Erfaren og udviklingsorienteret projektchef for anlægsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Erfaren og udviklingsorienteret projektchef for anlægsprojekter


Vil du være ansvarlig for de projektledere, som gennemfører anlægsprojekterne i el-transmissionsnettet, som bliver hjørnestenen i omstillingen til fremtidens grønne energisystem?

Vil du samtidig være med til at gå forrest, når vi overgår til en ny operationsmodel, som kommer til at kræve tætte partnerskaber om nøglefærdige turnkey-projekter med vores leverandører? Så har du chancen for at få nogle spændende rammer i Danmark for at udleve din ambition, samt udnytte og udvikle dine færdigheder.

Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

Implementeringen af en ny operationsmodel

Vi oplever en stor vækst i vores portefølje af anlægsprojekter og skal samtidigt ændre vores forretningsmodel for at kunne bidrage bedst muligt i den grønne omstilling. Derfor ændrer og udbygger vi vores organisation og søger en afdelingsleder til en nyetableret stilling, som sammen med den øvrige ledergruppe i Eltransmission får til ansvar at drive en flerårig forandringsproces.

Eltransmission udgøres af fire forretningsområder, hvor du bliver en del af forretningsområdet Projekter. Projektledelse er vores fagdisciplin og her gennemfører vi anlægsprojekter i el-transmissionsnettet støttet af en projektorganisation bemandet med fagspecialister inden for de relevante tekniske fagdiscipliner, plan- og myndighedsprocesser m.m. Vi arbejder grundlæggende inden for rammerne af en faseopdelt projektmodel, som er baseret på principperne i PRINCE II og som vi løbende vil udvikle med nyeste metoder og efter de nye behov, som kræver et mere overordnet værdikæde perspektiv.

Projekterne spænder fra nybygning af store internationale transmissionslinjer og -anlæg til større og mindre udbygninger, omstruktureringer og renoveringer i det eksisterende el-transmissionsnet.

Centrale succéskriterier for området er bl.a., at

  • Levere projekter iht. aftalte mål for tid, økonomi, kvalitet og arbejdsmiljø, i overensstemmelse med kundebehov og i tæt samarbejde med interne og eksterne stakeholders.
  • Fastholde og videreudvikle et fag- og projektmiljø med stærke projektlederkompetencer, der understøtter både den nye operationsmodel samt også en effektiv gennemførelse af projekter med politisk og strategisk kompleksitet.

Ansvar og opgaver

Du har ledelses- og personaleansvaret for et vækstende projektteam med 10 projektledere. Du referer til områdelederen og sammen med denne og en lederkollega udgør du områdets lederteam. Lederteamet vil have et tæt samarbejde om de fleste ledelsesmæssige opgaver indenfor både daglig drift og udvikling, som er fælles for området, herunder at støtte udvikling og implementering af ny operationsmodel.

Forventede ansvarsområder og opgaver:

  • Personaleledelse og håndtering af alle HR-mæssige forhold og processer for projektlederne som eks. ansættelser, ansættelsesvilkår, trivsel og kompetenceudvikling
  • Bidrage til og samarbejde med ledelsesteamet om strategisk udvikling og forandring – i særlig grad med fokus på overgang til ny operationsmodel
  • Bidrage til vedligeholdelse og udvikling af projektmodel, forretningsprocesser i forbindelse med projekterne og vores interne projektuddannelse
  • Deltage i ledelsens styringsfora for anlægsprojekter og projektportefølje, f.eks. styregrupper og teams
  • Varetage afdelingens og projekternes mange samarbejdsrelationer og interesser i organisationen i både den daglige drift og i forskellige udviklingsopgaver/-forløb, eksempelvis ift. governance, it-understøttelse og projekternes ressourceleverandører og supportfunktioner

Forventninger til faglige kompetencer

  • Der er ikke krav om en specifik uddannelsesmæssig baggrund, men du har formentlig en videregående uddannelse suppleret med mange års ledelseserfaring gerne fra en større organisation.
  • Du har dokumenterede resultater fra udvikling af en forretning og organisation, optimalt har du erfaring med turnkey leverancer og outsourcing af forretningsaktiviteter.
  • Du er fortrolig med disciplinen forandringsledelse. Det er en fordel, hvis du selv har prøvet at arbejde som projektleder, og at du har ledelseserfaring fra et teknisk orienteret projektmiljø.

Personlige kompetencer og motivation:

  • Du trives i arbejdet med langsigtede strategiske mål og formår at agere med stor gennemslagskraft og naturlig autoritet.
  • Du besidder en naturlig styrke som relationsskaber og formår at inkludere både interne og eksterne stakeholders i værdiskabende samarbejdsrelationer.
  • Du er resultatorienteret og arbejder vedholdende med både operationelle og strategiske mål.

Ansøgning og kontakt:

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte områdeleder Frank Fuglsang på telefon 2333 8729 eller mail [email protected]

Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Fredericia
  • Torsdag den 09. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 7
22. september 2024 7
21. september 2024 7
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6