Rekrutteringsfirma

Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Bo Michelsen A/S er en veletableret Syddansk byggeentreprenør som er lokal markedsleder i Sønderjylland og som igennem de senere år har stået bag en væsentlig del af landsdelens større byggerier for både private og offentlige bygherrer. Virksomheden har en række større total- og hovedentrepriser i pipeline og ønsker nu at styrke organisationen med en dygtig projektleder.Selvstændig teamplayer med højt humør
Som projektleder hos Bo Michelsen A/S får du ansvaret for at gennemføre byggestyring af total- og hovedentrepriser. Du får ansvar for hele processen inkl. tidsplaner, økonomi, byggemøder, styring af underentreprenører og aftaler om ekstraarbejder. Derudover sikrer du ved selvsyn, at der udføres et godt, gedigent håndværk.Din personlighed er vigtig for virksomheden, for du skal bidrage til den allerede gode trivsel blandt kollegaerne og det gode forhold til samarbejdspartnerne. Du kan tage selvstændige beslutninger, og du kan styre et byggeri med sikker hånd, men du gør det på en løsningsorienteret facon, som opleves imødekommende. Du er således en teamplayer med et lyst sind, som andre ønsker at arbejde sammen med.Du skal have en vis erfaring med byggeledelse fra entreprenør- eller rådgiverbranchen og det forventes, at du selvstændigt kan håndtere byggestyring af hoved- og/eller totalentrepriser af en vis størrelse og kompleksitet. Du sidder måske i dag i et tilsvarende job, men ønsker at træde ind i en mere flad organisation med plads til indflydelse og udvikling. Alternativt har du nu selvstændigt drevet dine første projekter med byggestyring og -ledelse og ønsker at tage et skridt opad i både ansvar og kompleksitet.Løsningsorienteret og kvalitetsbevidst virksomhed med håndværksmæssig stolthed
Som projektleder hos Bo Michelsen A/S får du en fri og selvstændig rolle i en flad organisation, hvor du vil være stolt af at repræsentere din virksomhed. Virksomheden arbejder på den lange bane med nogle store udviklingsprojekter i det sønderjyske og opstarter blandt andet et egenudviklet projekt til over 200 mio. kr. i første halvår af 2021. Det er planen at du tager projektstyringen på dette projekt. Se mere på https://honnoerkajen.dkOrganisationen i Bo Michelsen A/S er meget flad, og du vil referere direkte til den øverste ledelse. Omgangstonen er åben og fri, og ledelsen har en klar holdning til, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Bo Michelsen A/S fokuserer på, at tilgangen til både kunder, kollegaer og samarbejdspartnere skal præges af imødekommenhed, hvor man udviser empati, kommunikerer ordentligt og indfrier forventningerne, så man huskes for noget godt og kan være stolt af både resultatet og sin arbejdsplads.Interesseret?
Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kasper Vedsted på telefon +45 51 70 78 32 eller Camilla Jønsson på telefon + 45 29 38 00 59. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.Om Bo Michelsen:
Bo Michelsen er en alsidig entreprenørvirksomhed, der leverer kvalitetsbyggeri til både erhverv, private og det offentlige. Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Arbejdssted:
Haderslev
Reference:
2016.258a
Virksomhed:
Bo Michelsen A/SKontakt:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Haderslev

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Vejle

    Som et led i en fremtidig udvikling af virksomheden søges en projektleder/projektingeniør til projektering af fordeler tavler. Du skal i samarbejde med resten af virksomheden servicere virksomheden..
    • Projektleder
    • Vejle
    Få mere info
  • Projektleder (elev) i Esbjerg

    Vil du også være med til at give bygninger liv? Vil du kickstarte din karriere i Nordens største leverandør af multitekniske serviceydelser, så søg ind på [xxxxx] Nordic Trainee Program. For .
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1