Erfaren ingeniør eller projektleder til balancering af energiøer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Erfaren ingeniør eller projektleder til balancering af energiøer


Vær med til at designe, hvordan vi sikrer balancen på de visionære energiøer, i rollen som ingeniør / projektleder i afdelingen Systemydelser i selskabet Systemansvar. Det danske energisystem er under hastig forandring, hvor energiøer er det nyeste og mest ambitiøse skud på stammen, der skal sikre uanede mængder vindstrøm til Danmark efter 2030. Nytænkning af balancering af energiøer som en del af det danske elsystem er nødvendigt for at sikre fortsat høj forsyningssikkerhed og samfundsøkonomisk effektiv indpasning af de store havvindpotentialer.

Energinet designer og indkøber systemydelser, der bidrager til at elforbrug og -produktion til hver en tid holdes i balance for at sikre en stabil drift af elsystemet og høj forsyningssikkerhed. Afdelingens overordnede ansvar er at sikre fremskaffelse af systemydelserne og velfungerende markeder til balancering. I samarbejde med dine kollegaer udvikler du nye rammer og udvider eksisterende rammer til effektivt at indpasse energiøer, hvor du på sigt har ansvaret for systemdriftsprojektet for energiø Nordsøen.

Dine kolleger i afdelingen er specialiserede og fagligt dygtige, ligesom de er kendetegnet ved en høj grad af nysgerrighed, samarbejdsvillighed og et godt socialt sammenhold.

Du bliver en del af en organisation, hvor trivsel og fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Projektledelse og udvikling af nye løsninger


Den grønne omstilling accelereres, og du bidrager væsentligt, når du udvikler designet for balancering af energiøer både nationalt og internationalt. Rettidig udvikling af robuste løsninger, der kan rumme flere udviklingsscenarier for energiøer og energisystemet, er essentielt.

Dine primære arbejdsopgaver er projektledelse og udvikling af systemdriftsaftaler for Energiø Nordsøen, som en del af energiø-projektet, samt udvikling af design for balancering af energiøer sammen med tekniske ressourcer fra egen afdeling. Du deltager i begge funktioner i arbejdsgrupper både nationalt og internationalt, da udviklingen af balancering af energiøer i høj grad er en international opgave. Du skal være indstillet på, at der kan være nogen rejseaktivitet i jobbet.

Glæd dig til et udviklende job, som har både politisk bevågenhed og stor strategisk betydning for Energinet. Du skal kunne udvikle dig til at være en bærende profil inden for området og have evnen til at repræsentere Energinet i internationale sammenhænge, hvor du skal have motivation til at samarbejde for at finde de gode fælles værdiskabende løsninger. Du kan se frem til at få et stort ansvar og en central rolle i Energinets samarbejdsflader med andre systemoperatører samt markedsaktører nationalt og internationalt.

Innovationslyst og erfaring med teknisk projektledelse


Du har en relevant videregående uddannelse, gerne kombineret med nogle års erfaring. Ideelt har du erfaring med teknisk projektledelse samt kendskab til elsystemet og balancering. Samtidig er du velformuleret i skrift og tale på både dansk og engelsk, du er opsøgende i forhold til at få opbygget gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt og har vilje til at bidrage til teamets fagmiljø.

Jobbet kræver, at du har en høj grad af faglighed for at kunne sætte dig ind i mange forskellige og komplekse problemstillinger, samt udtænke nye idéer til at løse dem. Derfor lægger vi også vægt på nysgerrighed og nytænkning.

På det personlige plan er du målrettet, interesseret i at samarbejde og opnå resultater sammen med andre. Du trives med at arbejde med forandringer, og med dit drive og initiativtagende tilgang er du i stand til at skabe overblik og selvstændigt drive beslutningsprocesser.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ” ansøg job”, så vi har den senest 24. november 2022. Vi forventer at holde samtaler 1. og 2. december (1. samtale online) og 9. december (2. samtale i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Senior Manager Thomas Dalgas Fechtenburg på telefon 23 46 04 22. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Systemansvars kerneopgaver er at indpasse vedvarende energi, sikre lige adgang til nettene, udvikle markedsdesign, overvåge og balancere transmissionsnettet og at varetage forsyningssikkerheden i Danmark.. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Fredericia
  • Torsdag den 24. november 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Vejle

    Som et led i en fremtidig udvikling af virksomheden søges en projektleder/projektingeniør til projektering af fordeler tavler. Du skal i samarbejde med resten af virksomheden servicere virksomheden..
    • Projektleder
    • Vejle
    Få mere info
  • Projektleder i Tistrup

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6862 Tistrup
    • Projektleder
    • Tistrup
    Få mere info
  • Projektleder (elev) i Kolding

    Vil du også være med til at give bygninger liv? Vil du kickstarte din karriere i Nordens største leverandør af multitekniske serviceydelser, så søg ind på [xxxxx] Nordic Trainee Program. For .
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 5