Projektleder med stærke relationskompetencer til Business Region MidtVest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Vil du være med til at skabe dialog med industrien om, hvordan vi tiltrækker og fastholder kompetent international arbejdskraft til produktionsvirksomhederne i Midt- og Vestjylland? Brænder du for den grønne omstilling og vil du medvirke til at sikre at vi har de rette grønne kompetencer i SMV’erne? Har du tyngden til at tage den strategiske dialog på ledelsesniveau om at grønne kompetencer er need-to-have og ikke alene en driftsmæssig her og nu opgave, når man står og mangler en ”grøn ingeniør”?

Så er stillingen som projektleder i Business Region MidtVest måske noget for dig.

Jobbet

Vi søger en projektleder som kan medvirke til at modne SMV’erne til at inkludere kompetent international arbejdskraft i deres kompetenceforsyning med udgangspunkt i virksomhedernes konkrete udfordringer. Gennem samarbejde med virksomhederne er målet at tydeliggøre vigtigheden af at arbejde med international arbejdskraft for at møde morgendagens udfordringer samt derigennem at skabe yderligere muligheder i den grønne omstilling.

Du får ansvaret for dialog og kontakt med produktionsvirksomhederne i Midt- og Vestjylland og at udvikle partnerskabet omkring vores leverancemodel, som inkluderer både kommuner, erhvervsråd, organisationer, uddannelsesinstitutioner, regionale og nationale partnere.

Du bliver en del af et stærkt team i Business Region MidtVest med den fælles opgave at understøtte erhvervsudviklingen og det regionale samarbejde i Midt- og Vestjylland.

Produktionsindustrien i Midt- og Vestjylland er stærk med både store internationale virksomheder og små og mellemstore virksomheder, der leverer til mange brancher. Ikke mindst de brancher der er vigtige for den grønne omstilling.

Projektet

Gennem et treårigt projekt Talent til Danmark (https://www.state-of-denmark.com/talent-til-dk) er der i perioden 2019-2022 etableret et nationalt partnerskab som nu fortsætter samarbejdet med en koordineret indsats omkring tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft, modtagelse og fastholdelse med fokus på den grønne omstilling. Du vil bl.a. indgå som projektleder på et arbejde omkring det at hjælpe produktionsvirksomhederne med at sikre grønne kompetencer til deres virksomheder.

Dine kvalifikationer

Du er formentlig akademiker, har praktisk erfaring med HR-området og produktionsindustrien samt kendskab til erhvervsfremmesystemet. Du er en dygtig facilitator, som kan understøtte udmøntning af projektet og beslutningerne i Talent til Danmark i samarbejde med de 7 ejerkommuner i BRMV. Endelig har du flere års projektledererfaring.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som skal være bilagt dit CV senest den 11. januar 2023. Send ansøgningen til [email protected].

Ansættelse pr 1. marts 2023 eller tidligere.

Samtaler afholdes d. 19. og d. 23. januar og 2. samtale d. 27. januar.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Susanne Nors på [email protected] eller mobil +45 2517 4089 i perioden d. 9.-11. januar.

Om os

Business Region MidtVest arbejder for at skabe vækst, nye job og virksomheder samt udvikle og tiltrække kvalificeret arbejdskraft til Midt- og Vestjylland. Det er ambitionen at skabe et stærkt vækstorienteret område, som udnytter mulighederne i uddannelse og viden, digitalisering, fremtidens fødevarer, grøn omstilling mv. Business Region MidtVest virker mellem det offentlige, det private, uddannelsessektoren og organisationer. Vi er en innovativ enhed og et sted, hvor interessenter afprøver nye strukturer, processer, teknologier, samarbejder mv. Business Region MidtVest er ejet af 7 kommuner i Midt- og Vestjylland: Skive, Struer, Lemvig, Holstebro, Herning, Ringkøbing-Skjern og Ikast-Brande kommune.

Du finder yderligere information om os på brmidtvest.dk/om-os

Vi har forretningsadresse på rådhuset i Herning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herning
  • Onsdag den 11. januar 2023

Lignende jobs

  • Projektmedarbejder til Netto

    Om jobbet: Om jobbet:Ved du hvad en hyldeforkant er? Hvis ikke, skal du nok snart finde ud af det! Netto har nemlig skudt gang i en stor, spændende opgave.I alle landets Netto-butikker skal de klas..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektmedarbejder til Netto

    Om jobbet: Om jobbet:Ved du hvad en hyldeforkant er? Hvis ikke, skal du nok snart finde ud af det! Netto har nemlig skudt gang i en stor, spændende opgave.I alle landets Netto-butikker skal de klas..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder til Sjælland med erfaring fra byggeri...

    Er du en ambitiøs projektleder, som er god til at samle dine projektteams om et fælles mål? Har du det store overblik og stadig arbejde hands-on gennem hele processen? I [xxxxx]s sjællandske .
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    Om stillingen:Vi søger en uddannet pædagog, der brænder for at skabe det bedste fritidstilbud for børnene i vores SFO.Nedenfor kan du læse mere om vores skole og afdelingen i Ilskov.Stillinge..
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Herning over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. oktober 2024 6
6. oktober 2024 6
5. oktober 2024 6
4. oktober 2024 6
3. oktober 2024 6
2. oktober 2024 6
1. oktober 2024 6
30. september 2024 6
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 5
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 4
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6