Projektchef - Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Borup

Adsbøll Entreprises spændende vækstrejse fortsætter - kunne du tænke dig at komme med på rejsen? Motiveres du af ledelse og skabelse af resultater i særklasse? Så glæder vi os til at høre fra dig!

Med udgangspunkt fra vores afdelingskontor i Borup, vil du som projektchef hos Adsbøll Entreprise få en unik mulighed for at tage ledelsesansvaret for produktionen af flere større og spændende projekter på Sjælland. Således, vil du blive en vigtig del i relation til implementeringen af vores overordnede strategi i Adsbøll, hvor du vil referere til produktionsdirektøren og sparre med dine øvrige lederkolleger og team.

Adsbøll Entreprise består af et dynamisk team hvor fællesskab, nytænkning, udvikling og digitale initiativer er med til at støtte op om virksomhedens vækst.

Opgaven

Vi forventer, at du trives med frihed under ansvar. Du motiveres af personaleledelse og samarbejde med en bred palette af byggesagsaktører.

Som projektchef er du ansvarlig for, at projekterne bliver styret i mål fra kontrakt til aflevering. Ligeledes vil du få det overordnet ansvar for budgetter og tidsplaner. Derudover stiller rollen krav til, at du har erfaring med og lyst til at håndtere følgende opgaver:

  • Forstå og skabe overblik over bygherres prioriteter
  • Varetage den funktionelle ledelse af teamet i relation til byggesagerne
  • Medvirke til sammensætning af det optimale team til de enkelte projekter
  • Tage ansvar for, at projekterne gennemføres til aftalt tid og økonomi
  • Udvikle samarbejdet med underentreprenører, rådgivere, ingeniører, arkitekter og bygherre.
  • Medvirke til optimering af projekterne med fokus på bygherres værdier, økonomi, kvalitet og samarbejde.
  • Deltage i udvikling af nye retningslinjer og digitale initiativer

Vores sætning - Altid Konstruktiv – er et løfte vi giver hinanden. Vi ønsker at være en kompetent samarbejdspartner, som leverer som aftalt. Vi forventer, at du ligesom os, trives ved og sætter stor pris på ordentlighed og gode værdier.

Din profil

Du har en relevant teoretisk uddannelse som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør. Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling – gerne fra sager med forskelligartet kompleksitet og størrelse. Forud for din ledelsesrolle har du opbygget erfaring fra byggepladser og driften heraf. Du ved, hvad der skal til for at drive et økonomisk bygbart projekt. Du har et indgående kendskab til bygningsreglementer og almene byggeteknikker herunder BYGERFA. Yderligere vil det være en fordel, hvis du har forståelse for digitale styringsværktøjer som lokationsbaseret tidsplanlægning, systematisk planlægning af tilsyn og kvalitetssikring.

Du evner at lede op og ned i en ejer ledet organisation. Du har en struktureret og systematisk tilgang til dine opgaver. Med udgangspunkt i din egen selvindsigt, har du veludviklet forståelse for, hvad der driver mennesker, og du bruger denne forståelse i samarbejdet med såvel bygge- og projektleder samt relevante samarbejdspartnere. Dine kommunikationsevner og gennemslagskraft skaber de gode løsninger både for os og vores samarbejdspartnere, og du formår således at styre projekter og alle involverede parter sikkert mod målet. Ligesom os, drives du af at være konstruktiv og løsningsorienteret.

Sammen bygger vi videre på din karriere
Det er vigtigt, at du oplever arbejdsglæde i din hverdag hos os, og derfor er vi optaget af din trivsel og udvikling.

Send os din ansøgning snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Borup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Borup

Lignende jobs

  • Dygtig og erfaren projektchef

    Er du klar til at skabe resultater gennem selvstændig planlægning og styring af dine egne entrepriser? Vil du være en del af et stærkt team i en virksomhed, der tager aktivt ansvar for miljøet og .
    • Projektleder
    • Lille Skensved
    Få mere info
  • Projektchef

    Er du vores nye Projektchef til Fjernvarmeafdelingen i Køge? Er du klar til at tage styringen i et af Nordens førende tekniske installations- og servicevirksomheder? Vi søger en dygtig og erfar..
    • Projektleder
    • Køge
    Få mere info
  • Shutdown Coordinator

    Are you experienced in overseeing the details in a shutdown period in a production area? Do you like to understand the importance of executing activities efficiently and timely? Can you ensure high..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Senior Project Manager, Engineering

    Do you want to drive the development and construction of highly strategic investment projects? Can you see yourself as being end-to-end responsible for large-scale, complex projects with elements o..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Borup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Borup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Borup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0