Psykiatrisk Afdeling Esbjerg søger peermedarbejdere til Lokalpsykiatrien Varde og til sengeafsnit A i Esbjerg - med s...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

Har du eller har du haft en sindslidelse? Vil du og kan du hjælpe andre, der er syge?
Har du lyst til at tage et Peer kursus og have din daglige gang i lokalpsykiatrien eller på sengeafsnit, hvor du skal støtte ledige med psykiske lidelser og udfordringer, så de kan gribe nye muligheder på arbejdsmarkedet.

Vi søger 2 peermedarbejdere til besættelse pr. 1.9.2021 eller efter aftale. Stillingerne vil være ca. 10-15 timer pr. uge eller efter nærmere aftale. Tidsbegrænset ansættelse frem til 30.9.2022. Du bedes anføre om du søger både i Varde og Esbjerg – eller hvilket et af stederne!

Du skal have personlige erfaringer med psykisk sygdom og have været i behandling i psykiatrien. Du er rask eller godt på vej i din recoveryproces og klar til nye udfordringer.

Vi forventer, at du har egne erfaringer fra ansættelser på arbejdsmarkedet og er parat til at inddrage disse erfaringer i din arbejdsfunktion. Du er god til at etablere kontakter, vedligeholde og hermed skabe konstruktive samarbejdsrelationer. Det er en fordel, hvis du har erfaringer i at være jobsøgende og hermed kontakten med jobcentre.

Et led i ansættelsen er at gennemføre et Peer undervisningsforløb på Recovery College i Vejle. Kurset indebærer et arbejdsmarkedsmodul – á 2 dages undervisning. Undervisningen består i alt af 11 undervisningsdage. Har du allerede gennemført peerkurset modtager vi også gerne din ansøgning.

Funktionsområder
Som peer-medarbejder skal du aktivt anvende dine erfaringer i relationsarbejdet med aktuelle parter. Du skal kunne bidrage med et recoveryperspektiv i hverdagen for borgere og patienter, så håbet om at komme sig helt eller leve et godt liv med sygdommen kommer i centrum.

De vigtigste arbejdsopgaver som Peer er at:

  • være tilgængelig for samtaler og nærvær med patienter/borgere/på arbejdspladser
  • bringe dine erfaringskompetencer i spil i samarbejdet med medarbejdere i behandlingspsykiatrien, jobcentret eller andre samarbejdspartnere.
  • være brobygger mellem forskellige relevante parter for den enkelte borger, hvor du bl.a. samarbejder med IPS konsulenter i jobcentret omkring deres opgaver med borgere.
  • registrering af dine brobyggerforløb med borgere og anden relevant registrering
  • give støtte til den enkeltes recoveryproces herunder indgyde håb og give mulighed for spejling
  • indgå i en erfaringsgruppe, hvor der er sparring (ved projektleder i PsykInfo)
  • kunne bruge din peer-erfaring i refleksioner over egen praksis
  • være indstillet på et samarbejde med PsykInfo og øvrige relevante samarbejdspartnere

Herudover kan der være forskellige relevante ad hoc opgaver på arbejdspladsen.

Personlige kvalifikationer:

  • Egne erfaringer med psykisk sygdom, med indlæggelse eller ambulant behandling i psykiatrien
  • Evne at reflektere over egne handlinger og andres respons herpå
  • Være tålmodig, lyttende og kunne rumme evt. frustrationer
  • Have gode samarbejdsevner og gerne humoristisk sans
  • Evne at tilegne sig ny viden og omsætte den i praksis
  • Besidde en høj grad af fleksibilitet

Din løn fastsættes efter FOA´s overenskomst for social- og sundhedspersonale (OK3203). Du ansættes i psykiatrien i projektperioden og refererer til ledelsen i lokalpsykiatrien eller på sengeafsnittet. Du vil fysisk have din arbejdsplads i Lokalpsykiatrien i Varde eller på sengeafsnit A i Esbjerg. Men du vil også have din gang andre steder, hvor det er relevant for peerarbejdet med borgeren/patienten.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Lykke Bay Marcussen, Funktionslederi Lokalpsykiatrien i Varde, på tlf.: 21263620 eller Tenna Bloch Olesen, Funktionsleder i sengeafsnit A, på tlf.: 9944 6067 eller Claus Have, stabsmedarbejder Psykiatrisk Afdeling Vejle på tlf.: 40195737.

Ansættelsessamtaler til begge stillinger afholdes i Varde lokalpsykiatri d. 17.8.2021

Kan du se dig selv i ovenstående, ser vi frem til at modtage din ansøgning senest d. 1.8.2021

Lidt om Projektet Peer:
For at fremme psykisk syge tilknytning til arbejdsmarkedet, er der iværksat et projekt: ”Udbredelse og forankring af peers-indsatser til mennesker med psykiske lidelser i kommuner og regioner” under Sundhedsstyrelsen. Projektet har et skærpet fokus på arbejdsmarkedet og ansættelse af flere peers i psykiatrien og på det øvrige arbejdsmarked. Projektet er forankret i PsykInfo Region Syddanmark. Der samarbejdes i projektet med tre kommuner: Vejle, Esbjerg og Fredericia. Indsatsen forventes at udbredes til flere kommuner.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Esbjerg N
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Esbjerg N

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Esbjerg N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Esbjerg N over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1