Projektleder til kabel- og luftledningsprojekter i el-transmissionsnettet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Projektleder til kabel- og luftledningsprojekter i el-transmissionsnettet


Hvis du brænder for at arbejde med projektledelse og vil være med til at sikre, at Danmarks 132-400 kV transmissionsnettet kan håndtere og overføre de store mængder af vedvarende energi, har vi et spændende ledigt job som projektleder i afdelingen Ledningsanlæg. Vi har mange nye spændende ledningsprojekter i støbeskeen på tværs af landet, og du bidrager aktivt til at styrke det høje faglige niveau i anlægsprojekterne. Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Ballerup eller Fredericia - med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

En fleksibel arbejdsplads med en stærk vision

Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål. Med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” arbejder vi hver dag for, at vi når i mål med den grønne omstilling af energisystemet. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring. I tråd med vores værdier ”mod” og ”tillid” er Energinet en fleksibel arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en god balance mellem egne ønsker og værdiskabelsen for Energinet.

Vær med til at udbygge elsystemet for indpasning af vedvarende energi

Du får en central rolle i Energinets anlægsprojekter med ansvaret for faglig projektledelse af sø- og landkabelanlæg samt luftledningssystemer over 132 kV for både veksel- og jævnstrøm.

Du indgår i en højt specialiseret faggruppe på 26 personer, som har ansvaret for at gennemføre kabel- og luftledningsprojekter - både med den tekniske ekspertise samt projektledelse af vores opgave. Som projektleder har du ansvar for projekter fra start til slut og får ansvaret for egne projekter, hvor du er med til at udfærdige tekniske specifikationer, skrive udbudsmaterialer, deltage i forhandlinger samt gennemføre, overdrage og afslutte projekterne.

Du får en bred kontaktflade med både interne og eksterne aktører - både nationalt og internationalt - og sikrer en tæt dialog med vores samarbejdspartnere i projekterne, herunder leverandører og entreprenører.

Du kan se frem til til at arbejde med store fagligt og ledelsesmæssigt komplekse anlægsprojekter i et stærkt fagmiljø med fokus på teamsamarbejde, vidensdeling, sparring og udvikling.

Du går forrest - og vil være med, hvor tingene sker

Du er uddannet stærkstrømsingeniør, maskinmester eller elinstallatør og har ideelt 3-5 års erfaring med teknisk projektledelse, projektering og anlægsarbejde i forbindelse med kabel- og luftledningsanlæg. Det er desuden en fordel, hvis du har en praktisk baggrund som fx elektriker, da jobbet stiller krav til praktisk indsigt i anlægsarbejdet.

Som projektleder er du vedholdende og beslutsom, når det kommer til at sikre fremdrift, og du formår at bruge dit åbne og forstående væsen til at kommunikere præcist og samarbejde bredt hele vejen igennem. Desuden har du let ved at gennemskue komplicerede problemstillinger og omsætte komplicerede krav til løsninger. Du lægger vægt på høj kvalitet i arbejdet, og du arbejder analytisk og struktureret. Sidst men ikke mindst har du gode lederevner, en rolig fremtoning og et personligt drive, der sikrer, at du får projekterne i mål.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket "send ansøgning", så vi har den senest 15. november 2020. Vi forventer at holde 1. samtale 19. og 20. november (online) og 2. samtale 23. november (onsite). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Johannes S. Clausen på telefon 51 67 78 92. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ballerup
  • Søndag den 15. november 2020

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • cLEAN Partner

    Are you driven by the thrill of optimising processes? Do you excel at coaching others in LEAN methodologies? Do you have experience in developing strategic plans and facilitating their implementati..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 9
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 6
29. august 2024 7
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 11
21. august 2024 9
20. august 2024 8