Projektleder til udviklingsopgaver på genbrugsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Vil du være med på første række når vi arbejder med cirkulær økonomi og affaldsplan og får borgerne i Aarhus til at skrue ned for CO2 udledningen og sortere endnu mere? Er du en dygtig projektleder med ambitioner om at gøre en reel forskel for vores fælles fremtid? Så er du måske vores nye kollega.

Bliv en del af en dynamisk hverdag
AffaldVarme Aarhus arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug for at skabe gevinster for klimaet, vores kunder og bysamfund i Aarhus Kommune. Afdelingen Plan & Projekt har blandt andet ansvar for at udvikle og implementere affaldsløsninger der sikrer, at vi kommer i mål med kravene i den nationale klimaplan for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi og affaldsplanen for Aarhus kommune. Afdelingen omsætter strategiske indsatser til konkrete løsninger for mere genbrug og genanvendelse tæt på borgeren.

Vores nye projektleder bliver en del af et stærkt team af projektledere i Plan & Projekt, som alle arbejder med projektledelse på højt niveau. Vi har en god faglig bredde, som understøtter afdelingens arbejde med at implementere små og store udviklingsprojekter og programmer. Som projektleder i Plan & Projekt bliver du en del af projektorganisationen omkring mere affaldssortering i Aarhus Kommune.

Dine opgaver og succeskriterier
Dit primære ansvarsområde er projektledelse indenfor programmet ”Sortering i 10 fraktioner”. Programmet er organiseret med flere projektledere og dit ansvarsområde vil primært relatere sig til opgaver omkring større kunder. Du sikrer en konstruktiv dialogproces med boligforeninger, professionelle bygningsejere, rådgivere. m.fl., så vores kunder er klar til sortering i 10 fraktioner i 2023. Du skal kunne oversætte de fremtidige nationale krav om øget sortering hos borgerne til konkrete projekter og handlinger - relateret til større byområder, bebyggelser, eller boligforeninger. Din vigtigste rolle er at drive processen fra planlægning og til den konkrete udrulning af de nye indsamlingsordninger og samtidig koordinere med de øvrige projektledere i programmet. Du holder styr på de mange bolde som projektleder og du kommer til at arbejde med en bred skala i opgaverne i samarbejde med interne og eksterne interessenter.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være at:
  • Indgå i projektorganisationen omkring programmet sortering i 10 fraktioner.
  • Projektdokumentation, herunder tidsplan, ressourcestyring kommunikation, analysebehov mv.
  • Afholdelse af dialogmøder.
  • Deltage i udarbejdelse af informationsmateriale.
  • Konsulentbesøg store kunder.
  • Overblik over administration som retningslinier, serviceniveau, materielkrav m.v.
  • Tæt samarbejde med vores driftsafdelinger og kollegaer i andre afdelinger.

Den ideelle kandidat
Du er god til at planlægge, koordinere og drive flere processer på samme tid og trives med projekter, hvor løsningen ikke altid er inden for rækkevidde. Du samarbejder godt med mange interessenter om store og små udfordringer, så I når i mål med opgaverne. Du har nemt ved at skabe langvarige positive relationer til kunder og andre interessenter.

For at få succes i stillingen, lægger vi vægt på følgende:
  • 3-5 års projektledererfaring.
  • En relevant videregående uddannelse, der sætter dig i stand til at løfte stillingens opgaver og udfordringer.
  • Indsigt i eller lyst til at arbejde med dialog omkring boligområder, bebyggelser og affaldsløsninger.
  • God kommunikator der evner at løse opgaver i fællesskab med andre.
  • Teknisk forståelse, der sætter dig i stand til at indgå i dialog om tekniske problemstillinger og løsninger.


AffaldVarme Aarhus som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag med mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling i Aarhus. Du får stor indflydelse på dine opgaver og et job med mening, hvor det du laver, påvirker hverdagen for alle, der bor og arbejder i Aarhus Kommune.
Vi er en driftsvirksomhed, så når vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi, er vi hurtige til at sætte handling bag ordene. Derfor har vi fokus på udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 21. september 2021. Vi kigger ansøgningerne i gennem løbende og lukker stillingen, så snart den rette kandidat er fundet.

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder for Plan & Projekt Gitte Tholstrup Kaalby på telefon 2920 9346, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse senest den 1. november 2021.

Stillingen er fuldtid og aflønnes efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Brabrand
  • Tirsdag den 21. september 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Are you ambitious and passionate about project management, customer projects and customer satisfaction? If so, then we might have the job for you!    [xxxxx] Retail & Wholesale, where we deliver .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info
  • Erfaren Projektleder/Projektchef til vand- og klim...

    <p><em>Aarhus, Danmark</em></p><p>Søg stillingen som projektleder/projektchef indenfor klimatilpasning og vandprojekter og bliv en nøglespiller i arbejdet med at forme..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1