Projektleder søges til Landsforeningen Spor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Vil du være med til at gøre en forskel for voksne, der har senfølger af seksuelle overgreb i barndom eller ungdommen? Vil du arbejde i en forening i rivende udvikling, og har du lyst til at arbejde sammen med frivillige i et stort udviklingsprojekt med Socialstyrelsen? Så er det måske dig, vi søger til at indgå som projektleder i vores sekretariat på Frederiksberg.

Om projektet

I sommeren 2021 blev der vedtaget en ny handlingsplan på senfølgeområdet. I den indgår Landsforeningen Spor som primær samarbejdspart med Socialstyrelsen. Vi skal i foreningen være med til at sætte nye gode nationale rammer for senfølgeramte. Projektlederen vil være ansvarlig for at sikre Spors involvering i handlingsplanens spor 1: Styrket koordination og samarbejde om behandlingsindsatsen til mennesker med senfølger. Opgaven vil være at lede samarbejdsprocessen med Socialstyrelsen, eksempelvis koordinere møder, yde praktisk hjælp til de frivillige der skal bidrage med viden ind i netværkene, skrive notater og referater m.m. Desuden skal projektlederen samarbejde med en kommendevidensmedarbejder, som vil være ansvarlig for indsamling og dokumentation af brugererfaringer. Det er en fordel, men ikke et krav hvis du har viden om at leve med senfølger efter seksuelle overgreb.

Opgaver i stillingen:

  • Indgå samarbejde med frivillige medlemmer af foreningen og skabe gode rammer for deres bidrag ind i projektet
  • Være Socialstyrelsens kontaktperson ind i foreningen, og koordinere og skabe rammerne for møder og netværk
  • Have overblik og kunne deltage i netværk bredt fordelt over regionerne. Der indgår frivillige i projektet i 3 forskellige regioner
  • Være bindeled mellem Socialstyrelsen og de tre regionale frivilliggrupper
  • Skabe omsorgsfulde og trygge rammer for de frivillige i projektet, som alle lever med senfølger efter seksuelle overgreb
  • Bidrage med viden om senfølger og ønsker til udvikling på området på vegne af foreningen.

Hvem er du?
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig for os, men du må gerne have erfaring med at lede eller arbejde med større projekter, samt samarbejde med (sårbare) frivillige. Herudover skal du enten allerede have en vis viden om senfølgeområdet, eller være i stand til hurtigt at kunne tilegne dig denne, da projektet er i gang, og du vil blive sat hurtigt ind i møderækker, samt sat i kontakt med frivillige og Socialstyrelsen hurtigt efter din opstart. Der er naturligvis mulighed for løbende sparring med sekretariatsleder og kollegaer i foreningen.

Desuden skal du have lyst til:

  • At indgå i et lille sekretariat, hvor vi hjælpes ad om tingene. Det vil sige, at du også vil opleve at skulle påtage dig andre både mindre og store opgaver, som gør, at vi til sammen lykkes med foreningens formål
  • Vi vægter også højt, at du som person er initiativrig, og kan se på egen hånd, hvor der er behov for at du gør en indsats, både i projektet, men også i foreningen som helhed
  • Derudover skal du være i stand til at kunne tage svære samtaler med frivillige, som er dygtige og brænder for området, men som også indimellem har det svært rent personligt, og du skal have lyst til at drage omsorg og skabe de bedst mulige rammer om dem.

Vi kan tilbyde dig:

  • At være en del af en forening med ansatte og frivillige kolleger, der er lidenskabeligt optaget af senfølgeområdet
  • At blive en del af en forening med højt til loftet og med kort fra idé til handling
  • Faglig sparring med sekretariatsmedarbejderne i København og Odense
  • Et varmt og dynamisk miljø med interesse for faglig og personlig udvikling 
  • Fleksibel arbejdstid med mulighed for hjemmearbejde ved behov.

Løn og ansættelse:

Lønniveau efter gældende overenskomst. Aftaleplatformen er Funktionærloven og Ferielovens bestemmelser. Der må påregnes en del rejsetid i stillingen, da møder og netværk, samt frivilliggrupper er bredt fordelt over landets regioner. Derudover kan der forekomme arbejde i både weekender og aften, men som udgangspunkt er arbejdstiden inden for dagtimerne.

Tid og opstart:

Stillingen er på 20 timer om ugen med opstart 1. november 2021 eller snarest derefter. Stillingen er en tidsbegrænset projektansættelse til 31. december 2022.

Vi skal have din ansøgning senest mandag den 4. oktober 2021. Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 11. og onsdag den 13. oktober om eftermiddagen. Du får svar fredag den 15. oktober 2021.    

Send ansøgning, CV, samt evt. bilag til [email protected], mærket: ”Projektleder”. 

Arbejdssted:

Landsforeningen Spor

Vodroffsvej 5, st. tv.

1900 Frederiksberg

Hvis du vil vide mere:

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kan du kontakte Forkvinde, Cleo Borrowman, på telefon 9340 5452.

Om os:

Landsforeningen Spor er en bruger- og interesseorganisation for voksne med senfølger af seksuelt misbrug i barndommen og ungdommen, der har til formål:

  • At synliggøre voksnes senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen og ungdommen
  • At indsamle og formidle viden om senfølger af seksuelle overgreb og pårørendeproblematikker
  • At skabe rammer for at medlemmerne kan danne netværk
  • At arbejde for at forbedre forholdene for voksne med senfølger og fremme medlemmernes interesser samfundspolitisk.

Landsforeningen Spor er uafhængig af partipolitiske, økonomiske, behandlingsmæssige og religiøse interesser.

Vi vil anbefale, at du læser mere om foreningens virke og organisation her: https://www.landsforeningen-spor.dk/, og at du finder os på Instagram og Facebook ved at søge efter “Landsforeningen Spor”. Derudover kan du med fordel læse ”Handlingsplan til styrket indsats til voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen og ungdommen” på www.sm.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Frederiksberg C
  • Mandag den 04. oktober 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0