Projektledere til Danmarks mest ambitiøse energisystem

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Vil du være på første række i den energipolitiske debat og være med til at sikre, at vores region overholder Parisaftalens målsætninger? Er du en dygtig projektleder med ambitioner om at gøre en reel forskel for vores fælles fremtid? Så er du måske vores nye projektleder til Forretningsudvikling.

Bliv en del af en den grønne omstilling
AffaldVarme Aarhus arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug for at skabe gevinster for klimaet, vores kunder og bysamfund. Som en del af denne omstilling blev vi i 2020 et privat selskab. For Forretningsudvikling betyder det, at vi kan udnytte mulighederne for nye forretningsområder og samarbejder med mange organisationer og på tværs af energisektoren for at finde de rette løsninger.

Forretningsudvikling har fået ansvaret for Energisporet i Aarhus Kommunes Klimahandlingsplan, og det medfører en række nye energistrategiske indsatser oven i dem vi allerede har fuld gang i. Vi søger derfor to nye erfarne projektledere, der brænder for strategisk energiplanlægning til at bane vejen for et fossilfrit energisystem.

Vores nye projektledere vil indgå i vores stærke team af projektledere i Forretningsudvikling, som alle arbejder med projektledelse på et højt niveau. Vi har en bredde med både økonomisk-, samfundsmæssig og ingeniørmæssig baggrund. I Forretningsudvikling vil du blive en del af et hold, som arbejder tæt sammen, og hvor det er naturligt at arbejde på tværs af hinandens projekter. Forretningsudvikling af en af de afdelinger, der har en meget central rolle i forhold til at realisere AffaldVarme Aarhus’ strategi, som udgør et tydeligt sigtepunkt for alle vores projekter.

Opgaver og succeskriterier for vores nye projektledere
Vores nye projektledere bliver centrale medspillere i vores samarbejde med Aarhus Kommune omkring realiseringen af klimahandlingsplanen. Med delprogramledelsen af energisporet følger både det koordinerende arbejde og opfølgning på vores samlede indsats, men også projektledelse af en række konkrete projekter, der skal opfylde AffaldVarme Aarhus’ strategiske målsætninger. En særlig indsats er vores store ambition om både at blive fuldstændig CO2-neutral i 2030, og samtidig igennem CO2-fangst bidrage med en negativ CO2-udledning i det samlede regnestykke for Aarhus Kommune.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver skulle findes på denne liste:
  • Del programledelse af Energisporet (Klimahandlingsplan)
  • Projektleder for CO2-taskforce
  • Projektleder for de store Energiparkprojekter i Aarhus
  • Strategisk dialog med energiaftagere og -producenter
  • Projektleder på øvrige strategiske projekter der understøtter AffaldVarme Aarhus’ strategi (AffaldVarme Aarhus' strategi)
  • Projektleder for udvikling af Business Intelligence strategi

De ideelle kandidater
Du er god til at håndtere komplekse problemstillinger og samtidig få dem omsat til konkrete opgaver, som du får afsluttet. Du trives i en hverdag, hvor du skal kunne inddrage forskellige og skiftende dagsordner i din opgaveløsning. Du har nemt ved at begå dig i en teknisk orienteret kultur, så du får engageret relevante kollegaer.

For at få succes i stillingerne, lægger vi vægt på følgende:
  • Minimum 5 års projektledererfaring.
  • Din baggrund er en relevant lang, videregående uddannelse, der sætter dig i stand til at løfte stillingens opgaver og udfordringer.
  • Du kender med fordel til energibranchen og energipolitik
  • En fordel er erfaring med at samarbejde med kommuner
  • I en af stillingerne lægger vi særlig vægt på erfaring med interessevaretagelse og netværksarbejde


AffaldVarme Aarhus som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag med mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling i Aarhus. Du får stor indflydelse på dine opgaver og et job med mening, hvor det du laver, påvirker fremtiden for alle, der bor og arbejder i Aarhus Kommune.

Vi er en forsyningsvirksomhed, så når vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi, er vi hurtige til at sætte handling bag ordene. Derfor har vi fokus på udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 7. august 2021. Vi kigger ansøgningerne i gennem løbende og lukker stillingen, så snart dn rette kandidater er fundet.

Du er velkommen til at kontakte chef for Forretningsudvikling Lasse Sørensen på 2920 9343 eller porteføljeleder Mathias Schou Gammelgaard på 4187 6725, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse senest den 1. oktober 2021.

Stillingen er fuldtid og aflønnes efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

Vi ser frem til at høre fra dig!

AffaldVarme Aarhus går forrest i den grønne omstilling. Vi arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug. AffaldVarme Aarhus har ansvaret for, at den samlede affaldsmængde i Aarhus Kommune håndteres og bearbejdes miljømæssigt forsvarligt og leverer klimavenlig fjernvarme til mere end 90 % af Aarhus Kommunes indbyggere og til flere omegnskommuner. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere, har en omsætning på over 2 milliarder og er en koncern på otte selskaber fuldt ejet af Aarhus Kommune.
Læs mere på www.affaldvarme.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Brabrand
  • Lørdag den 07. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Are you ambitious and passionate about project management, customer projects and customer satisfaction? If so, then we might have the job for you!    [xxxxx] Retail & Wholesale, where we deliver .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info
  • Erfaren Projektleder/Projektchef til vand- og klim...

    <p><em>Aarhus, Danmark</em></p><p>Søg stillingen som projektleder/projektchef indenfor klimatilpasning og vandprojekter og bliv en nøglespiller i arbejdet med at forme..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1