Configuration Manager til tværgående rolle i stor it-organisation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Configuration Manager til tværgående rolle i stor it-organisation


Vær med til at sikre optimal effektivitet på tværs af Energinet-koncernens store it-organisation i et nyoprettet job som configuration manager. Med ansvaret for at sikre en opdateret configuration management-database giver du organisationen de bedste værktøjer til at levere kvalificeret service og sikre optimal effektivitet. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

Fokus på at opbygge og vedligeholde strukturer og processer


Du bliver en del af afdelingen IT Støtte og Processer, der som en stabsfunktion i IT, bl.a. varetager IT-forretningsenhedens opgaver i relation til økonomistyring, porteføljestyring for IT-projekter på tværs af Energinet-koncernen, performance-rapportering, service catalogue management og kommunikation.

Som configuration manager er din vigtigste opgave at sikre en retvisende konfigurations- og relationsdatabase for alle IT’s configuration items. Det bliver dit ansvar at etablere og vedligeholde en model og struktur til at registrere items og tilhørende relationer i databasen på tværs af systemer, herunder at sikre en til stadighed effektiv integration med leverandørernes ITSM-systemer. Samtidig har du ansvar for at definere og vedligeholde IT’s asset og configuration management-processer og sikre mulighed for at rapportere på configuration items igennem livscyklussen for Energinets IT-services. Endeligt er der opgaver med at sikre compliance og udarbejde og vedligeholde standarder.

”Som vores nye configuration manager får du mulighed for at bruge din erfaring til at modne vores configuration management-database og således sikre, at vi får skabt og vedligeholdt et overblik over it-infrastrukturen på tværs af hele Energinet. Et succeskriterie vil være, at driftsopgaver understøttes og lettes af configuration-modellen”, fortæller afdelingsleder Joan Haahr Hemmingsen.

Glæd dig til et job, hvor du indgår i et tæt samarbejde internt med change management, samtidig med at du som bindeled mellem IT og leverandørernes configuration managers får en bred ekstern kontaktflade. Da vi er en koncern, der i høj grad er præget af den rivende energipolitiske udvikling med den grønne omstilling som omdrejningspunkt, hvor IT i høj grad er med til at skabe løsningerne, opstår der løbende nye opgaver, som bidrager til at holde fokus på effektiv opgaveløsning og supplerer med spændende udviklingsopgaver.

Struktureret it-profil med erfaring med configuration management


Du har sikkert en akademisk uddannelse eller en videregående uddannelse inden for IT. Samtidig er det et krav, at du har erfaring med configuration og change management i en større organisation. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i ServiceNow eller lignende ITSM-system, ligesom forståelse for ITIL processer såsom change-, configuration- og release management-processer er ønskeligt.

Som person er du handlings- og fremdriftsorienteret. Du arbejder selvstændigt, analytisk og struktureret og med en bred kontaktflade til kolleger i den øvrige del af IT.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 7. september 2020. Vi forventer at holde samtaler 14. september (1. samtale) og 21. september (2. samtale). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Joan Haahr Hemmingsen på telefon 30 51 74 09. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Fredericia
  • Mandag den 07. september 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 5
29. august 2024 4
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3