optimising processes? Do you excel at coaching others in LEAN methodologies? Do you have experience in developing strategic plans and facilitating their implementati..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 9
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 6
29. august 2024 7
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 11
21. august 2024 9
20. august 2024 8