Rekrutteringsfirma

Process Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Falder det dig naturligt at spotte tværorganisatoriske optimeringsområder? Og trives du i en synlig rolle med et stort internt og eksternt netværk? Så har du nu muligheden for at udfolde dit talent som Process Manager for den globale møbelkæde, BoConcept, der har hovedsæde i Herning.

Moderne møbler funderet i godt håndværk


BoConcept er en dansk detailmøbelkæde med 310 butikker spredt over 65 lande. Virksomheden sælger moderne luksusmøbler med fokus på funktionelt design og godt håndværk. I Danmark er de 230 medarbejdere spredt over to lokationer i hhv. Herning og Ølgod. Som Process Manager bliver din primære arbejdsgang i Herning, men du vil også få enkelte arbejdsdage i Ølgod, hvor produktionen ligger.

Din fornemmeste opgave bliver at optimere på forretnings- og IT-processer på tværs af organisationen. Gennem diverse udviklingsopgaver bidrager du til, at BoConcept er en agil virksomhed med effektive, velforankrede arbejdsmetoder. Du får dermed en central rolle i virksomheden med en bred kontaktflade til bl.a. marketing, data management og eksterne stakeholders.

Som Process Manager bliver dine opgaver blandt andet:


  • Styre og kontinuerligt optimere produktudvikling og go-to-market processer på tværs af hele værdikæden
  • Definere og vedligeholde produkthierarkiet samt sikre overholdelse af stamdata i henhold til økonomiske og kommercielle behov
  • Administration af hele årskalenderen inkl. milepæle samt ansvar for at viderekommunikere nøgleinformationer til de ansvarlige interessenter
  • Fremme træning i Change Management.

Med reference til Collection & Visuals Director, Claus Ditlev Jensen, bliver du en del af Collection & Visuals-afdelingen.

Du udfordrer status quo og skaber en gnidningsløs hverdag


Vi er på udkig efter dig, som har en relevant teoretisk baggrund samt minimum 3-5 års erfaring med procesoptimering og den fulde værdikæde. Din innovationsevne og analytiske mindset gør, at du nemt kan identificere områder, som bør nytænkes – og da du er stærk på projektstyring og gennemslagskraft, er du ikke bange for at udfordre status quo og trykke på go-knappen.

I dit arbejde er du datadrevet. Du besidder en stor IT-indsigt og har flair for logistik. Sammenholdt med dit strukturerede og arbejdsomme væsen gør det dig til en systemstærk medarbejder, der kan fixe de fleste problemer og altid tænker et par skridt frem.

Som person er du en ægte menneskemagnet. Det falder dig naturligt at skabe relationer til alle slags mennesker, hvilket hænger sammen med din empatiske, rolige personlighed. Du er nemlig en dygtig kommunikator, der både taler dansk og engelsk – og gerne behersker 1-2 yderligere sprog.

Fra møbelsnedkere til global detailkæde


I 1952 i Herning bliver BoConcept grundlagt af et par unge møbelsnedkere; Jens Ærthøj og Tage Mølholm. Det starter beskedent med en møbelforretning og fire medarbejdere, som siden hen har udviklet sig til en global detailkæde.

BoConcept bliver i 2016 en del af 3i Group plc, som siden da har hjulpet virksomheden med at sikre en solid position på internationale markeder verden over. I dag har virksomheden en loyal kundebase verden over.

95 % af virksomhedens produkter sælges gennem franchisetagere, og den internationale medarbejderstab tæller 2.350 ansatte inkl. butikkerne.

Lær virksomheden bedre at kende på deres hjemmeside her eller på LinkedIn her.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Projektleder i Silkeborg

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordic i Silkeborg, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder - gerne..
    • Projektleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Projektleder i Skive

    Hvad gør dig til en formidabel projektleder? Er du f.eks. meget struktureret og en mester i at jonglere med data i systemer?Vi søger en projektleder, som gerne styrer både store og små projekte..
    • Projektleder
    • Skive
    Få mere info
  • Projektleder i Silkeborg

    Du har passion for komplekse anlægsprojekter, du har en solid erfaring fra tidligere job og du befinder du dig sikkert og godt med en rolle, hvor du skal stå i spidsen for store projekter og levere..
    • Projektleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Projektleder i Silkeborg

    Vi søger, til den markedsledende virksomhed DAV Nordic i Silkeborg, en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder – med praktisk erfaring og gerne kendskab til anlægs- og infrastrukturp..
    • Projektleder
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Herning over tid

Dato Alle jobs som projektledere
27. juli 2024 5
26. juli 2024 5
25. juli 2024 5
24. juli 2024 5
23. juli 2024 5
22. juli 2024 5
21. juli 2024 5
20. juli 2024 5
19. juli 2024 5
18. juli 2024 5
17. juli 2024 5
16. juli 2024 5
15. juli 2024 5
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 5
11. juli 2024 5
10. juli 2024 6
9. juli 2024 6
8. juli 2024 5
7. juli 2024 6
6. juli 2024 6
5. juli 2024 6
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6