Projektleder – branding af et af Danmarks stærkeste brands

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Projektleder – branding af et af Danmarks stærkeste brands

Kan du styre vores brandingaktiviteter på tværs af kampagner, kanaler, CVI m.m.?

Ligger dine evner og faglige interesse inden for styring og projektledelse af branding-aktiviteter i hele spændet fra brainstorming over kampagneudvikling til eksekvering og evaluering? Er du samtidig klar på en nøglerolle, hvor du får bolden ift. styring af Topdanmarks branding-aktiviteter? Hvis ja, er du måske Lauras barselsvikar? Måske er du ligefrem også klar til at begynde den 14. februar, så du kan få en god introduktion frem til 1. marts, hvor vores gode kapacitet - Laura - går på barsel.

Du kan se frem til at blive del af et inspirerende og dedikeret team i en virksomhed med ekstraordinær høj arbejdsglæde. Dine mange kontakter internt og eksternt vil give dig markant synlighed og positionering, der kan åbne nye døre.

Projektledelse og eksekvering i tæt dialog med kolleger og eksterne bureauer

Dit job handler i bund og grund om at sikre, at Topdanmarks brand står knivskarpt uanset formater og kanaler. Hovedvægten ligger på kampagneeksekvering, hvor du er med hele vejen og bl.a. via din tætte dialog med bureauerne sikrer, at alle aktiviteter ligger snorlige på brandstrategien. Internt sikrer du, at organisationen kender og anvender de rigtige budskaber og spiller inden for CVI’en.

Rollen er både på helikopterniveau og helt nede i detaljerne på eksekveringen, så du skal både være en ferm projektleder og trives med at arbejde hands-on. Dine primære opgaver bliver at:

  • Sikre, at Topdanmarks brand kommunikeres skarpt og konsistent på tværs af kanaler
  • Være ansvarlig for vores brandingaktiviteter, interne såvel som eksterne – ejer, projektleder og sparringspartner
  • Sikre brand governance i tæt dialog med den CVI-ansvarlige AD’er
  • Være ansvarlig for Digital Asset Management (DAM) systemer
  • Medvirke til at videreudvikle brand- og kanalstrategien

Jobbet giver dig en meget stor berøringsflade bredt i organisationen og til vores bureau-samarbejdspartnere. Vi har selvfølgelig fleksibilitet ift. hjemmearbejde, men da du er omdrejningspunkt og har en masse berøringsflader, vil du nok ofte kunne være mere effektiv på kontoret i Ballerup.

Minimum 6 års erfaring med styring af branding-aktiviteter

Dette job er til dig, der trives med både at tænke og handle. Dit overblik er helt i top, og du kan sikre den røde tråd fra strategisk niveau og helt ned til brugen af korrekte farver, typografier og logoformater. I forlængelse af dette kan du bevare roen selv om der er fart på, og du har mange sideløbende opgaver i spil. Du er også vant til at kommunikere med mange forskellige mennesker, og du formår derfor at tilpasse dine budskaber til de fora, du agerer i. Derudover rummer dit CV:

  • En videregående uddannelse inden for marketing/branding/kommunikation
  • Minimum 6 års erfaring med styring af branding-aktiviteter fra lignende rolle, internt eller eksternt bureau eller som produktchef
  • Erfaring på tværs af strategi, CVI, value propositions og omni-channel kampagner

Dit nye team

Din nye arbejdsplads er Koncernmarketing i Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, når du ikke arbejder hjemmefra, da vi naturligvis er fleksible. Du kommer mere præcist til at tilhøre Brand & Customer Communication teamet, som er en del af Topdanmarks Koncernmarketing. Dine nærmeste kollegaer er tekstforfattere, SoMe specialister, projektledere, grafikere herunder vores AD’er, som bliver en af dine tætteste legekammerater . Vi er så heldige at arbejde på basis af fuld opbakning fra topledelsen i forhold til at flytte brandet med de aktiviteter og investeringer, det kræver.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 24. januar, 2022. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Brand & Customer Communications, Henriette Glæsel på 2476 9177.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ballerup
  • Mandag den 24. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 9
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 6
29. august 2024 7
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 11
21. august 2024 9
20. august 2024 8
19. august 2024 8