Elev til produktkoordinering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Brande

Er du initiativrig, selvstændig og er klar til at opbygge en karriere hos en international modevirksomhed?

Så er du måske vores nye elev, der får mulighed for et alsidigt uddannelsesforløb hos JACK & JONES E-commerce, hvor du er med i hele processen fra varen er købt ind, til den ligger i vores webshop.

Bliv en del af en E-commerce-afdeling med store ambitioner
Du vil indgå i et ungt, stærkt og dynamisk E-commerce team, som drives af ambitionen om at være den førende online shop inden for modebranchen. Du vil blive mødt af opgaver med relation til produktkoordineringen med særlig fokus på at sikre det rette vareflow samt rettidig produktberigelse.

Som elev gennemgår du en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år. Du vil indgå i det operationelle team i afdelingen, hvor den praktiske del af din elevuddannelse foregår. Sideløbende med jobbet gennemgår du, sammen med BESTSELLERs digitale handelselever, et teoretisk og skræddersyet uddannelsesforløb på i alt ni moduler af hver en uges varighed. Her får du mulighed for at dygtiggøre dig inden for fag som produktkendskab, e-commerce drift, digital købsadfærd, international handel, digitalt salg m.m.

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver omfatte:

  • Koordinering med fotostudiet, stylister, marketing
  • Bidrage til at der er flow i processen fra varen er købt indtil den ligger live på vores webshops
  • Udfyldelses samt optimering af vores vare beskrivelser til både egen webshop samt wholesale
  • Koordinering samt vedligeholdelses af sample library i samarbejde med foto
  • Support til det øvrige operationelle team
  • Ad hoc-opgaver

I løbet af uddannelsen vil du gradvist få mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder, og er du blandt de bedste elever, er vejen banet for din videre karriere i BESTSELLER.

For at komme i betragtning som salgselev har du:
Som minimum afsluttet HHX, HG2 eller STX/HTX/HF + HGS
Gode engelskkundskaber i både skrift og tale
Godt kendskab til Microsoft Word, Excel og Outlook
Lyst til at varetage administrative opgaver såvel som udviklende

Det bringer du med dig
Du har en interesse for det online univers og en tro på, at det er vejen frem. Du har lyst til at lære, og samtidig motiveres du af at fordybe dig og bidrage med dine ideer for at sikre, at vi udvikler og styrker vores online forretning og udnytter det store potentiale, som denne plaform bringer. Som person er du frem for alt struktureret samt detaljeorienteret, men du er også udadvendt og opsøgende, da du vil få en bred kontaktflade hos os. Du trives med at have mange bolde i luften, og du lader dig ikke slå ud af pressede situationer. Du kan lide at arbejde med systemer og processer og er i stand til at spotte nye muligheder inden for optimering og effektivisering. Du brænder for at lære og udvikle dine kompetencer samtidig med, at du motiveres af at bidrage til teamet både fagligt og personligt.

Mød andre elever
Se videoer og mød nogle af vores elever her

Følg os på Facebook her

Vi glæder os til at høre fra dig
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Katrine Olesen på telefon + 45 52 15 17 03. Ellers send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest den 5. December 2022. Vi behandler ansøgninger og indkalder løbende til samtale.

Husk at medsende relevante eksamenspapirer

About JACK & JONES 
JACK & JONES is high-quality fashion for young men. Founded in 1990, JACK & JONES is now the largest business unit within BESTSELLER and is, with its 1000+ stores, the biggest menswear retailer in Europe. With jeans as the core business, JACK & JONES enriches the heritage of authentic jeanswear by respecting history and focusing on innovative treatments and designs.
JACK & JONES covers the many facets of a young man’s wardrobe. From his playful youth to his need for timeless classics, the brand brings in a world of brotherhood, fun, and good vibes in all its designs. And since 2017, JACK & JONES has expanded its brand portfolio with JACK & JONES Plus, JACK & JONES Junior, and JJXX.
JACK & JONES is part of the worldwide fashion company BESTSELLER. For more information, please go to www.jackjones.com or www.about.bestseller.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brande.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Brande
  • Mandag den 05. december 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Holstebro

    For Eurocon Industriservice står [xxxxx] klar til at ansætte en engageret projektleder, der brænder for at lede vigtige projekter med op til 20 medarbejdere inden for energi og sværindustri. Du .
    • Projektleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Projektleder til IT & Digitalisering

    IT & Digitalisering søger en projektleder med teknisk baggrund til at drive vigtige IT- og digitaliseringsprojekter.Hvis du får en gnist i øjnene, når du hører, at du har mulighed for at arbejd..
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Intern projektleder søges til Frederiks Smede & Mo...

    Har du stærke tegnefærdigheder, og har du kendskab til stålprojekter? Er du samtidigt selvkørende, og evner du at føre projekterne til dørs? Så er det måske dig, vi søger! På vegne af Frederik..
    • Projektleder
    • Karup J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Brande

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Brande over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Brande over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1