Dygtig IT-projektleder der kan omsætte forretningsbehov til succesfulde IT-løsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Dygtig IT-projektleder der kan omsætte forretningsbehov til succesfulde IT-løsninger

Interdan Bil A/S er en virksomhed i vækst, som bl.a. står bag importen til Danmark og Sverige af de populære bilmærker Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi. Der er tale om en velkonsolideret koncern med en årlig omsætning tæt på 9 mia. kr. og i alt ca. 350 medarbejdere.

Vi søger nu en fagligt dygtig og ambitiøs IT-projektleder, der kan være med til at omsætte konkrete forretningsbehov til digitale IT-løsninger. Du vil skulle arbejde som dynamisk projektleder, hvor kompleksiteten og omfanget varierer fra projekt til projekt, men hvor målet altid er at sikre den aftalte leverance.

Dine primære arbejdsopgaver og succeskriterier bliver, at du:
  • afdækker, udfordrer og omsætter forretningens krav og ønsker til IT-projekter.
  • selvstændigt leder projekter og projektdeltagere samt faciliterer møder, workshops mv.
  • motiverer til effektiv opgaveløsning ved inddragelse og personligt engagement, hvorved du sikrer, at alle i og omkring projektet forstår og arbejder for at nå projektets mål.
  • løbende coacher og giver feedback til projektdeltagerne, så vi kontinuerligt udvikler den enkelte samt projektteamet.
  • går forrest i forhold til gode samarbejdsrelationer med relevante interessenter, herunder at du kommunikerer med gennemslagskraft og høj troværdighed både mundtligt og skriftligt over for både forretningen, leverandører og en eventuel styregruppe.
  • løbende prioriterer, rapporterer og kommunikerer projekt- og opgavestatus, herunder økonomi, samt proaktivt håndterer risici.
  • eksekverer og idriftsætter projekter, gerne med agile principper, dokumenteret og til aftalt kvalitet, tid og økonomi.

I det daglige vil du blive del af en Shared Service IT-afdeling på i alt 20 medarbejdere, som opererer i både Danmark og Sverige, og hvor du især vil få et tæt samarbejde med dine 4 øvrige projektlederkolleger. Derudover får du generelt en bred kontaktflade, både internt i Interdan koncernen og eksternt i relation til vores samarbejdspartnere. Din primære arbejdsplads bliver på Hovedvejen 1 i Glostrup.

Erfaring med IT-projektledelse
Du er en effektiv IT-projektleder med 3-5 års relevant erfaring og stærke samarbejdsevner qua din empatiske og lyttende tilgang til dine omgivelser. Du trives med at tage et stort ansvar for dine og forretningens beslutninger, og du er klar til selvstændigt at drive IT-projekter med høj kompleksitet, som kræver, at du er forandringsparat og dygtig til at prioritere og eksekvere.

Du arbejder struktureret og med stor ordenssans, og du er i stand til at nedbryde problemstillinger til opgaver, der kan eksekveres på. Du er desuden dygtig til at bevare overblikket, selv i pressede situationer, og du evner at tilpasse din indsats ved hjælp af en holistisk men også analytisk og praktisk tilgang, alt efter hvad opgaven kræver.

Du har en relevant teoretisk uddannelse samt dokumenterbar erfaring med succesfuld ledelse af både mindre og større IT system integrations- og udviklingsprojekter. Derudover er du sandsynligvis certificeret projektleder (IPMA, PRINCE2 eller PMI) og har kendskab til agilitet og gerne SCRUM.

Vi tilbyder
Interdan Bil A/S tilbyder en unik mulighed for at være med på spændende udviklingsprojekter i en attraktiv og dynamisk organisation, som har et stærkt kundedrevet og kommercielt mindset. Vi garanterer en udfordrende arbejdsdag med mangeartede opgaver af vekslende kompleksitet, samt at du vil blive en del af et IT-miljø, hvor vi kontinuerligt udvikler os selv og hinanden. Med jobbet følger en lønpakke med god pensionsordning, sundhedssikring, populær kantineordning og andre personalegoder.

Læs mere om Interdan koncernen her: www.interdan.dk.

Lyder det som noget for dig?


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Glostrup
  • Søndag den 08. december 2019

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • cLEAN Partner

    Are you driven by the thrill of optimising processes? Do you excel at coaching others in LEAN methodologies? Do you have experience in developing strategic plans and facilitating their implementati..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 9
18. september 2024 9
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 10
29. august 2024 10
28. august 2024 10
27. august 2024 10
26. august 2024 10
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 11
22. august 2024 11
21. august 2024 11
20. august 2024 11