Agile projektkonsulenter til samfundsessentielle it-udviklingsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Brænder du for at arbejde i projekter, der gør en samfundsmæssig forskel? Er du struktureret, ansvarsfuld, god til at samarbejde, og motiveres du af at se projekter lykkes? Har du lyst til at være en del af et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi sammen og agilt udvikler fremtidens it-projekter og -løsninger i et fagligt stærkt miljø? Så er det måske dig, vi søger som vores nye projektkonsulent i afdeling Digital Forretningsudvikling.

Om jobbet
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen står over for en spændende og ambitiøs opgave, hvor vi i samarbejde med de øvrige styrelser i Skatteministeriets koncern skal udvikle de helt rigtige it-løsninger, som understøtter forvaltningens forretning. Vi har derfor behov for dygtige og motiverede projektkonsulenter, der er drevet af at få projekter opstartet, gennemført og afsluttet på bedste vis, således projekterne kan levere den størst mulige forretningsværdi for pengene. Som projektkonsulent indtager du således en nøglerolle i projekterne, når du varetager en lang række opgaver inden for ledelsesbetjening samt projektadministration og -koordinering.

Sammen med dine nye kollegaer er du med til at sikre, at samfundsvigtige projekter eksekveres så smidigt og effektivt som muligt. Du kommer bl.a. til at:

  • udarbejde materiale og varetage væsentlige koordineringsopgaver ift. projektets interessenter og samarbejdspartnere – fx styregruppe, it-rådet og støttekontorer
  • varetage projektadministrative opgaver som fx økonomi-, risiko- og ressourcehåndtering og dermed sikre, at projektet gennemføres så effektivt og sikkert som muligt inden for de givne rammer
  • varetage divergerende ad hoc-opgaver med korte deadlines, der sikrer fremdrift i en travl hverdag
  • indgå i et ambitiøst team, hvor du forventes at bidrage aktivt til den værdiskabende teamånd

Om dig
Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse eller på anden vis har opnået analytisk forståelse for projekter og projekteksekvering. Du har erfaring fra studie eller arbejde med en analytisk og metodisk tilgang til ledelsesbetjening, styring, processer, økonomi, interessenthåndtering mv. i projekter, gerne it-udviklingsprojekter.

Det er vigtigt, at du har interesse og flair for agile udviklingsmetoder, fx SAFe, og kan understøtte vores rejse mod mere agil it- og forretningsudvikling samtidig med, at du interesse og flair for styring i en statslig og politisk styret kontekst. Du har mod på at navigere i store og komplekse projekter med mange stærke interessenter i et politisk, dynamisk og komplekst miljø.

For at få succes i stillingen er det afgørende, at du:

  • er god til at skabe overblik og struktur over processer, produkter og opgaver
  • har gode samarbejdsevner og kan skabe stærke relationer til andre
  • kan tage selvstændigt ansvar for opgaver og følge dem til dørs
  • er service-minded og på forhånd kan spotte, hvor der bliver behov for hjælp i projektet
  • kan holde hovedet koldt, når der er mange sideløbende aktiviteter med skarpe deadlines
  • er nysgerrig og positiv og bidrager aktivt til en god teamånd

Du kan have nogle års erfaring, men vi hører også gerne fra dig, hvis du er en skarp nyuddannet.

Kontoret PMO DFU
Du bliver en del af kontoret PMO DFU, som er et ’centre of excellence’ inden for ledelsesbetjening og projektadministration i den del af styrelsens udviklingsorganisation, der har med projekter at gøre. Kontorets opgaver spænder fra mere klassiske tværgående ledelsesbetjeningsopgaver af strategisk og styringsmæssig karakter til konkret projektadministration og ledelsesbetjening i regi af afdelingens udviklingsprojekter, hvor du primært vil have arbejdsopgaver rettet mod sidstnævnte.

Kontoret er under rivende udvikling og organisationen ligeså. Der hersker derfor en ambitiøs, fremadskuende kultur, men samtidigt en uformel tone, hvor humor og højt humør er yderst værdsat. Du kan også forvente en travl hverdag med mange spændende opgaver og en stejl læringskurve, hvor du selv har muligheden for at sætte dit præg på opgavernes karakter og udførsel. Men selvom vi har travlt, hjælper vi altid hinanden, løfter i flok og gør en dyd ud af, at det også skal være sjovt at gå på arbejde.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamenspapirer samt relevant dokumentation bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 5. august 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Nicklas Spangsberg Krogstrup på telefon 72 37 38 28.

Du skal være opmærksom på, at der kan blive anvendt test og case som led i ansættelsesprocessen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Dit arbejdssted bliver Udviklings- og Forenklingsstyrelsens lokation på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg, tæt ved Flintholm station.

Stillingen ønskes besat snarest muligt eller senest den 1. oktober 2021.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Frederiksberg
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    3F Transport søger to projektkonsulenter, som skal være tovholdere på et overenskomstdækningsprojekt på transportområdet. Projektet blev igangsat i august 2016 og har været en kæmpe succes. Næsten .
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 15
4. juli 2024 14
3. juli 2024 11
2. juli 2024 11
1. juli 2024 8
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 9
27. juni 2024 9
26. juni 2024 6
25. juni 2024 7
24. juni 2024 7
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 7
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 8
16. juni 2024 10
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 11
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 9
7. juni 2024 10
6. juni 2024 11
5. juni 2024 14