Procesfacilitator med erfaring i innovations- og projektledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Procesfacilitator med erfaring i innovations- og projektledelse


Energinet og energibranchen er under stor forandring. Om 10 år skal alt strøm i Danmark være fra vedvarende energikilder, og i 2050 skal Danmark være 100 pct. uafhængig af fossile brændsler. Energinet står derfor overfor en stor og spændende opgave med at bidrage til at opnå de ambitiøse klimamål. Den hurtige udvikling stiller store krav til acceleration, innovation og nytænkning. Vær med til at facilitere udviklingen af fremtidens tekniske anlæg og anlægsstandarder, så Energinet kan sikre den grønne omstilling. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

En fleksibel arbejdsplads med en stærk vision


Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål. Med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” arbejder vi hver dag for, at vi når i mål med den grønne omstilling af energisystemet. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring. I tråd med vores værdier ”mod” og ”tillid” er Energinet en fleksibel arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en god balance mellem egne ønsker og værdiskabelsen for Energinet.

Innovation i tæt samarbejde med tekniske specialister


Du vil blive ansvarlig for og driver udviklingen af tekniske standarder på tværs af området Teknik.

I Teknik er vi fagligt ansvarlige for alle de teknologier, som vi anvender i Energinet, når vi bygger fremtidens højspændingsanlæg. Du bliver organisatorisk forankret i afdelingen Stationer, som består af ca. 32 medarbejdere fordelt i 4 teams.

Din opgave og dit formål er at få dit team til at levere som et højtydende team og sikre, at teamet leverer de standarder, som er aftalt med styregruppen. Det gør du ved at introducere nye arbejdsmåder for at effektivisere måden, vi arbejder med standarder på samt at opsnuse trends og retning for at kunne udfordre processen i udviklingen af vores standarder. Det er derfor særdeles vigtigt, at du kan og vil lede innovation på tværs af fagligheder og niveauer og - både op imod styregruppe for at sikre dig mandat til eget arbejde - og fra styregruppen ned mod specialisterne. Samtidig er det også dit ansvar at følge op på leverancer og gennem løbende forventningsafstemning sikre, at vi når i mål i rette tid og kvalitet.

”Som afdelingsleder lægger jeg vægt på at skabe en kultur, hvor det er sjovt at gå på arbejde, og hvor der er fokus til at udvikle sig og løse opgaver på nye måder. I dette job vægter jeg derfor særligt det personlige drive samt lysten til at facilitere processer og lede innovationsopgaver med input fra en meget stor berøringsflade,” fortæller afdelingsleder Kim Søgaard Mikkelsen.

Du kan se frem til et udviklingsorienteret job i et teknisk miljø, som er præget af stor faglighed. Det er et nyoprettet job, som du selv kan præge - med stor mulighed for at være med til at forandre måden, vi arbejder med standarder på.

Facilitator med stort personligt drive og nysgerrighed på nye metoder


Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse på kandidatniveau. Det væsentligste er dog, at du har erfaring med innovationsledelse, facilitering og projektledelse. Derudover er det en stor fordel, hvis du har viden om og gerne erfaring med agile metoder samt kendskab til elforsyningsbranchen.

Samtidig skal du motiveres af, at få tekniske specialister til at arbejde sammen på nye måder og være den, der sikrer fremdrift og udvikling. På det personlige plan gør din målrettede energi og drive dig til en dygtig facilitator, som forstår vigtigheden af at tage lederskab for projekterne og sikre fremdriften i et godt teamwork. Samtidig er din nysgerrighed og evne til hurtigt at tilpasse dig nye og varierende opgaver kendetegnende for din måde at gå til opgaverne på.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 6. januar 2021. Vi forventer at holde samtaler 13. januar (online) og 25. januar (onsite). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Kim Søgaard Mikkelsen på telefon 23 33 88 45. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Fredericia
  • Onsdag den 06. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 5
29. august 2024 4
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3