Projektleder til analyse af større udbygninger i elnettet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Projektleder til analyse af større udbygninger i elnettet


Nu har du muligheden for at blive en del af Energinets arbejde med at fremme vedvarende energi og sikre høj forsyningssikkerhed i det danske elsystem. Vi søger en projektleder, som skal bidrage til at skabe beslutningsgrundlaget til de fremtidige investeringer i vores elnet. Du kan se frem til at få et stort ansvar, når du leder større investeringsprojekter, der understøtter den grønne omstilling.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores kontor i Fredericia eller Ballerup og hjemme. Da fagmiljøet og projekterne er forankret på hovedkontoret i Fredericia, må en ansøger med arbejdsplads i Ballerup regne med arbejdsdage i Fredericia hver/hver anden uge for at sikre den gode tilknytning til både projektet og fagmiljøet.

Samfundsøkonomiske analyser af den grønne omstilling


Du bliver en del af afdelingen Investeringsplanlægning, der tæller ca. 15 kolleger med baggrunde som økonom eller stærkstrømsingeniør. Afdelingen, der har base i Fredericia, men tæller tre kolleger i Ballerup, er kendetegnet ved et uformelt miljø, hvor alle bidrager, arbejder tæt sammen og har stort samarbejde på tværs af Energinet. Vi udarbejder samfundsøkonomiske vurderinger af tiltag samt analyser af større investeringsprojekter (såvel projektledelse som udarbejdelse af beslutningsgrundlag). Desuden er vi ansvarlige for en række større nationale og internationale analyseopgaver. Vi har en stor kontaktflade til såvel Energistyrelsen og Klima- Energi- og Forsyningsministeriet og varetager myndighedsbetjeningen relateret til ovenstående emner.

Du varetager i jobbet projektledelse med ansvar for at gennemføre analyser af større investeringsprojekter og udarbejde investeringsbeslutningsgrundlag. Jobbet består derfor af tre hovedelementer:

  • Projektledelse (teamledelse, koordinering, tidsplaner, faglig sparring osv.)
  • Udarbejdelse af investeringsbeslutningsgrundlag (business case)
  • Myndighedsbetjening i relation til projekter (fx dialog med Energistyrelsen og departementet i forbindelse med godkendelse af projekter)

Succeskriteriet i jobbet efter 1 år er derfor vellykket gennemførelse og udarbejdelse af beslutningsgrundlag for minimum et større investeringsprojekt både i forhold til produkt og proces - med vægt på det gode samarbejde i projektgruppen, der på tværs af afdelinger og forretningsenheder byder ind med såvel dyb teknisk forståelse som samfundsøkonomiske perspektiver.

Erfaren projektleder med sans for formidling


Din uddannelsesmæssige baggrund kan være enten teknisk eller samfundsvidenskabelig – men teknisk forståelse og nysgerrighed er nødvendigt. Desuden har du mindst 3-5 års erhvervserfaring, hvor du har arbejdet med projektledelse i tværfaglige projekter samt med analyser og formidlingen af disse. Vi har stort fokus på formidlingen af vores analyser, så det er vigtigt, at du er dygtig til at kommunikere i både skrift og tale - især på dansk, da vores beslutningsoplæg udarbejdes på dansk.

Som person er du både nysgerrig og målrettet i dit arbejde og nyder at drive teamledelse i dine projekter. Du har evnen og viljen til at lære, ligesom du gerne bidrager til at udvikle både dig selv og afdelingen. Samtidig er du villig til at påtage dig ansvar, og du formår at sikre høj kvalitet og effektivitet i din opgaveløsning. Du arbejder analytisk og struktureret og trives med at samarbejde og sparre med andre for at opnå resultater, der skaber værdi for organisationen.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning” senest 2. december. Vi forventer at holde samtaler 8. december (online) og 15. december (i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jakob Rosenberg Nielsen på telefon 24485292. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset baggrund til at søge jobbet. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Systemansvars kerneopgaver er at indpasse vedvarende energi, sikre lige adgang til nettene, udvikle markedsdesign, overvåge og balancere transmissionsnettet og at varetage forsyningssikkerheden i Danmark.. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Fredericia
  • Torsdag den 02. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 7
22. september 2024 7
21. september 2024 7
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6