Rekrutteringsfirma

Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Er du stærk til projektstyring og klar til nye udfordringer? Richard Thomsen A/S mangler dig, der vil med på vækstbølgen og drive projekter i stålbranchen fra start til slut. Kom med på holdet i en erfaren smedevirksomhed, hvor du får en afgørende fod med i fremtidens opgaver indenfor stålkonstruktioner.

Hovedentreprenør med 75 år i stålbranchen


Richard Thomsen A/S dækker hele spektret inden for stålkonstruktioner – fra de helt tunge af slagsen til lette gelændere til trapper, altaner og terrasser. Den populære smedevirksomhed udfører primært opgaver i Østjylland og er blandt landsdelens førende samarbejdspartnere inden for stålkonstruktioner og smedearbejde. På grund af den store travlhed søger vi nu endnu en projektleder, der med sine stærke tekniske kompetencer indenfor stålkonstruktion og smedearbejde kan sikre kvalitet gennem hele projektet.

Som projektleder kan du se frem til følgende arbejdsopgaver:

  • Ansvarlig for egne projekter fra start til slut – herunder kvalitetssikring, tidsplan, samarbejde med underleverandører, prisforhandling, økonomi, montage og godkendelse af ekstra ydelser/opgaver
  • Tilbudsgivning på ekstra arbejde/opgaver på egne projekter
  • Sparringspartner for kollegaer og kunder
  • Efterkalkulation

Du kører projekterne sikkert i mål med øje for kvaliteten


Projektstyring, byggemøder og kvalitetssikring. Er det arbejdsopgaver, du trives i at jonglere med og have overblikket over? Så skal du læse videre. Som projektleder hos Richard Thomsen A/S lander du nemlig i en central rolle, hvor du med dine koordinerende evner strukturerer og uddelegerer arbejdsopgaver.Det motiverer dig, da du sætter en ære i at hjælpe andre gennem kompetent og værdifuld sparring. Du er altid på forkant med eventuelle planændringer og derfor sikrer du høj kvalitet og fremdrift i tidsplanen.

Vigtigst af alt har du et godt kendskab til projektstyring fra en lignende stilling og en uddannelsesbaggrund som smed, bygningskonstruktør eller lignende – gerne inden for metal- og maskinindustrien. Din tegningsforståelse er stor, og har du derudover erfaring med NAV og tegningsprogrammer som AutoCAD og Inventor, er det en fordel, men ikke et must.

Smedearbejde baseret på traditioner, nytænkning og ansvarlighed


Hos Richard Thomsen A/S bliver du bedømt på din faglighed og samarbejdsevne – ikke andet. Derfor er alle medarbejdere velkommen på holdet, uanset kulturel, sproglig eller religiøs baggrund. Du vil opleve stor intern opbakning, hvor der tales om projekter, fejl og udfordringer i en god, men direkte tone.

Faglig stolthed og god håndværksmæssig tradition er de to støttepiller, som kvaliteten af arbejdet hos Richard Thomsen hviler på. Uanset om virksomheden er hovedentreprenør eller arbejder med underleverancer, specialopgaver eller montageopgaver, investerer Richard Thomsen altid en del af virksomhedens ånd og rødder i arbejdet. Er du klar til at lægge samme investering, er du måske ny projektleder for den traditionsrige smedevirksomhed. Du kan læse mere her.

Interesseret?



Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Brabrand

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Project Manager - Drainage

    Do you want to use your specialist knowledge on some of the most high-profile infrastructure, utility, and urban development projects in the industry? And are you an engineer with several years of .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info
  • Projektleder/Senior Ingeniør

    <p><strong>Projektleder/Senior Ingeniør</strong></p><p>København, Aarhus eller Esbjerg, Danmark</p><p>Brænder du for den bæredygtige omstilling af energise..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Erfaren projektleder til international teknisk sup...

    Er du interesseret i renovering og fornyelse af rørledninger af enhver størrelse – fra kolossale kloakledninger til de mindste stikledninger? Og nyder du samtidig mødet med forskellige kulturer og .
    • Projektleder
    • Hasselager
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0