Udviklingsorienteret teamleder for Digitaliseringsteamet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Haderslev Kommune søger en udviklingsorienteret og dygtig teamleder for Digitaliseringsteamet, der kan fastholde fokus og sætte en retning for udviklingen af teamets opgaver.

Som teamleder for Digitaliseringsteamet skal du kunne styre og prioritere teamets samlede opgaveportefølje samt spotte og omsætte nye idéer, der bidrager til øget digitalisering i organisationen. Du bliver tovholder for en nyetableret styregruppe, for programmet ’digital fremtid’, som skal sikre at den digitale modenhed øges og strategisk bidrager til højere vækst og velfærd. Informationssikkerheden bliver også et spor i styregruppens arbejde, hvor du får en central rolle i samarbejde med Informationssikkerhedsteamet, der består af databeskyttelsesrådgiveren og forvaltningernes informationssikkerhedskonsulenter.

Som teamleder sætter du en tydelig retning på teamets udviklingspunkter og skaber balance i forhold til teamets kompetencer og ressourcer - og har øje for såvel teamet som den enkelte medarbejder. Du indgår selv i drifts- og projektopgaver og støtter medarbejderne med sparring, relevante værktøjer og en robust organisering af de mest forretningskritiske opgaver.

Systemlandskabet i Haderslev Kommune skal dokumenteres og nye IT-anskaffelser kvalificeres. Du får en central rolle i at færdigimplementere en ny governancemodel for nye IT-anskaffelser, der sikrer faglig vurdering af de tekniske krav, krav til rammearkitektur, udnyttelse af mulighederne i den fælleskommunale IT-infrastruktur, overholdelse af krav til informationssikkerhed, kontraktforhold osv. – og at ’bestilleren’ og den kommende systemejer/projektleder fra Direktørområdet involveres i processen.

Du mestrer at omskrive komplekse opgaver og tekniske udtryk i sagsfremstillinger og projektbeskrivelser, så det er tydeligt, hvad planen er, og hvad der skal træffes beslutninger om - og du forstår at navigere i en politisk ledet organisation.

Vi vil vægte en ansøger, der har erfaringer med projektledelse gerne indenfor digitalisering fra den kommunale verden og som har ledelseserfaring, er udadvendt, nysgerrig, struktureret og dygtig til at lytte og kommunikere. Derudover vil vi også vægte en ansøger, der kan bidrage til en sjov og uformel omgangstone og et sundt arbejdsmiljø på tværs af hele afdelingen.

Vi tilbyder en spændende stilling med et stærkt, tværgående samarbejde i IT- og Digitalisering og den øvrige organisation. Digitaliseringsteamet består af 5 konsulenter, og IT og Digitalisering består samlet af 24 medarbejdere fordelt på 3 teams; Digitaliseringsteamet, IT-Drift og IT-Support. Du bliver en del af ledergruppen og refererer til IT og Digitaliseringschefen. Organisatorisk er afdelingen placeret i Stabene med direkte reference til Kommunaldirektøren.

Din faglige baggrund kan være sammensat af forskellige uddannelser og erfaringer, og du får med din ansættelse som teamleder tilbudt både efteruddannelse og relevante netværk.

Yderligere oplysninger
Hvis du er interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT og Digitaliseringschef Charlotte Bay Greisen på telefon 30 76 58 94 eller mail: [email protected] dog ikke i uge 42.

Tiltrædelse: ønskes hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag via ansøgningsknappen senest fredag den 11. november 2022.

1. ansættelsessamtale gennemføres den 21. november og for udvalgte ansøgere afholdes 2. ansættelsessamtale den 28. november 2022.
Forud for 1. ansættelsessamtale modtager du en opgave, du skal præsentere ved samtalen. Ansættelsesudvalget består af repræsentanter fra hele afdelingen.

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5e92fe89)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Haderslev
  • Fredag den 11. november 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Kolding

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Projektleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Projektleder i Vejle

    Som et led i en fremtidig udvikling af virksomheden søges en projektleder/projektingeniør til projektering af fordeler tavler. Du skal i samarbejde med resten af virksomheden servicere virksomheden..
    • Projektleder
    • Vejle
    Få mere info
  • Projektleder (elev) i Esbjerg

    Vil du også være med til at give bygninger liv? Vil du kickstarte din karriere i Nordens største leverandør af multitekniske serviceydelser, så søg ind på [xxxxx] Nordic Trainee Program. For .
    • Projektleder
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1