Rekrutteringsfirma

Projektkoordinator med kendskab til marketing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Er du en stærk koordinator, der kan skabe unikke oplevelser, hvor mennesker mødes? Har du modet til at tage ansvar og evnen til at eksekvere? Så kan det være dig, vi leder efter til dette job, hvor du bliver en del af et stærkt fællesskab og får mulighed for at udvikle dig til fremtidens projektleder.


Om jobbet
Du får en vigtig koordinerende rolle i MCH´s messeteam, hvor du skal være med til at samle løse ender, sikre sammenhængskraft og fremdrift. Sammen med projektchefen, sælgerne og øvrige koordinatorer kommer du til at arbejde med planlægning, gennemførelse og evaluering af messerne i MCH. I et messeteam består opgaven i først at tiltrække udstillere og derefter de rette besøgende til messen. Du er med til at skabe det perfekte fundament for en succesfuld messe og et solidt værtskab for det personlige møde.

Du kommer til at beskæftige dig med opgaver indenfor koordinering, marketing og kommunikation. Dit talent for projektkoordinering og motivation for jobbet, er det vigtigste, og derfor er MCH parate til at tilpasse jobbet efter dig.

Dine opgaver kan være:

  • Projektkoordinering i henhold til projektplaner
  • Udforme indhold til nyhedsbreve, annoncer og hjemmesider samt strukturere marketingkampagner med henblik på at hverve udstillere og besøgende
  • Udarbejdelse af præsentationer til møder
  • Udvikling, planlægning og eksekvering af aktiviteter under messerne
  • Briefing af grafisk afdeling samt presse- og kommunikationsafdeling
  • Diverse værtsopgaver under gennemførelse af messer

Når du mestrer ovenstående opgaver, vil der være mulighed for, at du kan få ansvar for nogle delprojekter. Det kan være alt fra planlægning af en stor festaften, temaområder, konferencer, eksterne arrangementer samt mødeplanlægning og gennemførelse af disse. Der er mulighed for, at du kan udvikle dig i retning af projektledelse.

Lidt om dig
Du er, som fisken i vandet, når du skal koordinere og holde mange opgaver i gang på samme tid. Der er detaljer, der skal styres, og beslutninger der skal træffes. Det giver dig et kick, når en messe gennemføres til perfektion, og du kan mærke, at alt det hårde arbejde i perioden før og under messen giver sig resultat i glade gæster og udstillere. Du er den perfekte vært, der tænker i at skabe rammerne for gode oplevelser, og du er parat til at gå langt for, at det lykkes.

Du har formentlig flere års erfaring med koordinerende opgaver og kendskab til marketing – både analog og digital. Din teoretiske baggrund er ikke afgørende, men har du afsæt inden for kommunikation og marketing, kan rollen tilpasses til dette. Du er godt kommunikerende både mundtligt og skriftligt på dansk og gerne også på engelsk. Har du en uddannelse indenfor projektledelse, er det en fordel, men ikke et krav.

Jobbet kræver, at du kan holde overblikket, også når det går stærkt. Du skal være robust og trives med at være i brændpunktet. Som den stærke ildsjæl, der kan arbejde både selvstændigt, men også har blik for dine teamkollegaers styrker, så lykkes du med, at få forhindringer skubbet af vejen og fundet mulighederne i den hektiske hverdag. Du skal forvente et job, hvor det kræver fleksibilitet af dig lige op til og under messen. Du bliver en del af et stærkt team, som hjælper hinanden, og hvor der opstår en meget stærk fællesskabsfølelse, når I lykkes sammen. Vi tør det – vi gør det.

Rollen kræver, at du også tager fat i alt det lavpraktiske og arbejder meget operationelt, men du får samtidig mulighed for at sætte dit præg på det mere langsigtede og strategiske. Med din nysgerrighed og evne til indlevelse er det naturligt for dig altid at være opdateret på nye muligheder, udvikle på eksisterende og nye medier samt sparre med husets afdelinger. Du er god til mennesker, har humor og bevarer et smil på læben, også når det går stærkt.

Det kan du glæde dig til
Du bliver en del af et sprudlende team, der hver dag brænder for at levere det ypperste. Et team, der arbejder for en fælles mission om at skabe unikke oplevelser, hvor mennesker mødes. De vil helt sikkert forvente, at du både går forrest, har gå-på-mod og samtidig er en god holdspiller. Frem for alt kan du være sikker på, at de vil tage rigtig godt imod dig.

Det er et krævende job, hvor fleksibilitet er et af nøgleordene, og det vil derfor ofte medføre, at jobbet ikke er et 8–16-job. Du tilbydes til gengæld en spændende arbejdsplads med højt til loftet og med mulighed for at udvikle sig i både jobbet og i organisationen.

En million mennesker har i gennemsnit besøgt MCH årligt frem til 2020. Enten i MCH Messecenter Herning, MCH Herning Kongrescenter, Danmarks første multiarena Jyske Bank Boxen eller på MCH Arena. I MCH elsker de at have gæster, og fokus er på mødet mellem mennesker og det gode værtskab. Der er godt 180 engagerede medarbejdere og op mod 1.000 freelancere, der alle vil gøre en forskel og give gæsterne unikke oplevelser. Trivsel og arbejdsglæde er afgørende for de oplevelser, der skabes for kunder, gæster og samarbejdspartnere, der ofte fremhæver den særlige MCH-ånd blandt medarbejderne. Læs mere om virksomheden på mch.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Projektmedarbejder til Netto

    Om jobbet: Om jobbet:Ved du hvad en hyldeforkant er? Hvis ikke, skal du nok snart finde ud af det! Netto har nemlig skudt gang i en stor, spændende opgave.I alle landets Netto-butikker skal de klas..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektmedarbejder til Netto

    Om jobbet: Om jobbet:Ved du hvad en hyldeforkant er? Hvis ikke, skal du nok snart finde ud af det! Netto har nemlig skudt gang i en stor, spændende opgave.I alle landets Netto-butikker skal de klas..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder til Sjælland med erfaring fra byggeri...

    Er du en ambitiøs projektleder, som er god til at samle dine projektteams om et fælles mål? Har du det store overblik og stadig arbejde hands-on gennem hele processen? I [xxxxx]s sjællandske .
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    Om stillingen:Vi søger en uddannet pædagog, der brænder for at skabe det bedste fritidstilbud for børnene i vores SFO.Nedenfor kan du læse mere om vores skole og afdelingen i Ilskov.Stillinge..
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Herning over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. oktober 2024 6
1. oktober 2024 6
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 5
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 4
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 6
2. september 2024 6