Rekrutteringsfirma

Projektleder – Avancerede automationsanlæg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fårevejle

Projektleder – Avancerede automationsanlæg



PJM A/S



Kan du drive projekter, indenfor udvikling og produktion af high-tech produktionsudstyr fra start til slut, hvor din kundegruppe inkluderer C25 indeks virksomheder? Så ser vi frem til at høre fra dig.

Stærk historie og høj faglighed


PJM A/S er en hæderkronet dansk virksomhed, som igennem alle årene er lykkedes med at udvikle, konstruere, fremstille, idriftsætte og servicere fuldautomatiske montageanlæg og produktionslinjer til store virksomheder som Lego, Danfoss, Novo Nordisk og Coloplast. Udstyret er installeret i hele verden. PJM A/S består af meget dedikerede medarbejdere, som er kendetegnet af at have en stor erfaring og en meget høj faglighed. Virksomheden søger nu en projektleder mere, som skal tilsikre effektiv levering af det stigende antal projekter, med fokus på overholdelse af tidsplaner, økonomi og scope.

Du bliver en del af et stærkt projektlederteam, som typisk har en baggrund indenfor mekanisk konstruktion. Du bliver derfor del af et team, hvor faglighed går hånd i hånd med et dedikeret fokus på kunden. Du vil i stillingen referer ind til Salgschefen, og du vil få en hverdag, hvor du har meget interaktion med kollegaerne på fabrikken i Fårevejle, men også har næsten daglig kommunikation med kunderne.

Analytisk og stærk kommunikativ


For at få succes i stillingen er det afgørende, at du har en del års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med at lede tekniske projekter fra start til slut. Dvs. du har været med fra URS’en bliver diskuteret med kunden, til den afsluttende FAT/SAT er gennemført. Du kan tage ejerskab på projekterne og tilsikre, at de bedst mulige løsninger opnås, at alle stakeholders er informeret og at de rigtige mennesker og afdelinger er involveret på de helt rigtige tidspunkter. Du er derfor en stærk kommunikator og trives med at tale med personer på alle niveauer i en organisation, samt bruger din stærke situationsfornemmelse til at opbygge langvarige relationer. Du har naturligvis en relevant teknisk baggrund – gerne mekanisk konstruktør eller PLC programmør– og du har naturligvis også projektleder certificering på CV’et, såsom PRINCEII. Hvis du ydermere har erfaring indenfor medicoteknisk udstyr så er det et plus, men ikke et krav.

Bliv del af en succes


PJM A/S er førende indenfor sit felt, og du bliver derfor en del af en mangeårig succesvirksomhed, hvor man har bevaret den rigtige ”kreative ånd” samtidig med, at man er førende i den teknologiske udvikling. Du bliver del af en virksomhed, som vil udvide sin markedsandel, og hvor du er med til at indfri disse ambitiøse mål.

Vil du vide mere?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Kristian Aagerup på +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Fårevejle
Reference: 2118.378
Virksomhed: PJM A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fårevejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Fårevejle

Lignende jobs

  • Projektleder i Kalundborg

    ER DU AVOS' NYE PROJEKTLEDER? AVOS har travlt og søger derfor en dygtig projektleder til at drive en portefølje at kundespecifikke projekter indenfor produktion af mekaniske løsninger til en bre..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bjæverskov

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordics afdeling i Bjæverskov, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektle..
    • Projektleder
    • Bjæverskov
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Vil du være med til at gøre noget godt for klimaet gennem energioptimering? Vi leder efter en dygtig projektleder, gerne med erfaring inden for teknisk isolering, der motiveres af selvstændige .
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Are you motivated to work with exciting tasks, as well as supporting the setup of innovative systems and processes involved in purification of Active Pharmaceutical Ingredients (APIs)? If yes, we a..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Fårevejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fårevejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Fårevejle over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0