Tværkommunal projektleder til udvikling af Køge Bugt Strandpark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Brænder du for udvikling, og for at finde balancen mellem benyttelse og beskyttelse, mellem natur og friluftsliv? Brænder du for at sidde i edderkoppens spind og få enderne til at mødes? Så har du chancen for at få et drømmejob, hvor du skal stå for et projekt i samarbejde mellem 5 kommuner, et interessentselskab, statslige myndigheder, foreninger og interesseorganisationer.

De fem kommuner langs Køge Bugt Strandpark, Hvidovre, Brøndby, Vallensbæk, Ishøj og Greve, arbejder med en ny visionsplan for udvikling af den fælles strandpark syd for København. Visionsplanen skal fremtidssikre og modernisere strandparken, der nu har rundet de 40 år. En ny anlægslov er undervejs, så kommer en omfattende inddragelse, der skal søges fonde, og projektet skal tilpasses de mange interesser og hensyn.

Til det arbejde har de fem kommuner besluttet at etablere en stilling som fælles projektleder til at sikre projektets fremdrift og ejerskab i de fem kommuner.

Vi tilbyder

Et spændende job med mange berøringsflader og samarbejdspartnere. Du bliver nøgleperson, og får mulighed for at sætte dit præg på et af de største rekreative og naturbaserede udviklingsprojekter i hovedstadsområdet.

Du vil få din primære base i Vallensbæk Kommune, hvor formanden for Strandparken er borgmester. Du får din dagligdag med andre projektledere og faglige kolleger inden for det tekniske område.

Stillingen som fælles projektleder vil betyde tværgående samarbejde og relationer med alle fem kommuners relevante fagpersoner, ligesom du vil skulle servicere et borgmesterforum.

Visionsplanen står på tre ben; rekreation og faciliteter, natur samt kystbeskyttelse. Du kan læse visionsplanen her. Visionsplanen vil yderligere skulle tilpasses lokale behov og ønsker, og også uddybes i fht kystsikringsdelen.

Om stillingen

Stillingen er nyoprettet, så du er med til at forme den selv. Der er tale om en projektansættelse på 3 år med mulighed for forlængelse.

Du vil blive projektleder for et storstilet projekt, der vil få stor betydning for udviklingen af Køge Bugt-området. Projektet er omtalt i regeringens udspil ”Tættere på – grønne byer i en hovedstad i udvikling”, hvorfor der også er national opmærksomhed på projektet.

Stillingen handler om at sikre fremdrift, om at få alle kommuner med i takt, at koordinere de mange indsatser, gennemføre inddragelsesprocesser med mange forskellige interessenter, og sikre omtale og søge fonde, så projektet også kan realiseres.

Som fælles projektleder skal du bl.a.:

  • Facilitere borgerinddragelsesprocesser i de fem kommuner
  • Stå for den politiske forankring gennem Borgmesterforum, bestående af de fem kommuners borgmestre
  • Koordinere møder, dagsordner, ekskursioner, kommunikation og meget andet
  • Samarbejde med Bolig- og Planstyrelsen om at få anlægsloven på plads
  • Kommunikere om projektet
  • Søge fondsmidler til realisering
  • Tilpasse projektet, og de mange delprojekter, så det stemmer overens med interesser og hensyn
  • Sikre ejerskab i de fem kommuner

Alt dette kan du ikke alene. Derfor vil du have en arbejdsgruppe, en styregruppe, sekretariatet i Strandparken I/S og en masse andre ressourcer at trække på.

Din profil

Du skal stå stærkt som projektleder, være samarbejdsorienteret og synes det er sjovt at lykkes mellem en masse forskellige aktører.

Du er godt rustet, hvis du:

  • Har erfaring med projektledelse, særligt fysiske udviklingsprojekter
  • Arbejder relationelt og er god til at kommunikere – også over afstand
  • Er udadvendt og god til netværk
  • Har en god og veludviklet politisk forståelse. Du skal have borgmesterforum med, og kunne håndtere både fælles og individuelle interesser
  • Er udviklingsorienteret og ser projekter og opgaver i en større sammenhæng
  • Er en god formidler, der både formår at stå stærkt, men også lade andre komme til
  • Har humor og er kvik

Vi forestiller os, at du har en faglig baggrund inden for projektverdenen og/eller det tekniske område. Det kan for eksempel være som arkitekt, natur- og landskabsforvalter, geograf eller andet, suppleret med projektledelse. Du skal kunne navigere i en politisk ledet organisation. Det er en fordel at du kender processerne og problemstillingerne, der knytter sig til projekter på bygge- og anlægsområdet.

Du bliver ansat i Center for Teknik i Vallensbæk Kommune, og vil referere til centerchefen.

Det praktiske

Løn og ansættelse sker efter forhandling og jf. gældende overenskomst på området.

Der er gode muligheder for efteruddannelse og hvad du har brug for, for at løfte opgaven.

Ansøgningsfristen er den 21. april 2022.

Der vil være to samtalerunder, to dage i træk. 1. samtale holdes mandag den 25. april, og 2. samtale holdes tirsdag den 26. april. Vi ved godt at det er lidt presset, men det er fordi vi har brug for din indsats nu. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og senest 1. juni 2022.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerchef Tine Christiansen på telefon 29797970 eller på mailadressen [email protected] eller Berit Mathiesen på telefon 20123650 eller på mailadressen [email protected].

Vallensbæk Kommune arbejder på digitale løsninger for borgere og medarbejdere, og vi vil derfor bede dig om at søge stillingen elektronisk ved at klikke på "søg stillingen" eller ved at gå ind på www.vallensbaek.dk/job og søge via stillingsopslaget.

Du kan læse mere om Strandparken og udviklingsplanerne her: Strandparken ved Køge Bugt - Strandparken (strandparken-kbh.dk)

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Brøndby
  • Torsdag den 21. april 2022

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Commercial Strategy Manager, Anaesthesia & Patient...

    [xxxxx] is a company with ambitious growth targets. We develop, produce, and sell innovative medical devices that enable doctors and nurses to save lives daily. Our ability to continue to identify a..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Supply Chain Project Manager

    Are you passionate about Supply Chain and thrive on managing high-complexity projects in an international environment? Do you aspire to see the tangible impact of your efforts and enjoy sharing you..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. oktober 2024 7
6. oktober 2024 8
5. oktober 2024 8
4. oktober 2024 8
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 6
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4