Projektleder til digitaliseringsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg Ø

Er du en stærk og erfaren projektleder, der kan sikre, at digitale projekter kommer i mål i en kompleks og spændende organisation? Hvis det lyder som dig, er du måske vores nye projektleder på digitaliseringsprojekter.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling indenfor Studieadministration og HR, hvor dine opgaver primært vil ligge på det studieadministrative område.

Stillingen er placeret på vores campus i Esbjerg.

Om jobbet
Der er tale om en nyoprettet stilling, som udvikles løbende, og hvor du i høj grad selv vil kunne præge indhold samt rammer omkring jobbet.

Du har daglig reference til souschefen for Studieadministration og HR og indgår i et tæt samarbejde med den øvrige studieadministrative ledelse. Sammen med afdelingens IT-partner fungerer du som det naturlige bindeled imellem studieadministrationen og IT.

Studieadministrationen varetager en række administrative opgaver i relation til de studerende, herunder optagelse, skemalægning og praktik- og eksamenstilrettelæggelse. I dette arbejde bruges mange og stadigt skiftende IT-systemer.

Stillingens primære indhold er derfor projektledelse på implementering, optimering og udskiftning af IT-systemer i studieadministrationen.

Særligt i 2020 og de følgende år er omdrejningspunktet implementering og drift af det nye studieadministrative system ESAS, som bliver det bærende system i hele organisationen. Forankring af dette system samt samspillet med andre primære systemer er derfor det naturlige afsæt for digitaliseringsprojekter i studieadministrationen i de kommende år.

Tværgående projektsamarbejde er karakteristisk for stillingen, som derfor fordrer forståelse for:

  • brede organisatoriske implikationer ved ibrugtagning og drift af forskellige systemer
  • administrative sagsgange og behov i forhold til IT-systemer
  • juridiske krav til sagsbehandling og systemer, f.eks. GDPR, forvaltningsretlige regler m.v.

Eksempler på konkret opgavevaretagelse i stillingen:

  • understøttelse af systemimplementeringer, også gennem udarbejdelse og vedligeholdelse af dokumentation
  • afdækning og forankring af nødvendige arbejdsgange ved systemimplementeringer
  • projektledelse af digitale projekter med tæt kontakt til mange forskellige faggrupper
  • deltagelse i projekter omkring solid udnyttelse af IT-systemer med fokus på gældende lovgivning
  • deltagelse i tværgående udvikling af projektlederdisciplinen ved UC SYDs digitale projekter

Din profil og baggrund
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Du kan have flere forskellige uddannelsesmæssige indgange til stillingen, f.eks. cand.it eller en anden relevant kandidatuddannelse, eller du kan være administrationsbachelor. Uanset din uddannelse forventer vi, at du har solid projektledererfaring evt. suppleret med en projektlederuddannelse, gerne med IT- og digitaliseringsprojekter og gerne fra en offentlig organisation.

Som person forventer vi, at du;

  • har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner
  • har organisationsforståelse og kan navigere i en kompleks, politisk styret organisation
  • kan skabe tillidsfulde relationer og kan samarbejde med mange forskellige fag- og medarbejdergrupper
  • har interesse og flair for IT og uden dybdegående teknisk viden har eller kan opnå en generel forståelse for systemsammenhænge
  • besidder en høj grad af selvstændighed og gennemslagskraft

Om afdelingen
Du bliver en del af Studieadministration og HR. Den samlede afdeling består af 85 medarbejdere fordelt på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Kolding og Aabenraa, hvoraf 75 er beskæftiget i studieadministrationen. Stu-dieadministrationen er organiseret i teams, der varetager specifikke administrative opgaver i forhold til de studerende.

Som vores nye kollega bliver du en del af en velfungerende afdeling med en uhøjtidelig væremåde og godt humør, og hvor det kollegiale samvær er i højsædet. Vores hverdag er præget af et højt selvstændighedsniveau, hvor den enkelte har ansvar for egne opgaver og medansvar for studieadministrationens samlede opgaveportefølje. Strategisk selvledelse er en forudsætning for os alle.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et fuldtidsjob med tiltrædelse snarest muligt. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst, og for den rette kandidat kan der blive tale om ansættelse som special- eller chefkonsulent. Det primære ansættelsessted vil være campus Esbjerg, men der vil kunne være arbejde på de øvrige campusser.

Yderligere information
Ønsker du at få mere at vide om rammerne for stillingen og generelle ansættelsesvilkår, kan du kontakte souschef for Studieadministration & HR, Tine Jessing Hvass, på telefon 7266 2259 eller mail [email protected]. Ønsker du at høre mere om hverdagen og arbejdsopgaverne, kan du kontakte IT-Partner Mariann Norup Blok Kristensen på telefon 7266 2956 eller mail [email protected]

Ansøgning
Hvis stillingen lyder som noget for dig, skal du sende os din ansøgning og CV senest den 20. april 2020 kl. 23:59.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 18 og vil muligvis finde sted over Skype.

Om os
Vi uddanner lige nu ca. 6.300 studerende til professionsbachelorer. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller lyddesignere. Mange af dem vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børneha-ver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejle-mærke for os. Vi er 700 ansatte på fire campusser i Syd- og Sønderjylland. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk https://www.ucsyd.dk/job-ved-uc-syd

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Esbjerg Ø
  • Mandag den 20. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Esbjerg Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Esbjerg Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Esbjerg Ø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0