E&I Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Har du stor erfaring indenfor tekniske installationer on- og offshore? Trives du med et stort ansvar og evner du at handle proaktivt? Vi søger nye kollegaer til vores projektafdeling, som ønsker at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor den grønne omstilling er i fokus.

Dine ansvarsområder
Som E&I Engineer kommer du til at arbejde projektorienteret med stor indflydelse på alle projektets faser – lige fra tilbud til design og test. Du vil ofte skulle tænke ud af boksen, når du bringer din viden i spil i forbindelse med udarbejdelse af alt fra koncepter til detail-engineering.

Du vil indtræde i en rolle som systemintegrator og oftest have en rolle som sagsbehandler, der arbejder teknisk nede i materien i samarbejde med materiale-/komponentleverandører.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

  • Deltagelse i Projekter store som små, fra start til slut:
    • Give input til udfærdigelse af tilbud (E/I scope)
    • Detailed design
    • Tilse fabrikation af E/I udstyr/anlæg på eget værksted samt hos underleverandører.
    • Test og Commissioning af E/I Udstyr/Anlæg

  • Udarbejde projektdokumentation og arbejdsbeskrivelser.
  • Kontakt med stakeholders – internt og eksternt, herunder vores kunder samt rådgivende ingeniørvirksomheder.
  • Løsning af komplekse tekniske opgaver m.v. (Team arbejde i multidisciplin arbejdsgrupper)
  • Holde dig opdateret på regulativer og krav til vores opgaver.

Vi forventer
Det er et krav for at komme i betragtning til stillingen, at du har minimum 5 års ATEX-erfaring. Derudover ser vi meget gerne, at du har O&G-erfaring samt erfaring med MD, EMC og LVD på compliance niveau. Desuden forventer vi, at du har kendskab til HAZOP, HAZID, LOPA, SIL og FS analyse.

For at få succes i stillingen skal du evne at nørde ned i detaljen og sætte dig ind i regelsæt og direktiver. Vi ser gerne, at du har erfaring med dokumentation og besidder et godt købmandskab. Vigtigst er det, at du har erfaring med instrumentering og også gerne el. Du skal kunne trives i et ambitiøst og innovativt miljø, hvor hverdagen er dynamisk og der ofte er fart på.

Du har en operationel tilgang til opgaverne og får dem til at lykkedes. Du er også nysgerrig på ny teknologi og bruger gerne tid på at holde dig opdateret på nye produkter i markedet mm.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som elinstallatør, stærkstrømstekniker, el-ingeniør, maskinmester eller lignende. Vi ser gerne, at du har praktisk erfaring, hvor du selv har haft fingrene i tingene og arbejdstøjet på. Det vil desuden være en fordel, hvis du har proces-kendskab.

Sidst men ikke mindst forventes du at besidde gode samarbejds- og kommunikationsevner – både på dansk og engelsk.

Vi tilbyder
En spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling. Vores organisation er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i en virksomhed af engagerede og kompetente kolleger med reference til vores Head of Project, Sune Hundebøll.

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Løn efter kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Projects, Sune Hundebøll på tlf.: +45 60 43 79 19.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat til stillingen, hvorfor samtaler afholdes løbende, så tøv endelig ikke med at søge stillingen.

Hvis du er interesseret bedes du sende din ansøgning og CV ved at trykke ’’søg stilling’’ her på siden.

Om SubC Partner
SubC Partner er international leverandør af services, produkter og innovative løsninger til on- og offshore industrien. Vores mål er at tilbyde de mest innovative, fleksible og omkostningseffektive løsninger til at sænke pris på energi. Vi tilbyder en bred vifte indenfor offshore inspektion, installation, reparation og vedligehold såvel som engineering-, fabrikations- og projektledelseskompetencer. Vi er en virksomhed i vækst som vandt Scale-Up Denmark i 2020, og derfor er kåret som virksomheden med landets største vækstpotentiale. Vores organisation er kendetegnet ved en høj grad af holdånd og en flad ledelsesstruktur. Vi beskæftiger 170 af de dygtigste medarbejdere inden for vores område, og vi glæder os til at få endnu flere kompetente og skarpe hoveder med ombord!

Du kan læse mere om SubC Partner på www.subcpartner.com.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Esbjerg
  • Tirsdag den 18. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 5
21. august 2024 5