Projektleder for broer og anlægskonstruktioner i [xxxxx] Esbjerg 1

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Vil du være med til at lykkes med vores voksende portefølje af spændende anlægsprojekter i Sydjylland og resten af Danmark? Kan du skabe gode relationer til dine kunder og kolleger? Og er du motiveret af at være tovholder på spændende infrastrukturprojekter? Så bliv en del af COWI og skab fremtidens enestående løsninger sammen med os!

BLIV EN DEL AF VORES INFRASTRUKTURAFDELING I ESBJERG

I infrastruktur Syd bliver du en del af COWIs store infrastrukturenhed på ca. 600 medarbejdere. Infrastruktur Syd tæller omkring 80 dygtige kollegaer fordelt på kontorer i Esbjerg, Vejle og Odense, som udfører infrastrukturprojekter rundt om i Danmark og udlandet. Vi forbedrer og vedligeholder infrastrukturen og skaber nye løsninger, der dækker hele projektets livscyklus fra forundersøgelser til forprojekt og hovedprojekt, over i tilsyn, til drift og vedligehold.

Kontoret i Esbjerg tæller omkring 30 dygtige kollegaer, hvoraf ca. halvdelen beskæftiger sig med infrastruktur. Du vil blive en del af et multifagligt kontor med kolleger, der arbejder inden for både anlæg, byggeri og vand & miljø. Vi har et tæt og hyggeligt fællesskab med fokus på gode samarbejder, sparring og relationer – både i afdelingen og på tværs af fagligheder. Atmosfæren er nede på jorden, og vi går op i at passe på hinanden og os selv.

STYRK VORES AFTRYK PÅ FREMTIDENS BÆREDYGTIGE SAMFUND

I denne stilling vil du være en del af vores hold af dygtige projektledere og fagspecialister og arbejde tæt sammen med dine kolleger, som sidder på vores kontorer både i Danmark og mange steder rundt om i verden. Projekterne udføres i et stærkt og tværfagligt miljø, på tværs af kontorer, afdelinger og landegrænser.

Din fornemste opgave på holdet vil være at arbejde som projektleder for broer og anlægskontruktioner på både små, såvel som store lokale og nationale infrastrukturprojekter – dette kan bl.a. gælde varetagelse af drift og vedligehold af nogle af Vejdirektoratets store broer, opgaver for Syddanmarks kommunale marked samt mulighed for at arbejde på flere af vores projekter med grøn omstilling som omdrejningspunkt: klimasikringsopgaver, energinetstationer og fjernvarmeværker.

I dit daglige arbejde vil du bl.a.:

  • Lede projekter fra start til slut
  • Arbejde med eftersyn, projektering, tilsyn og udførelse
  • Opsøge nye muligheder og have ansvar for spændende projekter og kunderelationer
  • Bidrage til et højt fagligt niveau og fungere som sparringspartner for dine mindre erfarne kolleger.

Uanset om du brænder for små eller store, kommunale, lokale eller nationale projekter, kan stillingen tilpasses netop dine ønsker. Du vil få mulighed for at arbejde for en række store kunder som f.eks. Banedanmark, energiselskaber og Vejdirektoratet.

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende inden for deres. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og dit engagement og få mulighed for at præge den brede vifte af spændende opgaver, som vi sidder med.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en fagligt stolt og proaktiv holdspiller med en god markedsforståelse. Du har et fantastisk drive og motiveres af at skabe gode samarbejder – både i dit team og med andre fagdiscipliner, samt med kunder og entreprenører.

Derudover har du:

  • uddannelsesbaggrund som diplom- eller civilingeniør
  • 5+ års erfaring med projektering og/eller projektledelse inden for anlægskonstruktioner
  • Erfaring fra en anden rådgivende ingeniørvirksomhed er en fordel
  • Gode kommunikationsfærdigheder på dansk og engelsk, både på skrift og i tale.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Head of Section i Infrastruktur Syd, Christian Markussen på tlf. +45 4176 0375.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Esbjerg
  • Torsdag den 15. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
27. juli 2024 3
26. juli 2024 4
25. juli 2024 4
24. juli 2024 4
23. juli 2024 4
22. juli 2024 5
21. juli 2024 4
20. juli 2024 4
19. juli 2024 5
18. juli 2024 5
17. juli 2024 5
16. juli 2024 5
15. juli 2024 4
14. juli 2024 4
13. juli 2024 3
12. juli 2024 2
11. juli 2024 3
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 3
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4