Rekrutteringsfirma

projektleder indenfor design

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

På vegne af vores samarbejdspartner Body Bike Production i Frederikshavn, søger Randstad en erfaren projektleder til fortsat udvikling af Body Bikes Productions produktportefølje.

Du skal agere bindeled mellem udvikling og produktion og samtidig tage ansvar for, at alle retningslinjer er overholdt. Du bliver en del af et team i en spændende branche og som hele tiden udvikler og bevæger sig i positiv retning. Din hverdag vil være præget af mange forskellige og udfordrende opgaver, som vil stille store krav til din faglighed og selvstændighed.

Ansvarsområder


• 3D modellering konstruktion i Solid Works
• Ensretning af eksisterende tegningsmateriale samt udarbejdelse af fremadrettet dokumentation
• Fastholdelse og videreudvikling af nuværende høje kvalitet på komponenter
• Udvikling og udvidelse af nuværende produktportefølje
• Agere bindeled mellem produktion og udviklingsafdeling

Kreativ og udviklingsorienteret


Det forventes at du har en relevant uddannelse og kan være uddannet industriel designer, teknisk designer eller produktionsteknolog med 3-5 års erfaring og meget gerne indenfor metal og plast.
Du har et naturligt flair for IT og skal kunne mestre Solid Works og 3D-modellering med alle de tekniske aspekter i arbejdet. Samtidig behersker du teknisk engelsk på et højt niveau, både skriftlig og mundtlig.

Du er selvstændig, kreativ og i stand til at udfordre Body Bikes opfattelse af, hvordan tingene er og kan blive udført. Du skal være en teamplayer og samtidigt være den, som kan tage ansvar og komme med innovative ideer.

Du skal forstå dig på kulturen og livsstilen, som karakteriserer fitness- og sportsverdenen, eller andre aktive livsstilverdener. Det er en klar fordel, hvis du selv har en aktiv livsstil.

Du besidder høj moral, god energi og har fokus på at levere høj kvalitet og samtidig overholde de eksisterende specifikationer, terminer og økonomiske rammer. Din arbejdsstil er struktureret og velorganiseret.

Body Bike Production


Du tilbydes et spændende job i en dynamisk og international produktionsvirksomhed i Nordjylland, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med underleverandører.
Body Bike Production er en international markedsførende virksomhed inden for design og produktion af indendørs motionscykler. De forsøger hele tiden, at udvikle eksisterende produkter og samtidigt udvikle nye produkter. De trives på det globale marked og ved, at der skal leveres kvalitet og innovation hver eneste dag.

Ansøgning og spørgsmål



Alle henvendelser behandles fortroligt.

Randstad er blandt de førende rekrutteringsbureauer i Danmark med afdelinger i København, Aarhus, Kolding, Aalborg og Esbjerg. Fra vores fem kontorer servicerer vores fagspecialiserede konsulenter en bred vifte af kunder med hele Randstads produktportefølje.

Randstad er en del af den internationale Randstad Group og blev grundlagt i 1960 af Frits Goldschmeding. Siden da er vi vækstet mere end 30.000 medarbejdere, fordelt på 4.700 kontorer i 39 lande og repræsenterer mere end 90 procent af det globale marked for HR-løsninger. Med en omsætning i 2017 på € 23,4 mia. er Randstad en af verdens største HR-konsulentvirksomheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Frederikshavn

Lignende jobs

  • Projektleder til automations projekter.

    PanPac Engineering a/s er i rivende vækst, og vi søger derfor endnu en Projektleder til automationsprojekter World Wide. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du får ansvaret for dine egn..
    • Projektleder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Vil du have faglig udvikling i en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien? Vil du være projektleder i en virksomhed med sund økonomi, hvor der er fokus på optime..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder til Frederikshavn Forsyning

    Er du en erfaren teknisk profil med et skarpt øje for drift og projektering på el-området? Frederikshavn Forsyning søger en projektleder, der brænder for at gøre en forskel i forsyningssektore..
    • Projektleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Projektleder i Hurup Thy

    [xxxxx] søger engageret og kvalitetsbevidst projektleder til vores tekniske afdeling.Har du erfaring med at planlægge og gennemføre tekniske projektor fra idé til implementering? Så har du nu .
    • Projektleder
    • Hurup Thy
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1