Udbudskonsulent i AC Birk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Vi søger en dygtig og analytisk kollega med en akademisk uddannelse til en nyoprettet stilling i AC Birk A/S.

Som vores nye udbudskonsulent, får du medansvaret for at udvikle vores arbejde med udbud inden for energi-, ressource- og genanvendelsesområdet, således at vi kan leve op til ejernes forventninger om kvalitet i og økonomi ved genanvendelsen og nyttiggørelsen af borgernes affald. Brænder du for grøn omstilling, og ønsker du at få en aktiv stilling med udfordringer og masser af nye opgaver, skal du sende din ansøgning til os!

Miljørigtig affaldshåndtering

AC Birk udfører opgaver for de to ejere AFLD og Energnist.

AFLD er et fælleskommunalt affaldsselskab ejet af Billund, Hedensted, Herning, Ikast-Brande, Ringkøbing-Skjern og Varde Kommune. Vores kerneopgave er at håndtere og afsætte det affald, ejerkommunerne råder over. Det gør vi dagligt med fokus på miljø, økonomi og samarbejde på vores to behandlingsanlæg i Fasterholt og Tarm. Hvert år sikrer vi kommunernes 310.000 indbyggere en miljørigtig affaldshåndtering til den bedst mulige pris ved at sortere, bearbejde og omlaste 300.000 ton affald fra borgere og virksomheder.

Energnist er et fælleskommunalt affaldsenergiselskab ejet af 16 kommuner med 940.000 borgere. Vi har affaldsenergianlæg i Kolding og Esbjerg og er medejer af affaldsenergianlægget i Holstebro. På anlæggene omdanner vi det affald, der ikke kan genanvendes, til el og varme og sikrer ejerkommunerne forsyningssikkerhed.

Vores mål er at få så meget værdi ud af affaldet som muligt under hensyntagen til miljø og økonomi. Det betyder, at du kommer til at arbejde i et travlt og kompetent arbejdsmiljø, hvor der stilles krav til kvalitet og kundeservice, samtidig med at det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor forventes det, at du bidrager til den gode omgangstone med respekt over for dine kolleger, så de altid har de bedst mulige arbejdsvilkår.

Opgaver

Dit primære arbejdsområde bliver udarbejdelse af udbud i tæt samarbejde med driftsledelserne hos Energnist og AFLD. Der vil være tale om udbud af serviceydelser, reparationsarbejder, transportydelser, varekøb, byggeanlæg, affald – kort sagt udbud af alt det der skal til, for at driften af vores komplekse behandlingsanlæg kan opretholdes samtidigt med, at vi på bedste vis servicerer de kommuner, der ejer Energnist og AFLD.

For den rette profil – og hvis interessen er for det, vil det også være muligt at spille en rolle i forhold til vores mange andre opgaver. Det kan bl.a. være:

  • Vurdering af ny lovgivning
  • Markedsdialog omkring genanvendelse af forskellige affaldsfraktioner
  • Arbejdet med sporbarhed og sikring af reel genanvendelse af ressourcerne i affaldet
  • Erhvervsret
  • Selskabsstrukturer og organisation

Om dig

Vi søger en ny kollega der har erfaring med offentlige udbud med en stærk evne til at omsætte reglerne på udbudsområdet til udbud, der imødekommer de udfordringer, en driftsorganisation som vores ofte står med. Det er desuden vigtigt, at du kan sætte dig ind i nye komplekse problemstillinger og omsætte dette til vores dagligdag.

Det skal være naturligt for dig at tage udbudsopgaven helt fra start, herunder dialogen med vores drift omkring opgaven, til at kontrakten er indgået og kan overdrages til driften. Det betyder, at du skal medvirke til udarbejdelse af det skriftlige materiale, sikre offentliggørelse (vi bruger pt. Mercell), indgå i evt. markedsdialog samt medvirke ved evaluering af tilbud og kontraktindgåelse.

Idet vi er en forholdsvis lille organisation, kan du blive involveret i mangeartede opgaver/udbud, hvilket vil medvirke til at sikre en alsidig og spændende hverdag. Det vil også kræve, at du i høj grad er selvkørende og i stand til at prioritere din tid og indsats og overholde aftalte tidsplaner.

At du er god til skriftlig kommunikation er en nødvendighed for at kunne løse opgaverne og ikke mindst ved afrapportering af dit arbejde til bestyrelse, kommuner og øvrige samarbejdspartnere.

Vi tilbyder

Et spændende job i en dynamisk virksomhed, hvor din hverdag bliver alsidig og udfordrende med frihed under ansvar og stor fleksibilitet. Du får stor frihedsgrad og muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi lægger vægt på, at du er med til at udvikle stillingen og optimere arbejdsgangene i virksomheden. Stillingen er på fuld tid. Og du aflønnes i henhold til overenskomst mellem KL og det relevante faglige forbund. Din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Herning, Uldjydevej 2, og du refererer til underdirektøren, men din dagligdag tilrettelægges sammen med teamkoordinatoren.

Ansøgningsfrist: Ansøgningen bedes sendt elektronisk til AC Birk A/S på [email protected] mærket ”Udbudskonsulent” i emnelinjen og skal være os i hænde senest d. 30. november 2021. Der afholdes samtaler på kontoret i Herning i umiddelbar forlængelse af ansøgningsfristen.

Forventet tiltrædelse er 1. februar 2022.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator, Lennart Spring på [email protected] eller på telefon: 20 80 72 12

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herning
  • Tirsdag den 30. november 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Skive

    Hvad gør dig til en formidabel projektleder? Er du f.eks. meget struktureret og en mester i at jonglere med data i systemer?Vi søger en projektleder, som gerne styrer både store og små projekte..
    • Projektleder
    • Skive
    Få mere info
  • Projektleder i Silkeborg

    Vi søger, til den markedsledende virksomhed DAV Nordic i Silkeborg, en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder – med praktisk erfaring og gerne kendskab til anlægs- og infrastrukturp..
    • Projektleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Projektleder i Rødkærsbro

    For at vores jobdatabase fungerer optimalt, så er det vigtigt, at du accepterer alle cookies på vores hjemmeside. Har du har slået cookies fra – eller kun accepteret de nødvendige, så skal du ind..
    • Projektleder
    • Rødkærsbro
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Om jobbet: Om jobbet:Ved du hvad en hyldeforkant er? Hvis ikke, skal du nok snart finde ud af det! Netto har nemlig skudt gang i en stor, spændende opgave.I alle landets Netto-butikker skal de klas..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Herning over tid

Dato Alle jobs som projektledere
27. juli 2024 5
26. juli 2024 5
25. juli 2024 5
24. juli 2024 5
23. juli 2024 5
22. juli 2024 5
21. juli 2024 5
20. juli 2024 5
19. juli 2024 5
18. juli 2024 5
17. juli 2024 5
16. juli 2024 5
15. juli 2024 5
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 5
11. juli 2024 5
10. juli 2024 6
9. juli 2024 6
8. juli 2024 5
7. juli 2024 6
6. juli 2024 6
5. juli 2024 6
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6