Erfaren teknisk projektleder til IT-sikkerhedsprogram

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du være med til at gennemføre og styre en række spændende IT-sikkerhedsprojekter i en organisation, hvor IT-services er forretningsdrevne, og hvor sikkerhed skal tænkes ind i alle løsninger?

Vi skal bl.a. implementere en række CIS20 anbefalinger, forbedre koordinering med forretningsenheder på hele CBS, gennemføre konkrete sikkerhedsprojekter fx vedr. backup, logning (fx SIEM) osv. Alt sammen som led i en styrkelse af IT-sikkerhedsområdet på CBS.

Hvis ovenstående lyder spændende har vi et job til dig i IT-afdelingen på Copenhagen Business School (CBS). Som projektleder vil du indgå i Projektenheden, der pt. består af 12 engagerede og professionelle projektledere mv., som varetager en bred vifte af projektledelsesopgaver i relation til CBS’ forretningsprocesser, projekter, systemer og services. IT-afdelingen består ud over projektenheden af udvikling, drift og support med i alt ca. 60 fastansatte og ca. 30 studentermedhjælpere.

Vores projektmodel bygger på Digitaliseringsstyrelsens IT-projektmodel koblet med KANBAN, mens vores IT-serviceprocesser bygger på ITIL. Vi har fokus på til stadighed at udvikle processer og arbejdsmetoder, og vi vil operere med porteføljestyring for at prioritere og styre projekter inden for IT-sikkerhedsprogrammet.

Arbejdsopgaver i stillingen
Du er primært ansvarlig for at gennemføre IT-sikkerhedsprojekter i vores IT-driftsafdeling. Dit ansvar omfatter:
  • Gennemførelse af IT-projekter. Du vil blive ansvarlig for fremdrift, overholdelse af mål, tid og økonomi, samt projektledelse af såvel interne som eksterne deltagere
  • Udførelse af konkrete leverancer i projekter som design, test og projektadministrative opgaver
  • Varetage kontakt og koordination til eksterne leverandører
  • Bidrage til vedligeholdelse af den samlede IT-dokumentation
  • Bidrage til optimering af projektgennemførsel og i samarbejde med kollegaer i IT-afdelingen løbende arbejde med at målrette, standardisere og simplificere projektmodel, dokumenter og værktøjer
  • Ansvarlig for indkøbsprocesser i.f.t. nye systemer, herunder håndtering af kravspecificering, udbud mv.


Systemporteføljen er primært baseret på standardsystemer og omfatter såvel Open Source, Microsoft og Oracle baserede løsninger. Vores platforme er virtualiseret på Vmware og standardiseret omkring Windows og Linux (RHEL) samt Postgres og MS-SQL.

Vores arbejde baserer sig på CBS’ Teknologistrategi, og der er i øjeblikket en lang række IT-sikkerhedsprojekter i vores pipeline som denne nyoprettede stilling indgår i.

Dine kvalifikationer og kompetencer
  • Erfaring med projektledelse af IT-sikkerhedsprojekter
  • Teknisk baggrund og/eller god teknisk forståelse
  • Erfaring med IT-sikkerhedsprocesser og standarder
  • Gode samarbejdsevner og forretningsforståelse
  • Ambitiøs og professionel med et højt energiniveau
  • Struktureret, analytisk og i stand til at skabe overblik og have mange bolde i luften
  • Relevant uddannelse samt relevante certificeringer som PRINCE2 og ITIL, it-sikkerhedscertificeringer
  • Kendskab til agile metoder – herunder gerne erfaring med Kanban
  • Erfaring med offentlige udbud
  • Gode kommunikative evner og sprogkompetencer på dansk såvel som engelsk – en del af den daglige kommunikation foregår på engelsk, ligesom vi har udenlandske leverandører. Dette gælder såvel mundtligt som skriftligt


Endelig er den ideelle kandidat i lige så høj grad en afslutter, som en idémager – det er først, når IT-løsninger sættes i drift, at den forretningsmæssige værdi af investeringerne kan hentes.

Vi tilbyder
  • En travl og spændende hverdag, hvor du skal tænke kreativt og løsningsorienteret
  • Frihed under ansvar
  • Foretrukne værdier som forretningsdreven IT, teamspirit og medarbejderinvolvering
  • Projektkultur med høj kvalitet
  • Gode muligheder for efteruddannelse
  • Attraktiv pensionspakke


Kan du spille med på disse betingelser, vil du have enestående mulighed for at præge udviklingen af IT-services på CBS videre frem.

IT-afdelingen
I IT-afdelingen er vi ca. 80 medarbejdere fordelt på support, drift, projektledelse og systemintegration. Vi leverer omkostningseffektive it-løsninger af høj kvalitet til CBS' studerende og ansatte, der er helt afhængige af solide og stabile løsninger, som understøtter CBS’ kerneprocesser. Vi vægter åbenhed, initiativ og samarbejde på tværs meget højt og ser det som vores fornemste opgave sammen at levere forretningsdrevet it til CBS.

Vi arbejder målrettet på at standardisere og mindske den teknologiske variation i vores it-miljø og CBS’ teknologistrategi er rammesættende for it-afdelingens arbejde og udstikker principper for anskaffelse, udvikling, drift og udfasning af it-services. Desuden arbejder vi på at skabe integrationer mellem systemer via SOA og vi ønsker en mere sammenhængende arkitektur for hele miljøet.

Vi har i det daglige fokus på at styre opgaver og projekter professionelt med værktøjer som Jira og GIT og tilstræber at organisere arbejdet struktureret med inspiration fra ITIL og Kanban og har fokus på til stadighed at udvikle processer, arbejdsmetoder og kompetencer.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for at forhandle personlige tillæg.

Ansættelsen er 37 timer om ugen.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingens indhold er du velkommen til at kontakte chef for Projektenheden, Mogens Agerbak, [email protected] eller 21698056

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning sammen med eksamenspapirer og CV.

Ansøgningsfrist: 08-08-2021
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Frederiksberg
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. oktober 2024 1
6. oktober 2024 4
5. oktober 2024 4
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 5
25. september 2024 7
24. september 2024 6
23. september 2024 7
22. september 2024 7
21. september 2024 7
20. september 2024 7
19. september 2024 6
18. september 2024 7
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 1