Rekrutteringsfirma

PROJEKTLEDER/TEKNIKER - AUTOMATION

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

PROJEKTLEDER/TEKNIKER - AUTOMATION

Der kommer til at fungere som højre hånd for chefen af automationsafdelingen

Stillingsbeskrivelse:
Du kommer til at arbejde tæt sammen med dels dine kollegaer i automationsafdelingen og dels chefen for afdelingen, som du også refererer til og aflaster betydeligt i det daglige. Afdelingens kundeportefølje er meget bred og indbefatter nogle af de største virksomheder inden for Life Science, en række maskinbyggere, og mange udviklings- og producerende virksomheder. Opgaverne, som du kommer til at arbejde med, vil derfor også spænde bredt, og har historisk varieret meget, idet opgaverne både har haft relation til mange forskellige pilotprojekter, parkeringshuse, procesanlæg m.v.

Du skal derfor være indstillet på, at du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver, hvoraf projektstyring, projektering, PLC programmering, servostyringer, indkøring af maskiner skal nævnes som de overordnede. Da automationsafdelingen tilbyder industrien og maskinbyggere mange forskellige ydelser indenfor automation f.eks:

- Rådgivning, projektering
- FAT, SAT
- CE mærkning
- Produktion af styretavler på eget værksted
- El-dokumentation, diagrammer & installationsrapport
- Salg og kursus af SMAC
- HW/SW vedr. PLC og HMI-systemer
- OmronSolutionPartner
- Service, vedligehold, hotline og serviceaftaler

Får du god mulighed for at arbejde med automation bredt. Des flere af opgaverne, du kan bestride, des flere vil du naturligvis få,

Du får derfor en meget alsidig stilling, hvor du får god mulighed for at byde ind med din brede viden og kompetencer i denne stilling, hvor du forventes at kunne supplere din leder, hvor dennes tid ikke selv rækker.

Du tilbydes:
En alsidig stilling, som du i høj grad selv kan være med til at forme baseret på dine faglige kompetencer. Samtidig bliver du en del af en familiejet virksomhed, hvor der er korte beslutningsprocesser og god plads til at byde ind med gode ideer.

Løn:
Du får en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring m.v.

Egenskaber:
Det forventes, at du arbejder meget struktureret og har styr på dine ting, at du er selvmotiverende og i stand til at byde ind der, hvor du kan se, at der er et behov.

Samtidig har du flair for at leve dig ind i kundens verden, også selvom det skal ske telefonisk. Du er en åben og udadvendt person, der er god at kommunikere med mange forskellige typer mennesker. Samtidig er du meget selvkørende og en god teamplayer, der ikke er for fin til noget, og som gerne byder ind, hvor du kan.

Du er serviceminded, og har derfor også flair for god kundeservice. Du er omhyggelig og besidder et godt overblik og god detaljeringssanssans, uden at blive fortabt i detaljen. Du forstår værdien af tilfredse kunder.

Erhvervserfaring:
Du har givetvis erfaring fra en lignende virksomhed, hvor du har serviceret kunder i baglandet.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som industrielektriker, elektriker, og gerne overbygget med en uddannelse som automatiktekniker eller, du kan have en baggrund som stærkstrømstekniker/installatør eller andet relevant.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk i skrift og tale, og kan begå dig på engelsk. Du har god erfaring med PLC programmering og kender til et eller flere af følgende programmer: Omron, Siemens, Allan Bradley.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • cLEAN Partner

    Are you driven by the thrill of optimising processes? Do you excel at coaching others in LEAN methodologies? Do you have experience in developing strategic plans and facilitating their implementati..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 9
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 6
29. august 2024 7
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 11
21. august 2024 9