DIF, Team Danmark og Atletkomitéen søger projektleder for Atletkomitéen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Danmarks Idrætsforbund, Team Danmark og Atletkomitéen har i fællesskab opslået en unik stilling som projektleder for vores fælles Atletkomité, der er de aktive danske eliteatleters eget talerør over for bestyrelserne og administrationerne i DIF og Team Danmark. Ligesom det er Atletkomitéen, der varetager interesserne for danske atleter i relation til de internationale idrætsforbund og Den Internationale Olympiske Komité (IOC).

Med ansættelsen af en projektleder ønsker Atletkomitéen at blive en mere synlig og tydelig aktør i det nationale og internationale idrætspolitiske landskab i forhold til diskussionerne om atleternes forhold og rettigheder samt i relation til træning, trivsel og kommercielle rettigheder.

Projektlederen skal endvidere bidrage til, at Atletkomitéen kommer tættere på de danske eliteatleter i alle DIF’s 62 specialforbund for derigennem at styrke det elitære arbejde til gavn for atleterne. Projektlederen bliver ligeledes omdrejningspunkt i forhold til Atletkomitéens ambitioner om at få større indflydelse på det internationale arbejde og dermed kæmpe for, at danske atleters stemmer bliver tydeligere i de internationale forbund og i den olympiske bevægelse. Endelig skal projektlederen være en stærk administrativ ressource, som kan sikre kontinuitet og generelt løfte Atletkomitéens arbejde og bidrag til idrætspolitiske drøftelser i DIF’s og Team Danmarks bestyrelser.

Stillingen er placeret i DIF Public Affairs, hvor du foruden det tætte samarbejde med Atletkomitéen kommer til at være en del af en afdeling, som er vant til at kæmpe for dansk idræts interesser både nationalt og internationalt.

Hvad skal du arbejde med?

Som projektleder for Atletkomitéen kommer du til at arbejde med følgende opgaver:

  • Styrke kontakten til de danske eliteatleter og trænere ved forskellige arrangementer, events og træningssamlinger.
  • Deltage i møder om atleters forhold og rettigheder i DIF, Team Danmark, på Christiansborg og i diverse ministerier.
  • Understøtte Atletkomitéens medlemmer af DIF’s og Team Danmarks bestyrelser samt understøtte formand og næstformand i Atletkomitéen i deres arbejde med at styrke atleternes forhold.
  • Repræsentere Atletkomitéen i internationale sammenhæng som deltager i møder i IOC, WADA og internationale forbund samt skabe relationer til andre landes Atletkomitéer.
  • Sekretariatsbetjene Atletkomitéen i forhold til udsendelse af dagsordener, skrive referater og udarbejde indstillinger til beslutninger.

Om dig

DIF, Team Danmark og Atletkomitéen søger en projektleder med akademisk baggrund, der både kan drive processer, være opsøgende på viden, er udadvendt, netværksskabende, men som også er stærk i forhold til at drive mere administrative opgaver i forbindelse med møder og valghandling.

Du vil desuden kunne identificere dig selv med en række af nedenstående kvalifikationer:

  • Du har erfaring med sekretariatsbetjening af større projekter, bestyrelser eller arbejdsgrupper.
  • Du har kendskab til politisk interessevaretagelse fra eksempelvis en anden interesseorganisation eller en fagforening.
  • Du har erfaring med at arbejde med trivsel eller rettigheder for grupper eller individer.
  • Du kan demonstrere kendskab til dansk idræts strukturer generelt og eliteidrætten specifikt.
  • Du har stiftet bekendtskab med internationalt arbejde.
  • Du har gode formuleringsevner i skrift og tale på både dansk og engelsk.
  • Du har erfaring med at etablere og knytte netværk, afholde præsentationer og arbejde med mange forskellige interessenter.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder en spændende og unik stilling, som du som projektleder får stor indflydelse på at forme i tæt samarbejde med Atletkomitéens formandskab samt DIF og Team Danmark. Du får rig mulighed for at opleve at gøre en forskel for de eliteatleter, som i mange sammenhænge inspirerer og samler den danske befolkning, når de vinder medaljer til Danmark ved de Olympiske Lege.

Du bliver ligeledes et centralt omdrejningspunkt for at sikre, at eliteatleters rettigheder og trivsel bliver en del af debatten på Christiansborg, i medierne og internationalt. Endelig kommer du til at være samlingspunkt for Atletkomitéens arbejde med at nå ud til og samle en stor del af det danske eliteidrætsmiljø omkring sig i forhold til Atletkomitéens ambition om at blive det naturlige talerør, når diskussionerne i dansk idræt handler om eliteatleternes forhold og betingelser for at kunne præstere på det ypperste niveau.

Din ansættelse sker i regi af DIF og Team Danmarks Atletkomité. I det daglige bliver du en del af et arbejdsfællesskab med DIF Public Affairs, hvor vi dagligt kæmper for, at idrætten sætter dagsordener. Du får base i Idrættens Hus i Brøndby.

Ansøgningsfrist og form

• Ansøgning og CV sendes senest onsdag 17. august 2022.

• Kontakt formand for Atletkomitéen, Asger Fischer Mølgaard, [email protected] eller tlf. 31 53 69 98, eller Chef for DIF Public Affairs Poul Broberg, [email protected] eller tlf. 51 26 55 52, hvis du vil vide mere om jobbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Brøndby
  • Onsdag den 17. august 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    Do you want to play a key role in driving, facilitating, and executing activities in an agile organisation? Do you wish to contribute, improve, and modernise the platforms for the scientists in Res..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a strategic thinker who is passionate about leading and engaging people in creating business value? Do you thrive in a fast-paced and dynamic environment? If you are ready to take on a ch..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 11
4. juli 2024 11
3. juli 2024 11
2. juli 2024 11
1. juli 2024 11
30. juni 2024 11
29. juni 2024 11
28. juni 2024 11
27. juni 2024 13
26. juni 2024 13
25. juni 2024 13
24. juni 2024 12
23. juni 2024 12
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 12
19. juni 2024 12
18. juni 2024 12
17. juni 2024 12
16. juni 2024 12
15. juni 2024 12
14. juni 2024 12
13. juni 2024 12
12. juni 2024 6
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 3