Projektleder til forretningsudvikling og implementering af digitale projekter i driften

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Vil du være med til at skabe samfundsfundværdi for både borgere og virksomheder ved at sikre, at Sikkerhedsstyrelsens forretningsudvikling og projekter realiseres med størst mulig effekt til følge? Har du rygsækken fuld af værktøjer og erfaring med at implementere udviklingsprojekter i driften? Så er du muligvis vores nye kollega.

I Sikkerhedsstyrelsen arbejder vi målrettet på at være en moderne, serviceorienteret virksomhed, der gør Danmark til et attraktivt land at drive virksomhed i og et trygt land at være forbruger i. Det gælder især, når vi udvikler og optimerer forretningen, og når vi gennemfører projekter. Det kan være alt fra udvikling og implementering af nye og eksisterende ydelser og forretningsområder til digitalisering af både eksisterende og nye løsninger.

Vi arbejder som et hold, og har en ambition om at styrelsen arbejder i selvledende teams i fremtiden.

Hvad kommer du til at lave?

I Sikkerhedsstyrelsen har vi en ambition om styrke vores forretningsudvikling og implementering i driften. Vi søger en projektleder, der har kendskab til agile projektledelsesmetoder og facilitering, som har lyst til at arbejde i sprints og understøtte, at vi sammen når i mål med opgaverne.

Dine primære arbejdsopgaver er at sikre, at vores projekter implementeres i driften. Du har fokus på, at der eksekveres på tværs af styrelsen, og kommer til at arbejde tæt sammen med vores dygtige projektledere, medarbejdere i driften og vores digitaliseringsafdeling. Desuden får du opgaver i vores forretningsudviklingsteam, hvor vi løbende digitaliserer, optimerer og metodeudvikler forretningen.

Vores projekter udspringer i høj grad af vores digitale transformation, hvor der både arbejdes med AI, machine learning, automatisering med robotter, anvendelse af cloud-løsninger etc. Det er vores erfaring at disse værktøjer hele tiden udvikler sig, og derfor har vi behov for, at der er fokus på implementering og forsat udvikling når projekterne er afsluttet, og løsninger flyttes ud i driften. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at implementeredigitale udviklingsprojekter, og formår at arbejde agilt, når vi til stadighed videreudvikler forretningen.

Du får ansvar for at have overblik over implementeringen af projekter i driften. Med dette overblik vil du – sammen med udviklingschefen og ledelsen i afdelingen Data management - levere beslutningsoplæg og materiale til både direktionen og kontorcheferne i driften og bidrage til at prioritere de digitale opgaver, så vores ressourcer udnyttes bedst muligt og giver størst mulig effekt og forretningsmæssig værdi på tværs af styrelsens opgaver.

Hvad forventer vi af dig?

Du bliver en del af Driftsudvikling- og implementering, hvor vi er ca. 30 medarbejdere fordelt på fem teams, men du kommer til at løse opgaver i samarbejde med kolleger og ledere i hele styrelsen.

Vi ønsker os en kollega, der genkender sig selv i følgende fire karakteristika:

  1. Du elsker at se visioner blive til virkelighed. Du tager fat og understøtter styrelsens ledelse i at effekten af vores forretningsudvikling og implementering af projekter bliver en realitet. Du vil være i et krydsfelt af projektledelse, digitalisering og udvikling af forretningen.
  2. Du skaber resultater gennem holdet. Du kan skabe overblik og sikre fremdrift, fordi du er god til at identificere forhindringer og understøtte at disse håndteres, så du sammen med de øvrige medarbejdere kan levere resultater.
  3. Du er modig og handlekraftig. Du håndterer det store ansvar, der følger med opgaverne. Du formår at skabe klare opgaver og dagsordner, så alle involverede er bevidste om, hvad de skal gøre – og du understøtter dem til at se værdien i at gøre det.
  4. Du er en dygtig formidler. Du kommunikerer tydeligt både skriftligt og mundtligt. Den evne bruger du til løbende at orientere ledelse og kolleger om, hvordan opgaverne skrider frem i forhold til den overordnede strategi.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har en relevant akademisk baggrund
  • har styr på projektledelsesværktøjer og metoder og har kendskab eller erfaring med at anvende agile metoder, fx Scaled agile, SAFE, Kanban eller Scrum
  • har flere års erfaring med projektledelse og kan dokumentere resultater med at implementere udviklingstiltag i driften
  • har erfaring med eller kendskab til projektporteføljestyring
  • har erfaring med eller kendskab til at håndtere IT- og digitale projekter, gerne med viden om Statens IT-projektmodel

Sådan ansøger du

Send din ansøgning med CV og eksamenspapirer via link på www.sik.dk senest den 11. august 2021. Vi forventer at holde 1. samtaler den 18. august og 2. samtaler den 26. august.

Du vil blive ansat på fuld tid efter gældende overenskomst afhængigt af din uddannelse og baggrund med tiltrædelse hurtigst muligt og senest 1. oktober 2021.

Ansættelsesstedet vil være Sikkerhedsstyrelsen, Esbjerg Brygge 30, 6700 Esbjerg.

Har du spørgsmål til selve stillingen, er du velkommen til at ringe til udviklingschef Lone Brose på tlf. 25 43 16 48. Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-partner Rikke Dragsbæk Jacobsen på tlf. 91 33 70 12 (ferie uge 28-30).

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Esbjerg
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 6
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 6
15. august 2024 7
14. august 2024 7
13. august 2024 7
12. august 2024 7
11. august 2024 6
10. august 2024 6
9. august 2024 6
8. august 2024 5
7. august 2024 6