Rekrutteringsfirma

Teknisk Projektmedarbejder med ambitioner om salgskarriere til HOMAG Danmark A/S i Skovby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

Er du tekniker med passion for salg og rådgivning? Kan du se dig selv i et uddannelsesforløb med primær tilknytning til projektafdelingen, hvor du vil arbejde med komplekse maskin- og automationsprojekter? Dette er karriemuligheden til den nyuddannede eller mere eller mindre erfarne ”tekniker” med kommercielle ambitioner. Læs videre og bliv klogere på hvad du tilbydes…

HOMAG Danmark er den danske afdeling af industrikoncernen HOMAG. HOMAG Danmark beskæftiger 34 kompetente og professionelle personer, som betjener kunder i træindustrien. Forretningen er baseret på tre værdistrømme MASKINER, SERVICE & RESERVEDELE.

Grundet et fremtidigt behov for nye kræfter til salgsorganisationen, søger vi derfor en teknisk medarbejder med ambitioner om en salgskarriere.

Først projektmedarbejder og sidenhen salg

Denne stilling indebærer, at du i en periode på ca. 2 år varetager forskellige funktioner med primær tilknytning til projektafdelingen.

Projektafdelingen er et mindre specialistteam, som arbejder med udarbejdelse af projektbeskrivelser, rådgivning og kundesupport. Primært som support til salgsorganisationen og kundeforespørgsler. Projekterne spænder fra ca. DKK 5-30 mio. Kunderne er træ- og møbelindustrien og hovedsagligt i Danmark. Udover en intern berøringsflade med mange forskellige interessenter, vil du eksternt kommunikere med ejere, produktionsdirektører, fabrikschefer, driftsledere og operatører.

Din dagligdag består af varierende opgaver med fokus på:

  • Kundedialog
  • Kundebesøg sammen med salg
  • Supportopgaver
  • Kravspecifikationsanalyse
  • Projektstyring, herunder leverandørkontakt
  • Projektberegninger
  • Layout-arbejde
  • Risikoafdækning
  • Deltagelse i implementeringsfasen

I løbet af 2 år er målsætningen, at du er klædt på til at indgå fuld tid i virksomhedens salgsteam. Salgsteamet består på nuværende tidspunkt af en håndfuld medarbejdere som servicerer kunder i Danmark.

Din profil

Denne stilling henvender sig eventuelt til den nyuddannede, eller mere eller mindre erfarne, som ønsker en kunderettet rolle med fokus på rådgivning og teknik. Du er derfor teknisk habil og besidder en god forretningsforståelse samt forståelse for produktionstekniske løsninger. Du ser dig selv i en kommerciel og sælgende rolle på sigt

Du har formentlig en teknisk videregående uddannelse på minimum bachelorniveau inden for maskiner og automation. Måske er du ingeniør eller lignende, men vi er åbne over for den præcise baggrund.

Personligt trives du i en udadvendt og rådgivende rolle. Du er teamplayer og problemløser. Du er selvkørende, grundig og løsningsorienteret.

Du har formentlig altid haft interesse i teknik og måske erfaring med en række forskellige hobbyprojekter af varierende teknisk karakter.

Dansk og engelsk i skrift og tale er nødvendigt, ligesom du har en god it-forståelse.

HOMAG Danmark tilbyder

Du tilbydes et job i en spændende virksomhed med gode kolleger, som hjælper hinanden.

Uddannelse og videreudvikling er en central byggesten i forretningen og særligt i denne rolle tilrettelægges der et individuelt forløb. Du får kortlagt dine kompetencer, og der blive lagt en fælles uddannelsesplan, for hvorledes netop dine kompetencer videreudvikles.

Løn aftales ud fra kvalifikationer på konkurrencedygtigt niveau og indebærer fast løn, pension, sundhedssikring, computer og telefon.

Arbejdspladsen er i Skovby ved Galten.

Søg stillingen så hurtigt som muligt

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Galten

Lignende jobs

  • Projektleder søges til Ventilationshuset - Randers

    Bliv Projektleder hos Ventilationshuset!Er du klar til at tage næste skridt i din karriere som projektleder? Ventilationshuset har travlt og søger en erfaren og ambitiøs projektleder, der vil .
    • Projektleder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Teknisk Projektleder

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 8520 Lystrup
    • Projektleder
    • Lystrup
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Are you ambitious and passionate about project management, customer projects and customer satisfaction? If so, then we might have the job for you!    [xxxxx] Retail & Wholesale, where we deliver .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Galten over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0