Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Brænder du for at styrke skolers kapacitet til at udvikle gode fællesskaber og deltagelsesmuligheder for elever. Har du samtidig lyst til at arbejde med samspillet mellem de almene skoler og specialiserede skoletilbud? Så har vi måske en spændende stilling til dig.

Projektlederens opgaver


Som projektleder i Dragør Kommune får du mulighed for at stå i spidsen for at arbejde med at udvikle vores skolers kapacitet til at arbejde med en inkluderende praksis med deltagelsesmuligheder for alle elever og styrke forældresamarbejdet, så det understøtter samarbejdet om elever i udsatte positioner. Du bliver herunder tovholder for kompetenceudvikling for både ledere og medarbejdere og bliver en vigtig medspiller i at forankre et fælles børnesyn i skolernes praksis.

Dertil skal du være med til at udvikle og implementere arbejdet med at reducere bekymrende skolefravær og skolevægring på skolerne, samt understøtte et godt tværfagligt samarbejde på skolerne om elever. Du skal således både kunne udvikle gode kompetenceforløb med udgangspunkt i en faglig viden på skoleområdet og samtidig kunne være tovholder for udvikling af nye indsatser og praksis på tværs af skolerne og på hver enkelt skole.

Du får også en særlig opgave i at sikre, at alle elever har det rigtige skoletilbud. Du får blandt andet en central rolle i at sikre, at vores elever i specialtilbud trives, lærer og udvikler sig og arbejde med at sikre gode processer og procedurer, når elever flytter mellem tilbud og fx hjemtages fra dagbehandling eller specialskoler.

En vigtig opgave bliver også at være med til at styrke vores visitationspraksis, så skoleområdet løbende får udviklet og givet de bedste tilbud til kommunens elever. Du vil derfor skulle arbejde med at udvikle processer, som har et godt samspil mellem skolernes rammer og praksis, didaktik og pædagogik og lovgivning på det almene- og det specialiserede skoleområde.

Om center for Børn, Skole og Familie


Som projektleder i Center for Børn, Skole og Familie bliver du en del af et godt center, som arbejder med drift- og udviklingsopgaver på dagtilbuds-, skole-, unge- og familieområdet.

Du vil skulle løse dine opgaver sammen med andre konsulenter og i samarbejde med PPR og Forebyggelse, Børn-, unge- og familierådgivningen, skoleledere og medarbejdere fra skolerne. Du vil referere til centerchefen, men vil også skulle understøtte souschefen og lederen af Børn-, unge og familierådgivningen.

Stillingen er en treårig projektlederstilling. Den kræver, at du kan arbejde selvstændigt i forhold til at lede større opgaver og kan understøtte ledere på forskellige niveauer i organisationen. Du skal have en god faglig indsigt i skolevæsenet, herunder både det almen- og specialiserede skoleområde og kunne drive processer på tværs af de tre skoler og andre faggrupper på skoleområdet. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med gode kollegaer i centeret og på tværs af afdelinger og fagområder om løsning af opgaver.

Dragør Kommune har en flad organisation, hvor vi er tæt på hinanden og der ikke er langt fra ord til handling. Du får derfor stor mulighed for at være del af eller tæt på beslutninger med betydning for børn og unge samtidig med, at du skal trives med en bred vifte af opgaver og kunne bevæge dig på forskellige ledelsesniveauer.

Du får en faglig ambitiøs arbejdsplads med god mulighed for faglig og personlig udvikling. Du får også en arbejdsplads, hvor vi sætter pris på et godt, uformelt arbejdsmiljø, og hvor vi værdsætter hinandens forskellighed.

Dine kvalifikationer


Du skal have kendskab til skoleområdet og kan både have en baggrund fra skoleområdet med flair for processer, lovgivning og administration eller have en akademisk baggrund med erfaring fra skoleområdet.

Vi lægger vægt på, at du:
  • Har stor viden om skoleområdet, både almen- og specialområdet, herunder almene skoler, samt special- og dagbehandlingsskoler
  • Har bred viden om didaktik, pædagog og forskellige specialisererede indsatser på skoleområdet, fx mellemformer
  • Er en dygtig projekt- og procesleder, som arbejder målrettet og vedholdende med en vis portion robusthed og gennemslagskraft
  • Har et godt overblik og er analytisk stærk, og derfor kan bruge viden om skoleområdet og forskellig lovgivning til at udvikle gode processer, samt har en god sans for præcision, når det er nødvendigt
  • Ved hvordan man begår sig i en politisk styret organisation, hvor både faglighed, ledelse, styring og økonomi skal spille sammen
  • Er en skarp og præcis formidler, både skriftligt og mundtligt, som du kan bruge i forbindelse med ledelsesunderstøttelse, lede og facilitere seminarer mm.
  • Er relationsstærk og imødekommende og kan skabe løsninger gennem samarbejde med forskellige fagligheder

Løn- og ansættelsesvilkår


Stillingen er en treårig projektansættelse på 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist


Hvis du ønsker at søge stillingen, skal vi have din ansøgning senest den 19. august 2024.

Ansættelsessamtaler


Vi afholder 1. ansættelsessamtalerne 23. august og 2. samtale den 28. august 2024, med ansættelsesstart den 1. oktober 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Centerchef for Børn, Skole og Familie, Lone Skovsbøll, på telefon 30 10 10 69.

Send din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Dragør

Lignende jobs

  • Project Coordinator - Afghan Diaspora Engagement

    Are you motivated to work in one of the largest humanitarian organisations worldwide and become part of a global organisation with a strong drive for assisting and protecting displaced people and e..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder

    Brænder du for at skabe projekter og daglig drift, der giver energieffektive bygninger med et godt indeklima? [xxxxx] søger en projektleder, der bidrager til at skabe de bedste rammer for .
    • Projektleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Projektleder - Maskiner - Life Science - København

    Har du ambitionerne og potentialet til at blive projektleder hos SCANBUR A/S i Karlslunde, så har du nu chancen for at komme med på rejsen.SCANBUR er en international familieejet virksomhed m..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Dragør over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2